Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

randyorton34 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.10.2017 11:10    #1611     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
@kondi192
No to spróbuję wgrać nowsze sterowniki karty graficznej, dam znać za chwilę czy coś się zmieniło.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
30.10.2017 11:01    #1612     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
@randyorton34
To pewnie jakiś błąd sterowników lub karty graficznej. Ja mam wszystko normalnie.

Gvynbleidd88 Partyzant

30.10.2017 09:46    #1613     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Ciekawostka na którą dopiero co natrafiłem i bardzo mi się spodobała - dokonałem 2 zmian w 65 minucie meczu, ale przed ich dokonaniem padła bramka (dla mnie) - gra zapytała "czy kontynuować przeprowadzanie zmian po tej bramce?"

Shrek Partyzant

Wypowiem się, bo już jest coś co tam widziałem i zastanawiam się nad jednym:
- chcesz pokazywać filmik jak prowadzisz Liverpool, tylko czemu miałoby to kogoś zainteresować?
Nie lepiej samemu sobie włączyć grę i zagrać?

Wybierasz skład na zasadzie - o ten ma trzy gwiazdki, a ten dwie gwiazdki, więc wezmę tego. Ja wolałbym jednak, z filmiku dowiedzieć się czegoś, dlaczego akurat by taki wybór, a nie inny. Dlaczego 4-2-3-1 w Anglii ma być skuteczniejsza niż granie 4-4-2, czy inną jej odmianą. Dlaczego wybrałeś taktykę nie wiedząc jakich masz wykonawców do niej.

Filmiki są na razie robione na zasadzie patrzcie jaki jestem świetny, jakie osiągam wyniki. Ja nie chce oglądać takich filmików, wolę takie, w których jest zawarta jakaś treść typu: wybieram gościa na prawa obronę bo ma to, to i tamto dobre, a w tej taktyce stawiam akurat na to, na tamto, albo na sramto.

A mistrzostwem świata jest hasło: Jakiś Divok Origi.
A już mistrzostwo świata

dZiX Partyzant

Bardzo dziękuję!
A czy ten sposób (ta sama formułka do wpisania we Właściwościach) działa także w innych grach? Czy każda gra ma inny "kod"?

franziel Partyzant

[quote="dZiX"]Witajcie!
Czy jest możliwość, aby zmienić lokalizację folderu Sports Interactive (domyślnie w Dokumentach na dysku C)? Chciałbym, aby wszystkie pliki graficzne, zapisy gry itd. zapisywały się na innym dysku, który ma większą pojemność.[/quote]

Działa sposób z poprzednich wersji: community.sigames.com/topic/385794-fm17guide-how-to-locate-or-move-your-user-data-location/?tab=comments#comment-10513405

dZiX Partyzant

Witajcie!
Czy jest możliwość, aby zmienić lokalizację folderu Sports Interactive (domyślnie w Dokumentach na dysku C)? Chciałbym, aby wszystkie pliki graficzne, zapisy gry itd. zapisywały się na innym dysku, który ma większą pojemność.

cajmangeli Partyzant

30.10.2017 03:36    #1618     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
www.mirror. co.uk/sport/football/news/football-manager-2018-gay-option-11431164

:D postępowa gra

machlak Partyzant

Witam serdecznie

Jestem Michał lat 34, od wielu lat zapalony gracz Football Managera, aczkolwiek dopiero od jakiegoś czasu także streamujący swoje podboje w FM. Jeżeli chodzi o nagrywanie z Football Managera są to dopiero moje początki w tym temacie, tak więc liczę na wasze wszelkie sugestie odnośnie kanału a także na łapkę w górę w celu motywacji do dalszego działania. Za wszystkie subskrypcje i komentarze bardzo serdecznie dziękuję!

A tutaj mój pierwszy debiutancki filmik z Football Managera.
https://www.youtu(...)d_AePjsk

Ps. Proszę o ewentualne poprawki jeśli coś jest nie w porządku, w poście tym na bieżąco będę wrzucał postępy z mojej kariery w formie nagrań na Youtube.

Foxyr Partyzant

Imo, sorry, jesteś cienki :p Ja tam 16 wspominam bardzo dobrze, grało mi się może i ciężej niż w 17, ale to dlatego, że byłem początkujący (FM16 to pierwszy FM w jakiego grałem :v). Mimo to w drugim czy trzecim sezonie sięgnąłem po LM z Arsenalem, a Śląskiem Wrocław pozamiatałem e-klasę i udawało się wykręcać naprawdę fajne wyniki.. zwłaszcza jak na moje ówczesne umiejętności wyszukiwania piłkarzy (jak teraz patrzę na niektórych grajków których wtedy sprowadzałem i myślałem, że są świetni to się za głowę chwytam, a w sumie nie minęło dużo czasu :p).
Ale że ten temat jest od żalenia się, to też się pożalę... przed finałem LM z PSG wypadło mi ze składu kilku kluczowych piłkarzy wskutek kontuzji. Zaraz gram mecz fazy grupowej, który teoretycznie może mi dać awans i mocno utrudnić, jeśli nie uniemożliwić PSG wyjście z grupy LM. Znowu kluczowi zawodnicy łapią kontuzje... jaka jest szansa, że szejku przekupił mojego medyka? :(

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution