Wyniki wyszukiwania dla: atrybuty

Strona

Proletariat

05.12.2005 20:55    #3171     Sufler - Porady do gry - trenerzy
poszukaj trenerow ktorzy sa bardzo slabi znani i bezrobotni..z nimi jest najlatwiej..asysten powinien miec wysokie atrybuty pracy z mlodzieza, motywacji, determinaci, szkolenia graczy z pola i ocena potencjalu gracza

CBS Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.12.2005 15:10    #3172     Sufler - Porady do gry - Trening
rem-8 mam kilka pytan dot. treningu, moze cos doradzisz...
w obciazeniahc treningowych w wiekszosci treningow mam napisane lekko, tylkko niektore treningi maja atrybut srednio, jak to zmienic? Nie chodzi mi o indywidualne treningi graczy, tylko o trening poszczegolnych atrybutow w okienku, gdzie przydziela sie trenerow do treningu. Czy powiniennem zatrudnic lepszych trenerow?
A drugie pytanie brzmi: jakie atrybuty trenowac u obroncow, pomocnikow i napastnikow intrnsywnie, a ktore mniej intensywnie? Nie chce gotowej recepty na trening, a kilka porad, zeby nie bylo za latwo :)
Pozdrawiam

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
05.12.2005 11:44    #3173     Sufler - Porady do gry - Trening
Dobzi trenerzy, nie wszystcy trenerzy do wszystkich zawodnikow. Trenowanie atrybutow adekwatne do pozycji piłkarza.
Atrybuty trenowane na Normal, a ich specjalne (np obronca -> Siłowy) na Max.
Młodzież trenowana lekko intensywniej.

Hope that helps :)
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Greskov Partyzant

02.12.2005 15:22    #3174     Sufler - Porady do gry - Rozgrywający
Zawodnik ktory bedzie mial atrybuty: passing, creativity, decisions technique i drybling 15 i powyżej bedzie miał opis: Midfield playmaker - i wszystko jasne.:)

Dezerter Partyzant

Grupa: Ekspert
30.11.2005 21:19    #3175     Sufler - Porady do gry - FM Modifier
W sumie to wszystko to, co w normalnym edytorze bazy danych, tyle że tutaj zmiany dotyczą tylko aktualnej gry, już rozpoczętej. Można zmieniać kontrakty, atrybuty, finanse etc.

Proletariat

29.11.2005 21:54    #3176     Sufler - Porady do gry - Profil Managerski
Jak można podnieść swoje atrybuty a mianowicie Lojalność ? bo wszystko mam w granicy 15 a to mam 4.

Proletariat

28.11.2005 23:55    #3177     Sufler - Porady do gry - Trening
przyznam się, że próbowałem te schematy teningowe w Śląsku i bez spektakularnych wzmocnień wygrałem ligę i doszedłem do fazy pucharowej w lidze mistrzów. faktem jest, że zawodnikom podnoszą się drastycznie atrybuty. wystarczy zatrudnić kilku trenerów i fizjoterapeutów i wszysko będzie rosło jak na drożdżach. jest tylko mały problem z drużynami młodzieżowymi. chłopaki nie wytrzymują takich obciążeń i często łapią kontuzje. po przeniesieniu ich do drużyny rezerwowej problem znika (bug?). ogólnie nie polecam oszukiwania. mam nadzieję, że w świątecznym patchu naprawią błąd i będzie można myśleć nad innym skutecznym treningiem

jarek Partyzant

17.09.2005 13:14    #3178     Sufler - Porady do gry - Zmiana Pozycji
Jak sprawić aby zawodnik np: pmocnik środkowy wytrenował sobie pozycje np: lewego pomocnika. Jakie atrybuty piłkarza wpływają że szybko ją wytrenuje. Czy jeśli taką wytrenuje to wyświetli się u góry że jest pomocnikiem środkowym i lewym. Proszę o pomoc. PS. Chodzi oczywiście o grę
Championship Manager 03-04

maciek Partyzant

27.08.2005 12:45    #3179     Sufler - Porady do gry - O PA raz jeszcze...
No to załużmy że osiągną CA = PA w wieku 27 lat( to nie jest bardzo istotne), ale czy beda sie rozwijały atrybuty mimo tego?? Dokładnie rzecz nazywjąc czy zawodnik po osgnięciu max PA bedzie rozwijał swoje atrybuty(przy zalożeniu że ma powiedzmy pare lat przed emeryturą)??

maciek Partyzant

25.08.2005 20:26    #3180     Sufler - Porady do gry - O PA raz jeszcze...
Juz kiedys poruszaeny byl teamt CA i PA w kontekscie atrybutów i gry zawodnika. I teraz pytanie: czy zawodnik który osignie max PA bedzie rozwijał jeszcze swoje atrybuty? Dokładnie mam tu na myśli np. zawodnika, który ma 23 lata a max PA. Czy beda mu rosły atrybuty, aż do wieku dorosłego mimo to?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.