baza danych fm

 fornal85 Partyzant

Postów: 23
Grupa: Użytkownik
Dołączył: 20.08.2009
Skąd: Zmyślona
Poziom ostrzeżeń: 0

0

18.11.2017, 22:21    #1
Siema

Mam pytanie ??

Czy to normalne w FMie ze komputer dluzej mysli przy wchodzeniu w trening lub w wyszukiwanie personelu przy zaznaczeniu kilku warunkow wyszukiwania (tu bardzo dlugo) czy oznacza to ze wybralem zbyt duza baze ???

 Ceyvol Premier Rewolucji

Postów: 2882
Grupa: Administrator
Dołączył: 18.10.2008
Skąd: Sieradz
Poziom ostrzeżeń: 0

0

18.11.2017 22:42    #2
Jeśli wybrałeś zbyt dużą bazę, to przede wszystkim powinno być to odczuwalne przy wejściu w wyszukiwanie piłkarzy.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.11.2017 o godz. 22:42

"To jest gad bardziej śliski niż niejeden wąż! Jak będzie w moim wieku to zostanie znanym politykiem."

 fornal85 Partyzant

Postów: 23
Grupa: Użytkownik
Dołączył: 20.08.2009
Skąd: Zmyślona
Poziom ostrzeżeń: 0

0

19.11.2017 14:30    #3
Wlasnie zawodnikow szybko wyszukuje ale sztab szkoleniowy to jest masakra....wyskakuja 3 nazwiska i cyferka przy liczbie znalezionych osob raz rosnie raz maleje i tak mieli i mieli to przy jakichs dwoch warunkach wyszukiwania...chyba przez dodtaek klaasena z ligami to nie jest ???

 kmt1921 Partyzant

Postów: 26
Grupa: Użytkownik
Dołączył: 22.11.2017
Poziom ostrzeżeń: 0

0

22.11.2017 06:05    #4
Witam,
Nie wiem czy w dobrym temacie, ale jego nazwa mi najbardziej pasowala.
Zamierzam dzis kupic gre, ale doczytalem, ze 1 liga nie posiada licencji. Chcialem grac Rakowem, z czym wiaze sie brak licencji na zaplecze ekstraklasy? Czy bedzie wychodzic jakas latka poprawiajaca te braki?(nie chcialbym w nic innego ingerowac, aby rozgrywka byla jak najbardziej realna)

 moldovan Partyzant

Postów: 106
Grupa: Użytkownik
Dołączył: 30.04.2012
Poziom ostrzeżeń: 0

0

22.11.2017 08:54    #5

"kmt1921" napisał:

Witam,
Nie wiem czy w dobrym temacie, ale jego nazwa mi najbardziej pasowala.
Zamierzam dzis kupic gre, ale doczytalem, ze 1 liga nie posiada licencji. Chcialem grac Rakowem, z czym wiaze sie brak licencji na zaplecze ekstraklasy? Czy bedzie wychodzic jakas latka poprawiajaca te braki?(nie chcialbym w nic innego ingerowac, aby rozgrywka byla jak najbardziej realna)

Chodzi o loga klubów zapewne. W Polsce zawsze grywalne są Ekstraklasa i I liga więc bez problemu zagrasz rakowem.

 Ceyvol Premier Rewolucji

Postów: 2882
Grupa: Administrator
Dołączył: 18.10.2008
Skąd: Sieradz
Poziom ostrzeżeń: 0

0

22.11.2017 11:22    #6
Po prostu nie ma herbów. Nazwy klubów, piłkarze, nazwiska - wszystko inne jest oryginalne. Logopacki możesz pobrać ze strony na której się właśnie znajdujesz. Od czegoś mamy zakładkę "Grafika" w przyklejonym menu.
"To jest gad bardziej śliski niż niejeden wąż! Jak będzie w moim wieku to zostanie znanym politykiem."

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

Najnowsze posty

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2017 by FM Revolution