Granica końcowa-31sierpień 2013?? Proszę o pomoc.

delphi6 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.07.2007, 22:51    Pytanie
Mam nielada problem.Gram Barceloną kolejny już sezon. Niestety nie wiem co się dzieje, ale grać mozna normalnie właśnie do 31 sierpnia 2013 roku. Gdy klikam na kontynuuj, aby przejść do 1 wrzesnia, to gra automatycznie (zawsze) wywala mnie do windowsa. Tworzy oczywiście plik z blędem. Nie da się tego obejść. Próbowałem kilku sejwów z barceloną moja (mam kilka dla bezpieczeństwa) lecz zawsze w tym momenice się zawiesza :/ Prosze o pomoc.
P.S. FM jest oryginalny, wersja 7.0(taka, jaką kupiłem w sklepie, nie wgrywałem niczego, żadnych skórek anie patchy)
Pozdrawiam i proszę o pomoc.

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.07.2007 09:14    #10
Ja grałem nawet do 2019 na FMie bez patcha ,więc po prostu sejw ci chyba padł.

bartekbaluty Partyzant

0
06.07.2007 09:16    #11
sejwy skopiuj gdzies usun managera i go ponownie zainstaluj a seiwy skopiuj i wklej tam gdzie miales

delphi6 Partyzant

0
06.07.2007 10:21    #12
Karpin:Moze Barcelona to i dobry klub, ale nie zawsze. Nie w każdym sezonie zdobywam mistrzostwo, dość długo czekałem na triumf w lidze mistrzów, a pucharu hiszpani nigdy mi się nie udało zdobyć-nie gram save%load. Odpadne z czegoś, czasem przez przypadel, to trudno.Poza tym bawię się jeszcze Wisłą Kraków.A teraz po stracie gry z Barcą chyba się za Nia na poważnie wezmę.

Yodassss:Nie nic nie kombinowałem. Wesje mam sklepową, z żadnymi patchami, skórkami. Nie bawiłem się też żadnymi dodatkami i nie używałem edytora.

Carrot:U mnie właśnie jest tak samo. Zapisałem przed tą datą co się wiesza. I zawsze jak klinę kontynuuj, to mnie wywala :/

Santosinho:Padnięcie jednego sejva-ok. Tylko, że ja tych sejwów z barceloną mam 5. I na każdym się tak dzieje. Spróbję jeszcze jeden sejv, który zapisany jest w 3/4 sezonu i zobacze, czy granica końcowa jest taka sama. Jak się nie uda, to pomysle o ponownym wgraniu managera.

XerfaX Partyzant

0
06.07.2007 10:40    #13
Jak rozumiem gra się zawiesza a nie wywala do windowsa.... miałem podobny problem z którymś CM dawno temu (tak dla nie wiedzących CM dawna nazwa FM która później pozostała własnoscią wydawcy a nie SI :( ). Pamiętam że na rozwiązanie wpadłem przypadkiem :) nie rospisując się w jaki sposób wysunołem CD-Rom z grą a następnie wsunołem i gra poszła dalej. Zdażało mi się to jeszcze kilka razy ale metoda zawsze działała. Może i tobie się poszczęści (aha bład zawsze występował ostatniego dnia sezonu więc to by odpowiadało twojemu opisowi :) )

delphi6 Partyzant

0
06.07.2007 11:16    #14
No własnie nie. namieszałem troche w pierwszym pości-gra niestety wywala do winowsa. Wyskakuje komunikat, że Napotkano poważny błąd i aplikacja zostanie zamknięta, a plik z blędami utworzono w katalogu z gra. I najgorsze jest to, że nigdy się tak wczesniej nie działo :/

przemusio20 Partyzant

0
06.07.2007 13:16    #15
Powtórzę wcześniejsze wypowiedzi kolegów: Pójdź na urlop np. od 29 do 2, a powinno zadziałac.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution