Wyniki wyszukiwania dla: Urlop

Strona

SyZtem Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.07.2007 20:47    #1331     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
anonimowy przestan sie chwalic osiagnieciami Realem, do tego w 5 postach... rownie dobrze moge wlaczyc nowa gre, odpalic milan czy tam chelsea, pojsc na urlop 2-3 sezonowy i mam to co ty..

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

25.07.2007 14:39    #1332     Sufler - Porady do gry - Rejestracja juniorów - pomocy
Puść na urlop, sami sie zarejestrują :D

fab Partyzant

24.07.2007 00:45    #1333     Sufler - Porady do gry - ODDAJCIE PIENIĄDZE!
Mam pytanie... W pierwszym sezonie (Arsenal Londyn) dostałem koło 15 mln F na transfery. Sprzedałem paru graczy, kilku kupiłem i wyszedłem na + zarabiając jeszcze na tych transakcjach, dzięki czemu miałem na koncie 21 mln F. Gdy sezon dobiegał ku końcowi otrzymałem ofertę przedłużenia kontraktu z klubem. Bardzo się ucieszyłem, gdy zobaczyłem, że jest w nim napisane: fundusze na transfery: 15,5 mln F. Z wielką radością i entuzjazmem podszedłem do końca sezonu. Odpocząłem równy tydzień [urlop] i wróciłem do przygotowań przedsezonowych [lipiec + sierpień = mecze towarzyskie + turnieje]. Z myślą o posiadaniu 36,5 mln F otworzyłem panel transferów i zorientowałem się ile kosztuje Robinho. 23 mln F - nie jest złą kwotą jak za niego. Pomyślałem - KUPUJĘ GO! Z przyzwyczajenia zerknąłem na dół okna, na ilość pieniędzy dostępnych na transfery. Szybkim wzrokiem połączonym z myślą o 36,5 mln F na koncie, otrzeźwiła mnie zaskakująca suma 15,5 mln F - czyli tyle ile miałem w kontrakcie. Byłem jakby to skromnie ująć wściekły - ucierpiało pudełko od FM - ach twarda pięść... - na zarząd. Gdzie są moje pieniądze z poprzedniego sezonu? 21 mln F poszło w kosmos? Ulotniło się? Dlaczego pieniądze się nie zsumowały i nie przystąpiłem do nowego sezonu z kwotą 36,5 mln F? Mój kolega od paru sezonów gra bez ruszania pieniędzy [transfery tylko darmowe - wolny transfer] i pieniądze sumują mu się sezon po sezonie [uzbierał ok. 120 mln F]. Dlaczego tak się dzieje? Czy zrobiłem coś źle? Powinienem coś zaznaczyć w kontrakcie? Dlaczego pieniądze transferowe z poprzedniego sezonu przepadły? Może mi ktoś to wyjaśnić?

Pozdrawiam

PS.
Gram drugi sezon [minęło mi 16 dni lipca, a ja z kwotą 15,5 mln F nie mogę kupić wielu potrzebnych mi zawodników] Arsenalem. Mam update 7.0.2 i skin Hellenic2007.

Hunter91 Młody aktywista

14.07.2007 13:05    #1334     Sufler - Porady do gry - Zacznij jako bezrobotny.
Jesli ustawisz sobie reputacje na reprezentant kraju to jak pójdziesz na urlop z opcją składania ofert pracy to na pewno zatrudnią Cie w którejś z lig które wybrałeś w niedługim czasie.

jender17 Partyzant

09.07.2007 23:32    #1335     Sufler - Porady do gry - problemek
Jak urlop nie pomaga to weź i wyślij plik z błędem (ten który tworzy się podczas błędu, w komunikacie masz napisane dokładnie jak się nazywa i gdzie jest) do CD Projektu. Może oni Ci pomogą.

msinter Młody aktywista

09.07.2007 15:55    #1336     Sufler - Porady do gry - problemek
Spróbuj może save potraktować save cleanerem... lub weź urlop na ten czas, kiedy się pojawia ten błąd i powróć jak ta data minie.. Jeśli to nie pomoże, to chyba nic nie poradzisz - save się skopał..Ale znawcą nie jestem, może ktoś inny udzieli ci odpowiedniej rady...

przemusio20 Partyzant

Powtórzę wcześniejsze wypowiedzi kolegów: Pójdź na urlop np. od 29 do 2, a powinno zadziałac.

baraneeq Partyzant

albo poprostu wybierz sie na urlop:d kilkudniowy

Darek88 Partyzant

Albo sprobuj iść na urlop i przeczekać do 1-2 września

kubamalina Partyzant

28.06.2007 11:13    #1340     Sufler - Porady do gry - Urlop na sezon
A ja poszedlem kiedyś na urlop na 6 miechów grałem Vilareal i mnie zwolnili!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.