Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

kubaq777 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.11.2017 14:38    #1351     Football Manager - Ogólna dyskusja - Ostatni dobry FM
Chciałem wrócić do FMa po latach, ostatni w jaki grałem jakoś dłużej to FM2006. Chcę taniego i dobrego FMa, więc choćby z powodu pierwszego FM2017/2018 odpada. Co polecacie ?

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
22.11.2017 11:22    #1352     Football Manager - Ogólna dyskusja - baza danych fm
Po prostu nie ma herbów. Nazwy klubów, piłkarze, nazwiska - wszystko inne jest oryginalne. Logopacki możesz pobrać ze strony na której się właśnie znajdujesz. Od czegoś mamy zakładkę "Grafika" w przyklejonym menu.
twitter.com/Ceyvol

martin123154 Partyzant

[quote="deco87"]FM chyba nie zna pojęcia rotacji... już 5 piłkarzy zbuntowanych, mimo, ze grali w 8 na 16 meczach..jak małe dzieci..[/quote]

Ja nie mam z tym problemu, a gram Man City więc też sporo gwiazdeczek z duźym ego, czasem faktycznie ktoś powie że chce grać ale to bardzo rzadko, i wystarczy dalej go wystawiać raz na dwa mecze by wystarczyło żeby był zadowolony :P

moldovan Partyzant

22.11.2017 08:54    #1354     Football Manager - Ogólna dyskusja - baza danych fm
[quote="kmt1921"]Witam,
Nie wiem czy w dobrym temacie, ale jego nazwa mi najbardziej pasowala.
Zamierzam dzis kupic gre, ale doczytalem, ze 1 liga nie posiada licencji. Chcialem grac Rakowem, z czym wiaze sie brak licencji na zaplecze ekstraklasy? Czy bedzie wychodzic jakas latka poprawiajaca te braki?(nie chcialbym w nic innego ingerowac, aby rozgrywka byla jak najbardziej realna)[/quote]
Chodzi o loga klubów zapewne. W Polsce zawsze grywalne są Ekstraklasa i I liga więc bez problemu zagrasz rakowem.

kmt1921 Partyzant

22.11.2017 06:05    #1355     Football Manager - Ogólna dyskusja - baza danych fm
Witam,
Nie wiem czy w dobrym temacie, ale jego nazwa mi najbardziej pasowala.
Zamierzam dzis kupic gre, ale doczytalem, ze 1 liga nie posiada licencji. Chcialem grac Rakowem, z czym wiaze sie brak licencji na zaplecze ekstraklasy? Czy bedzie wychodzic jakas latka poprawiajaca te braki?(nie chcialbym w nic innego ingerowac, aby rozgrywka byla jak najbardziej realna)

deco87 Partyzant

FM chyba nie zna pojęcia rotacji... już 5 piłkarzy zbuntowanych, mimo, ze grali w 8 na 16 meczach..jak małe dzieci..

bezio777 Partyzant

Teraz zacząłem grać od nowa karierę, tyle że w zwykłym fm a nie w touch i gra mi się nieco lepiej, korzystam z porad współpracowników i dzięki temu znacznie poprawiłem grę obronną. Atak dalej nie idzie ale wydaje mi się że to może być wina tego, że napastnicy Legii to po prostu paździerze. Okazji od cholery a wykorzystywać ich nie umieją.

kedzior19 Partyzant

Balanta - wyskok 16 a gra głową 6 ;) dynamiczny wyskok sprawia, że zawodnik jest groźny w walce o górne piłki,
Jego nieumiejętność gry głową sprawia, że nigdy nie będzie groźny w grze o górne piłki.
Jak to teraz zrozumieć?;)

Tymi92 Partyzant

[quote="Szalik88"]Również szukam jakiś fajnych i sprawdzonych zawodników do FM 18, połowa pierwszego sezonu.
Gram drużyną z polskiej ligi i chciałbym wzmocnić pozycję takie jak: lewa i prawa obrona, lewe i prawe skrzydło oraz ofensywny pomocnik :)[/quote]
45k euro - Leyvin Balanta
85k euro - Miguel Reisinho
wypożyczenie - Atakan Akkaynak

matg87 Partyzant

[quote="Szalik88"]Również szukam jakiś fajnych i sprawdzonych zawodników do FM 18, połowa pierwszego sezonu.
Gram drużyną z polskiej ligi i chciałbym wzmocnić pozycję takie jak: lewa i prawa obrona, lewe i prawe skrzydło oraz ofensywny pomocnik :)[/quote]

Na skrzydło polecam Gruzina - Targamadze. U mnie (gram Śląskiem) jako ofensywny prawy pomocnik (schodzący napastnik) z prawego skrzydła wymiata. Targamadze zaczyna jako wolny agent, koszt zatrudnienia to ok. 11-12 tys. EUR za mc i mocno naciska na klauzule % odsprzedaży oraz oferty minimalnej z klubu zagranicznego.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution