Wyniki wyszukiwania dla: Urlop

Strona

Saint Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.09.2007 23:09    #1291     Sufler - Porady do gry - Kontrakt
Do Pana 9pucek.
Szanowny Panie.
Niezmiernie cieszę się z Pańskiego podejścia do moich poglądów i mojej osoby. Wierzę, iż zwracanie się do mnie per Pan jest efektem wysokiej kultury osobistej, nie cynizmu.
Podejmując temat jakże bliski mojemu sercu, a mianowicie urlopu w FM2007. W opisywanym przypadku, urlop nie ma prawa (w moim mniemaniu) pomóc w rozwiązaniu problemu. Rzeczywiście Pańska propozycja może czasem pomóc w rozwiązaniu pewnych kryzysowych sytuacji (typu gra nie idzie dalej itp.), ale w tym konkretnym przypadku nie. Zapyta Pan się pewnie czemu? Już śpieszę z odpowiedzią (właściwie moją teorią). Urlop może być przydatny w problemach, gdzie interakcja gry z graczem nie jest potrzebna (vide wcześniej przytoczony przykład). W tym konkretnym przypadku interakcja gry z graczem jest potrzebna i jej wyrazem jest zgoda na związanie się menadżera z klubem. Nadmienić także trzeba, iż jeśli włączenie urlopu doprowadziłoby do próby podpisania nowego kontraktu, to nie byłoby to następstwo aktywowania tegoż urlopu, lecz upływu czasu w grze.
Druga sprawa. Szanowny Panie. Uwagi typu "robienie wałków" jak Pan raczył zauważyć w żaden sposób nie prowadzi do rozwiązania wskazanego problemu. I pozwolę sobie przytoczyć Pańską radę "w przyszłości proszę o wstrzemięźliwość w krytyce ludzi którzy pragną komuś pomóc". FM2007 ma dostarczyć rozrywki graczowi. Jedni czerpią ją prowadząc super klub inni robiąc dream team z KKS Kozia Wólka. To już nie Pana sprawa co robią inni, czy modyfikują dla własnej przyjemności grę, czy też nie.
Sprawa trzecia. Szanowny Panie. Uwaga typu "nie wiem czy Pański pomarańcz jest efektem pańskiej pomocy innym graczom czy też nie, ale o czymś na pewno świadczy", to cios poniżej pasa. Ciężko mi to w jakikolwiek sposób komentować. Dlatego tego nie zrobię. Wręcz przyznam Panu rację. Rzeczywiście, tak jak Pan zasugerował (oczywiście nie wprost) jestem gorszy od Pana. Pan jest zielony a ja pomarańczowy. Idąc dalej, prawdopodobnie mój poziom kultury jest co najmniej niski. Z inteligencją też nie bywa lepiej i też niestety nie mam się czym pochwalić. Ponadto jestem biedny i mało urodziwy. Czy czuje się Pan teraz lepiej? Bo ja po przeczytaniu Pana wywodu czułem się gorzej i gorszy od innych.
Z poważaniem - Saint.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
07.09.2007 22:02    #1292     Sufler - Porady do gry - Kontrakt
Panie Saint urlop jest pożytecznym rozwiązaniem w takich przypadkach gdy musimy poznać skutki naszego działania w przyszłości. Nie wiem czy Pański pomarańcz jest efektem pańskiej pomocy innym graczom czy też nie, ale o czymś na pewno świadczy.
Wracając do urlopu to mógłby być Pan tak dogłębny w swoich analizach i zauważyć,że zasugerowałem graczowi urlop powrotny. Tzn. że po powrocie z urlopu analizuje zaistniałą sytuacje i wczytuje grę. W środku swojej wypowiedzi traktuje Pan urlop jako jeden ze sposobów rozwiązania problemu ( słowa: urlop też nic nie daje). W przyszłości proszę o wstrzemięźliwość w krytyce ludzi którzy pragną komuś pomóc. Albo o znalezienie konkretnych argumentów, które mogą poddać pod wątpliwość ich radę.

Visioner - nie przejmuj się tym kontraktem. Wiem,że to jest denerwujące ale do wytrzymania.

Pozdrowienia dla wszystkich.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Saint Partyzant

Screen z gry dla niedowiarków. Proszę zwrócić uwagę na datę w grze i na datę zakończenia kontraktu. Tak profil zawodnika, któremu przedstawiłem nowy kontrakt i który go odrzucił. Pierwotnie kontrakt kończył się w 2014 roku :/
kurzy13 ja podpisuję kontrakty różnie, w zależności od mojej chęci :/
Panom, którzy doradzą mi włączenie urlopu -> z góry serdecznie dziękuję.

Saint Partyzant

07.09.2007 21:41    #1294     Sufler - Porady do gry - Kontrakt
Boże. Ale niektórzy dają tutaj ciekawe rady :( Najbardziej mi się podobają te o urlopach. Urlop jest rozwiązaniem połowy problemów z fm :/
Oki. A teraz moja rada. Olej tą sytuację. Skoro nadal prowadzisz klub to jest luuuz. Moim zdaniem nic nie możesz w obecnej sytuacji zrobić, poza zaakceptowaniem stanu już zaistniałego. Nie możesz poprosić o nowy kontrakt, urlop też nic nie daje, zatem graj dalej i czekaj aż negocjacje się skończą, albo kontrakt wygaśnie. A od siebie już tak na marginesie, to wcale bym się nie zdziwił, gdyby do podpisania kontraktu nie doszło, a Ty mógłbyś grać latami. Pozdrówka.

Pucek Stachanowiec

07.09.2007 19:14    #1295     Sufler - Porady do gry - Kontrakt
Przepraszam, przez przypadek nacisnąłem dodaj odpowiedź.

Idź na urlop na 0,5 roku. Zobaczysz co się stanie z kontraktem, jeżeli po Twojej myśli to spokojnie wczytasz grę i będziesz grał dalej. Jeżeli nie to oznacza, że kontrakt jest negocjowany dożywotnio.

Tylko nie zapomnij o wyłączeniu autosave'a.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

06.09.2007 19:57    #1296     Sufler - Porady do gry - Juniorzy Barcelony i Realu.
a moze jaki dostajesz zaproszenie do u19 jestes na urlopie i odrzucasz je automatycznie ,bo juniorzy Realu czy Barcelony biorą udział w rozgrywkach tak jak kazda inna druzyna

Megaworior Partyzant

03.09.2007 12:58    #1297     Sufler - Porady do gry - Kryzys .... I Problemy
Najlepiej przygodowac taktyke cw okresie przygotowawczym i rozgrwywac duzo towarzyskich meczow.Rowiez powinienes wystawaic zawodnikow z wyskomimi moralami i dobrze ich motywowac.Nastepna przyczyna moze byc to iz przerowadziles za duzo transferow i zbyt wiele nowych nabytkow gra w pierwszym skladzie.Jesli chodzi o to ze pwoj asystent wygral z Valencja 2:0 a zremisowal nastepny mecz 1:1 moze to byc wina tego iz nie zanazaczyles opcji w urlopie by uzywal aktualniej taktylki poprostu jeden mecz sie udal drugi nie.

baraneeq Partyzant

03.09.2007 10:16    #1298     Sufler - Porady do gry - Kryzys .... I Problemy
Witam Gram Sevilla Juz 2 Sezon i w 1 sezonie mało co niewyleciałem Odpadłem w Lm w fazie Grupowej 4miejsce Przegrałem Puchar Hiszpani Przegrałem Super Puchar i zajełem 11miejsce w Lidze teraz zaczełem 2 sezon i równiez przegrywam w 3meczach gdzie ja bylem faforytem zdobyłem 1 pkt gdzie adu trafił na 1:1 z Karnego i gdy chciałem zobaczyc jak zagra Asystent na Urlopie Uwaga Wygrał z 2 Valencią 2:1!!!!!! a w Nastepnym meczy z Osasuną przegrał 3:0 i w kolejnym z Espaniolem Zremisował 1:1 w ciagu tych 2 sezonów grałem na około 8taktykach zmieniałem je co jakis czas:( Wiec Tu moje Pytanie CO moze Byc Przyczyną Tak Słabych Wystepów Mojej Druzyny CHodz mam Dobrą Pake Naprawde

Micro Ice Młody aktywista

01.09.2007 22:48    #1299     Sufler - Porady do gry - Aklimatyzacja
Można takiego grajka na urlop wysłać :)

Pucek Stachanowiec

01.09.2007 22:17    #1300     Sufler - Porady do gry - Pierwsze minuty
Grzechoo twoje pytanie skierowane do mnie i bialy13 trochę mnie zmartwiło.

Mogę odpowiedzieć tylko w swoim imieniu: nie wiem czy to była jakaś groźba czy co? ale właśnie dzisiaj dopracowałem się Młodego Aktywisty, moja kłótnia z bialy13 wniosła coś do tematu i nie uważam aby któryś z nas zasłużył na Reakcjonistę. Dzięki temu krwl najprawdopodobniej nie pójdzie na urlop i nie popełni błedów.Dowiedział się także, że jego asystent powinien mieć duży współczynnik motywowanie.
Jeżeli już się czepiamy zaśmiecania to twoje pytanie nie było związane z odpowiedzią na zadene pytanie przez krwl.
Rozumiem, że admini tu rządzą ale nie mogą zwracać uwagi innym skoro sami popełniają ich błędy.
Teraz przy tym temacie pojawił się znaczek odpowiedzi eksperta a co on wniósł?

krwl możesz spróbować obu sposobów a także skorzystać z opinii innego "pomagiera"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.