Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

jasteck Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Czesc. Sorry ze bezposrednio ale potzrebuje pomocy. Usiluje grac online z kolega. tryb kariera online. problem w tym ze doslownie co chwile musze czekac na jego ruch, czy to normalne? czy da sie to jakos ustawic zeby swobodnie klikac do meczu a potem synchronizacja? Jestesm kompletnie zielony w trybach online. moj 1 raz. i troche to slabo wyglada. kupilismy gre glowniezeby grac online. jeszce raz przepraszam ze tak bezposrednio

jasteck Partyzant

16.01.2018 22:50    #1072     Sufler - Gra przez sieć - Jak grac FM2018 Kaiere online
Czesc . Potrzebuje pomocy. Pierwszy raz gram w FM online stad dla niektorych pytanie moze sie wyydac glupie. Za to wszystkich przpraszam :)
Probuje grac z kolega ze Szkocji. I wyglada to tragicznie co chwile kazdy znas musi czekac . Czy to sie da jakos ustawic zebym np rozegral sobie mecz a potem on bo troche to traci na grywalnosci . Rozumiem ze co mecz jakas synchronizacja ale nie po kazdej czynnosci. Czy to wlasnie ma tak wygkladac ze klikne i czekam az koleg kliknie ( muwie oczywiscie o przycisku kontynuacji i przesuwu daty do przodu)
Troche frustracja bo kupilismy gre aby grac online

skarp52 Partyzant

16.01.2018 13:38    #1073     Sufler - Porady do gry - Trening zespołowy FM17
Jak powinien wyglądać diagram kołowy dla poprawnie prowadzonego treningu ogólnego, tzn jaki powinien być procentowy rozkład poszczególnych aspektów treningu:
- na końcu okresu przygotowawczego
- w trakcie sezonu
W nowym klubie usiłowałem konsekwentnie wdrożyć nową taktykę, a nawet na nieszczęście trzy. W okresie przygotowawczym punkt ciężkości ustawiony był na kondycję, a później wyłącznie na na taktykę, aż do uzyskania wysokiego stopnia znajomości. Trwało to dosyć długo, a efekt opłakany; miejsce spadkowe i zwolnienie z klubu.
W poprzednich klubach prowadziłem zrównoważony trening zespołowy i takich wpadek nie zanotowałem. Przypuszczam więc, że źródłem nieszczęścia jest zachwianie równowagi w treningu zespołowym. Chociaż spotkałem się z zaleceniem by skupić się na treningu taktyki (i zgrania) do czasu osiągnięcia osiągnięcia maksymalnej gotowości w tym aspekcie.
Przejrzałem - może zbyt pobieżnie – forum i poradniki, ale nie znalazłem rozwiązania.
Proszę o komentarz i wsparcie.

siniaq1337 Partyzant

To chyba nie pozostaje nam nic innego jak tylko czekanie na kolejnego patcha. Poszukam jeszcze gdzieś czy można cofnąć aktualizację i grać na poprzedniej łatce.

Foxyr Partyzant

16.01.2018 02:14    #1075     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zespół w kryzysie
Cztery mecze i trzy taktyki? Imo za dużo. Trochę zaufania i trochę czasu. Jasne, jak ktoś jest imbecylem i tracisz przed tego samego obrońcę kolejną bramkę w dwóch, trzech, albo tym samym meczu to ewidentnie koleś do zmiany. Ale jak ktoś gra solidnie w obronie cały mecz i zdarzy mu się jeden kiks to może warto dać mu czas? Bo wiesz... to jednak ekstraklasa, bądź gotowy na to, że błędy indywidualne są codziennością :/
A jak w ofensywie zawodnik cały mecz szarpie, ale mu nie idzie to znowu może warto poczekać, bo przy piłkarzach ofensywnych ja mam taką zasadę, że wolę już widzieć 10 pudło niż NIE widzieć napastnika cały mecz, najgorsze co jest na boisku to ofensywny zawodnik którego akcji zwyczajnie nie widać - nie chodzi o to czy mu wyjdzie czy nie, ważne żeby podjął tą próbę dryblingu, doszedł do sytuacji strzeleckiej. Cztery spotkania to mało i o ile nie obiecałeś zarządowi mistrza to masz sporo czasu. Daj im się przyzwyczaić do taktyki, nie zmieniaj jej gwałtownie w trakcie meczu bo to dużo częściej nie działa niż działa.

OxxPrZeMeKxxO Partyzant

wgralem grę na nowo i nic ... to nie wina komputera dodatków itp bo gra 2 miesiące chodziła mi płynnie ... to wina ostatniej aktualizacji ... mecz idzie płynnie ale jak chce zrobić zmianę to okienko otwiera mi się 5 min ... porażka

jonathan11 Partyzant

16.01.2018 00:04    #1077     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zespół w kryzysie
Witam wszystkich.

Mam problem ze swoim zespołem- objąłem Pogoń Szczecin i ledwo zaczęły się rozgrywki, a mój zespół gra bardzo słabo i jest w kryzysie. W 4 meczach ligowych ugrałem zaledwie 1 pkt. Normalnie prawie jak w polskiej ekstraklapie, tylko że ja nie chcę podzielić losu Maćka Skorży i zostać zwolniony :P

Jak wyciągnąć zespół z kryzysu i zacząć punktować? Czy są na to jakieś konkretne sposoby?

Dotychczas sam próbowałem następujących metod:
- jeszcze przed sezonem pozyskałem napastnika (Iljan Micanski)
- normalnie grałem przed sezonem sparingi
- próbowałem w meczach różnych taktyk, np. 4-3-3, gdy nie szło zmieniałem na 4-1-2-3 lub 4-4-2
- normalnie prowadzę rozmowy motywacyjne przed meczami i w przerwie z zawodnikami
- nie trzymam się kurczowo tej samej jedenastki
- ostatnio w taktyce zaznaczyłem opcje "agresywny odbiór piłki"

W FM 2018 gram od zaledwie tygodnia i brakuje mi doświadczenia, więc liczę, że Wy- jako doświadczeni menedżerowie- coś mi doradzicie :)

Spike1922 Partyzant

15.01.2018 22:42    #1078     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2018 - błędy
Ja mam takie pytanko może ktoś coś podpowie. Dlaczego grając reprezentacją Brazylii nie można organizować spotkań towarzyskich?

OxxPrZeMeKxxO Partyzant

Też tak miałem, ale wyszła aktualizacja i gra śmigała aż miło ... szkoda że po następnym wgraniu nie wiadomo czego nie da się grać :( spacja kilka sekund i nowy dzień, mecz chodzi mega płynnie ... ale wszystko inne ... kilka minut muszę czekać aby wejść w profil zawodnika, zmienić taktyke itp ... :(

siniaq1337 Partyzant

Kolega wyprzedził mnie z tematem, miałem zakładać taki sam... Dzisiaj dostałem swoją 18stkę, po instalacji wybieram standardowo dla siebie płynność gry na pół gwiazdki, start to jakieś 40 minut :O Od razu powiem, że we wcześniejszych odsłonach (2015,16,17) było to max 10 minut na moim dość leciwym lapku (i3, 3GB ramu, geforce 310m). Idąc dalej, klikając spację, przechodzenie do następnego dnia to 3-5 minut! I to na starcie okresu przygotowawczego, gdzie nic się nie dzieje. Wcześniej ładowało się parę- paręnaście sekund. Dosłownie nie da się grać.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution