Wyniki wyszukiwania dla: Urlop

Strona

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.01.2007 22:42    #1461     Sufler - Porady do gry - Gdzie ten urlop?
Nie chodzi o łatkę. Jeżeli w danym roku jest rozgrywana jakaś impreza międzynarodowa (Mistrzostwa Świata, Mistrzostwa Europy) to twoi piłkarze nie jadą na urlopy. Miałem taką sytuacje w Realu Madryt Jak były ME to nikt nie pojechał na urlop, zostali w klubie i trenowali, dałem im po prostu odpoczynek. W następnym sezonie już normalnie pojechali na urlopy, więc nie martw się widocznie tak ma być:)

mistrzart Partyzant

06.01.2007 21:32    #1462     Sufler - Porady do gry - Gdzie ten urlop?
lubią trenować :D, a tak poza tym to u mnie niezaleznie jakim klubem bym gral to pilkarza jadą na urlopy, wiec nie wiem o co moze chodzic

Poli1017 Partyzant

06.01.2007 19:27    #1463     Sufler - Porady do gry - Gdzie ten urlop?
U mnie tez w Wiśłe nikt nie pojechał na urlop.

bodi Partyzant

06.01.2007 19:24    #1464     Sufler - Porady do gry - Gdzie ten urlop?
Mam następujące pytanie. Prowadzę zespół w Hiszpanii i obecnie mam już koniec czerwca.
Czemu moi piłkarze nie rozjechali się na urlopy jak to bywało w FM 2006. Czy wogóle jest taka opcja? Może mam dać suwak treningu na minimum? Proszę o pomoc.

Gucio10 Młody aktywista

05.01.2007 23:15    #1465     Sufler - Porady do gry - Garstka pytań.
1. Zalezy od kompa:) Ja mam 1,7 i 256 ram i gram na 6 ligach z duza baza danych i kilkoma dodatkowymi panstwami...i nie narzekam...wszystko plynnie,
2. Ocena potencjalu i umiejetnosci zawdonika( ba daje ci raport o druzynie zawodnikach itd.) i oczywiscie przydaloby sie zeby mial jeden atrybut treningowy na wyskoim poziomie np. obrona,
3. Jest..idziesz w dniu meczu na urlop,
4. To nie jest brane pod uwage..rezerwy traktowane sa jako przechowalnia pilkarzy,
5. Ja zawsze mam na plusie:) A ty w Chelsea masz na minusie bo masz bajkowe kontrakty:/
6. Ja mam 4-2-2-2 z dwona srodkowymi pomocnikami i dwona skrzydlowdymi
7. Scoutow oczywiscie jak najwiecej..a fizjoterapeutow tak samo:) Scouci musza miec ocene pot. i ocene um. a fizjoterapeuci zdolnosci medyczne,
8. Oczywiscie ze jest:) Ale trzeba duzo zaplacic..
9. Trzeba ja wylaczac jak sciagasz facepaki itd.
10. U mnie zawsze cwicza na wysokich i sa o niebo lepsi od reszty zawodnikow( oczywiscie w podobnych klubach)
11. Najlepiej miec trenerow od ogolnego bo oni trenuja i tych i tych..tylko musza miec jako takie umiejetnosci pracy z juniorami
12. Jest prawdziwa!

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

02.01.2007 16:35    #1466     Sufler - Porady do gry - brak rundy wiosennej
ja tak mam czasem na najnowszym paczu tylo że z ligą włoską i hiszpańską
myślałem że po jakimś czasie terminarz będzie więc dograłem gre naturalnie do października i nic więc poszedłem na urlop do końca sezonu i w 2 sezonie już mogłem normalnie grać

sefko1 Przodownik pracy

30.12.2006 23:18    #1467     Sufler - Porady do gry - Garstka pytań.
Ustosunkuje się do Twoich pytań:
1. Im mniej zawodników i im mniej lig tym gra chodzi szybciej. Ja zwykle gram na 1,2 Ligach na bazie HUGE. Pozwala to mieć około 35 tys graczy. Mi to wystarcza, a gra śmiga.
2. Dla mnie najważniejsze są te przy których manager jest pomocny
- ocena graczy (przy podpisywaniu kontraktów)
- motywowanie (jeśli zlecasz asystentowi prowdzanie rozmów)
- taktyka (jeśli ma dobrze prowadzić rezerwy, i dobrze ocenić przeciwnika)
3. Jedyne formy przyspieszenia meczu to:
-tylko komentarz (najszybciej Ci przeleci)
-urlop (wogóle go nie prowadzisz)
4. Mecze rezerw nie mają znaczenia dla zarządu
5. Kwestia finansowa to dość złożony problem. Głównym wydatkiem klubu są płace zawodników i bonusy. Tam możesz najwięcej zaoszczędzić
6. Wszystko zależy od tego jaki styl gry preferujesz (skrzydłami, czy środkiem), na początku radziłbym podpatrzeć jakieś ciekawe taksy z tej stronki:
http://forum(...)pic=9571
I zobaczyć o co gra w ustawianiach taktycznych.
7. Scoutów i fizjoterapuetów opłaca się mieć tylu na ilu zgodzi się twój zarząd. Oczywiście wybieraj najlepszych dostępnych na rynku. A scoutów różnicuj, ze względu na pochodzenie.
8. Oczywiście warto spróbować. NIe wiem, czy uda się sprowadzić od razu Ronaldinho, ale paru ciekawych graczy napewno uda Ci się ściagnąć.
9. Pomaga to isntalować nowe dodatki graficzne
10. Im cieższy trening tym szybciej rosną atrybuty, niestety jest też większe prawdopodobieństwo kontuzji. Na Łatce 7.0.1 spokojnie można próbować obciązenie ciężkie. Zwłaszcza w okresie przygotowania do sezonu.
11. Ja bym nie rozróżniał trenerów dla seniorów i juniorów. Jak zatrudniasz kogoś jako trener to ćwiczy on zarówno starych jak i młodych. A dobrze mieć tylu trenerów ile jest pozycji do trenowania (o ile zarząd Ci na to pozwoli).
12. Jest dobra. Taniej raczej nie kupisz. Chyba, że nadarzy się "okazja" - wystawieni na liste, niezadowolenie z gry w danym klubie itp.

Pytania dodatkowe:
1. To tylko prestiż dla Ciebie. Chyba nawet nie można obnizyć tej kwoty, jedynie ją podnieść. Wpływa on jednak na budżet płacowy, jaki i na rekompenste, jaka musi ponieść twój przyszły klub, jeżeli będzie chciał Cię zatrudnić.
2. Jest jeszcze baza HUGE (Ogromna). Oczywiście urealnia ona rozgrywkę, poprzez dodanie większej liczby graczy.
3. Niestety taka baze jaka wgrasz na poczatku, musisz mieć przez cała rozgrywkę. Nie można dograć, ani ligi, ani zawodników. Jedynie co nowego może się pojawić to regeni (czyli gracze, którzy tworzą się jak inni przechodzą na emeryture).

MikaS Partyzant

29.12.2006 23:14    #1468     Sufler - Porady do gry - Garstka pytań.
1.gdy grasz mecz w lewym dolnym rogu masz sytuacje i szybkosc meczu przesuwasz suwaki w prawa stronena maksa.
2.praca z mlodzieza.
3.nie ma takiej mozliwosci jednak mozesz wziasc urlop.
4.nie zwraca.
5.zalezy od placy ile masz roznicy i ile pieniedzy wydajesz.
6.4-4-2
7.fizjo-4,scout-4 kazdy z innego kraju
8.jest zalezy czy ci starczy pieniedzy i jaki masz budrzet.do chelsea napewno przejda.
9.
oznacza to gdy wgrywasz rozne grafiki musisz to zaznaczyc inaczej nie beda dzialaly.
10.lepiej by cwiczyli na srednich bo gdy beda cwiczyli na lekki odzwyczaisz ich od ciezkiej gry.
11.juniorzy z 4 seniorzy rownierz.
12.jest ona jak najbardziej korzystniejsza dla ciebie.

Yoonec Młody aktywista

jeśli dzieje sie to tego samego dnia jak napisałeś, może idż na urlop na kilka dni...

hoody Przodownik pracy

27.12.2006 21:30    #1470     Sufler - Porady do gry - urlop
Będzie szybciej ale pamiętaj że pójście na urlop nie oznacza ze bedziesz osiągał równie dobre wyniki (jeśli są dobre)! Ja osobiście polecam pograć samemu! Troche dłużej ale masz pełną kontrole nad klubem i jego wynikami!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution