Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

lucas11 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.11.2017 16:39    #1581     Football Manager - Ogólna dyskusja - herby
tak dzieki, te mam szukałem zagranicznych.

lucas11 Partyzant

01.11.2017 16:38    #1582     Football Manager - Ogólna dyskusja - herby
tak dzieki, te mam szukałem zagranicznych.

luki1906 Partyzant

Na starym savie bedzie mozna grac dalej Wisla juz bez dlugu i z kasa od lv bet?

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
01.11.2017 16:18    #1584     Football Manager - Ogólna dyskusja - herby
Tutaj jest logopack zawierający wszystkie Polskie kluby w FM-ie 18:
http://www.cmrev(...)rd_.html

Tom88 Partyzant

01.11.2017 15:56    #1585     Football Manager - Ogólna dyskusja - herby

Gietz Polski Szef Researchu

[quote="DamianJB"]Daniele Iraci jest aktualnie zawodnikiem MKSu Ełk i podobno wygląda na bardzo ciekawego zawodnika.

Natomias Paweł Sobolewski przestał już być trenerem/zawodnikiem i skupił się na grze.

Aktualnym trenrem Olimpii Zambrów jest Wiesław Jancewicz.
olimpiazambrow.net/wieslaw-jancewicz-nowym-trenerem-olimpii.html[/quote]
Iraci jest w MKS Ełk, możliwe że masz wczytane za mało zawodników i Ci go nie pokazuje - grał w Serie D, ma dość niskie CA, był powołany na konsultacje kadry, zagrał sparing, ale że tak powiem szału nie robił. Nowy trener w miejsce Sobolewskiego został zatrudniony wczoraj (Janusz Limberger), nie zdążymy już tego uwzględnić (III liga). Odejście Dymka z Olimpii Zambrów zostało uwzględnione, zatrudnienie w to miejsce Jancewicza nie, bo nie było go w bazie (przed pracą w Zambrowie w III lidze był w Magnacie Juchnowiec, profilu z 2004 gdy był w Jadze nie mamy). Dodamy go od zera, ale to będzie możliwe dopiero w normalnym trybie pracy przed pierwszym patchem.

wietri Partyzant

Witam :) Chciałem poradzić się w jednej sprawie. Podczas meczu w FM 18 wszyscy zawodnicy, piłka, stadion itp są koloru czarnego, jedynie boisko ma swój właściwy zielony kolor. Problem pojawił się po dwóch meczach, w których wszystko chodziło w porządku, później grzebałem trochę w ustawieniach grafiki, żeby gra chodziła płynnie, ale efekty był niestety odwrotny do zamierzonego. Próbowałem powrotu do ustawień domyślnych, zmiany jakości grafiki na najniższą, ale dalej jest to samo. W jaki sposób mogę rozwiązać problem ??

Pawel1806 Partyzant

01.11.2017 12:34    #1588     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
[quote="luki1906"]Samego obowiazkowego wykupu nie zauwazylem. Na pewno da sie ustawic obowiazkowy wykup po zagranych meczach, z reguly sie zgadzaja nawet na 5 spotkan. Problem jest tylko jesli u Ciebie zawodnik zarabia za duzo i sie nie dogadaja w sprawie kontraktu, wtedy automatycznie wypozyczenie przechodzi na bez opcji obowiazkowego wykupu.[/quote]

Znam przebieg procesu gdy kontrakt zostanie odrzucony przez zawodnika. Przy obowiązkowym wykupie można było pozbyć się niechcianego piłkarza lub najzwyczajniej zarobić dużo więcej. Jestem głębokiej nadziei, iż w pełnej wersji to wróci.

Gietz Polski Szef Researchu

[quote="budyn_02"]Widzę, że cały skład jest aktualny na ten sezon, ale brakuje kilku zawodników.
Czy jest możliwość uzupełnienia składu, przed premierą gry?[/quote]
Tylko o zawodników którzy są już w bazie (grali na poziomie do II ligi włącznie w przeszłości), a takich chyba nie ma. Ewentualnie o jakiegoś kluczowego zawodnika który może być za chwilę w Ekstraklasie albo I lidze, ale nikogo takiego chyba nie przegapiliśmy. Stilon ma w tym momencie dwóch nie-piłkarzy (Gołubowski i Kozioła) i 15 piłkarzy w grze.

luki1906 Partyzant

01.11.2017 12:00    #1590     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - wrażenia
Samego obowiazkowego wykupu nie zauwazylem. Na pewno da sie ustawic obowiazkowy wykup po zagranych meczach, z reguly sie zgadzaja nawet na 5 spotkan. Problem jest tylko jesli u Ciebie zawodnik zarabia za duzo i sie nie dogadaja w sprawie kontraktu, wtedy automatycznie wypozyczenie przechodzi na bez opcji obowiazkowego wykupu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.