Wyniki wyszukiwania dla: crash

Strona

Sir Psycho Sexy Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.03.2008 20:37    #1391     Sufler - Porady do gry - CrashDumps :/
[quote=mkanius]Witam mam takie problem z tym CrashDumpsem: gram na 802 a ten błąd ciągle jest najgorsze jest to, że usuwam go do kosza kosz wyczyszczam a on mi nadal wyskakuje ten błąd co robić? Może to wina kompa bo często mi błędy wyskakują :/ muszę wyczyścić dyski[/quote]
Skoro wyskakują mu błędy przeinstalowanie samego systemu może nic nie dać. Ewentualny wirus może się czaić na innym dysku niż systemowy ;)

mkanius Przodownik pracy

28.03.2008 20:34    #1392     Sufler - Porady do gry - CrashDumps :/
Wpisałem w wyszukiwarce CrashDumps wykryło 2: Jeden w koszu(usunąłem Go już wcześniej) i drugi w moich dokumentach ale gdy prubuje go usunąć tam w tej wyszukiwarce wyskakuje mi błąd, a gdy wchodze w ten folder to żadnego takie folderu nie ma? Czy to ten ukryty? I jak go usunąć?

mkanius Przodownik pracy

28.03.2008 20:30    #1393     Sufler - Porady do gry - CrashDumps :/
Nie wytrzymam próbuje stworzyć nową grę: błąd CrashDumps :/ ludzie help najgorsze jest to że usuwam crashdumps a ono ciągle się pojawia :/

Jose Mourinho JR Młody aktywista

28.03.2008 20:22    #1394     Sufler - Porady do gry - CrashDumps :/
Crush Dumps
Jeden z bardziej znanych błędów wyskakujących podczas gry, którego wyeliminowanie nie zostało jeszcze do końca rozpracowane. Wielu użytkowników poleca usunięcie ukrytego folderu crash dumps z folderu SI w Moich Dokumentach.

mkanius Przodownik pracy

28.03.2008 20:03    #1395     Sufler - Porady do gry - CrashDumps :/
Witam mam takie problem z tym CrashDumpsem: gram na 802 a ten błąd ciągle jest najgorsze jest to, że usuwam go do kosza kosz wyczyszczam a on mi nadal wyskakuje ten błąd co robić? Może to wina kompa bo często mi błędy wyskakują :/ muszę wyczyścić dyski

Cvany28 Partyzant

25.03.2008 12:48    #1396     Sufler - Porady do gry - PROBLEM Z ROZPOCZĘCIEM GRY.
Otóż mam problem z zaczęciem gry , FM uruchamia mi się normalnie , wybieram bazę danych i przechodzę do wybierania państw .Wszystko wygląda normalnie aż do pewnego momentu ładowania , gdy zaczyna mi się ładować LISTA ŻYCZEŃ MENADŻERA pasek dochodzi do 1/2 i wyrzuca mnie z gry i mam pokazaną wiadomośc NAPOTKANO POWAŻNY BŁĄD ,APLIKACJA ZOSTANIE ZAMKNIĘTA więcej informacji w folderze ....... /crash dump . Czytałem tu http://www.cmrev.com/sufler/faq.html że gracze polecają usunąć ten folder , gdy go usunę włączę FM i to się powtórzy, i tak mam cały czas . Proszę o pomoc co z tym zrobić by móc zacząć normalnie grać .

mkanius Przodownik pracy

23.03.2008 12:12    #1397     Sufler - Porady do gry - Błąd w grze :/
Usunąłem folder crash dumps z moich dokumentów i nic :/ i to zawsze kurna kiedy chcę sobie pograć Ajaxem Amsterdam ://////////

Legia Fan Partyzant

23.03.2008 12:09    #1398     Sufler - Porady do gry - Błąd w grze :/
Crush Dumps

Jeden z bardziej znanych błędów wyskakujących podczas gry, którego wyeliminowanie nie zostało jeszcze do końca rozpracowane. Wielu użytkowników poleca usunięcie ukrytego folderu crash dumps z folderu SI w Moich Dokumentach.
Z FAQ

mkanius Przodownik pracy

23.03.2008 11:57    #1399     Sufler - Porady do gry - Błąd w grze :/
Grałem sobie spokojnie Ajaxem amsterdam aż do czasu. Zaczęły mi wyskakiwać błędy-CrashDumps a potem jak chciałem wczytac grę pisało: Zapisana gra nie została wczytana plis pomóżcie czemu się tak dzieje?

nierytmiczny me... Partyzant

ja mam identyczny problem z tym folderem crash dumps. z tym, że nie konkretna data, a że tak powiem jest na chybił trafił ten błąd. najpierw myślałem, że przez pirata, więc poleciałem do empiku. i kupa. no i ja generalnie radze sobie tak, że save co kolejke i jak błąd wyskoczy to load i straty do nadrabiania mam niewielkie. generalnie jest to uciążliwe i jeżeli ktoś wie o co chodzi, to niech da znać...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution