Wyniki wyszukiwania dla: Urlop

Strona

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
A ja sobie sam jakiegoś takiego sejva zrobie :) Powybieram kilka lig z kilku/kilkunastu krajów i se też na Bahamy pojadę :P i zobaczymy co z tego będzie :)
Ale polskiej ligi na pewno nie wybiorę :P bo nawet jak dojdę do 2300 roku to tam pewno dalej Listkiewicz będzie się panoszył w PZPN'ie ;-P

Aha jeśli komuś przeszkadza ten bug że manager ma -42 lata to można przecież "dodać nowego managera" a tamtego poprzedniego co na urlopie był to posłać na "emeryturę" ;)

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
20.08.2008 12:19    #1142     Sufler - Porady do gry - Komputer nie umie przegrywać?
[quote=Tobi]Ja jak wygrywam pod koniec meczu ( 70 min. ) jedną bramką to biore urlop na jeden dzien . Jest bardzo mało prawdobodobne ze stracę bramkę... ( komputer sam siebie nie oszuka ;) )[/quote]

Bez sensu :P A czy widziałeś kiedyś, żeby taki Mourinho albo Ferguson jak przegrywał(li) w 70 minucie to nagle (np spod ławki na której siedział ) wyciągał(li) walizki, ubierali słoneczne okulary, słomkowy kapelusz i może jeszcze zamawiał(li) taksówkę na lotnisko zaraz przy linii autowej i wyjeżdżał na urlop??
;P hehe
Urlopując w ten sposób TRACISZ cały urok z gry :) no bo nawet jak przeciwnik doprowadzi do remisu i np jest 85 minuta to jeśli pozmieniasz ustawianie w grze, wystawisz jakiegoś innego grajka i strzelisz zwycięską bramkę.....TO dopiero jest przyjemność :D a nie tam jakieś urlopy :P
Se jedz nawet na bahamy jak wygrasz ligę i np. nie planujesz wzmocnień w okienku transferowym :P

szczepek Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
18.08.2008 14:35    #1143     Sufler - Porady do gry - Nie chce sie przetwarzać;/
hmm byc moze masz problemy jak inni :] albo idz na urlop, albo reinstall gry, albo wyczysc rejestr, albo save cleaner, albo sejw nadaje sie ( na zlom ) :(

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

[quote2=M8_PL]Naprawdę, Panowie takie [quote=Morszczuk]No być może ;)[/quote] wypowiedzi będę karał. Co kolega wnosi do dyskusji? W jaki sposób pomaga rozwiązać problem? Wszystkich tematów ogarnąć w stanie nie jestem, ale ten będę miał na oku. Żeby nikt nie czuł się ostrzelany bez ostrzeżenia.
[/quote2]

[quote=Morszczuk]
Poszukaj - Są już takie tematy .

Killer Rogi: http://www.cmrev(...)___.html

Najlepszym haxem jest Pójście na urlop przed każdym meczem i powrót po spotkaniu (Asystent prowadzi w spotkaniu drużynę za Ciebie). Czasami jest tak, że ze słabiutkiej Odry Wodzisław Śląski dzięki asystentowi możesz zrobić mistrza kraju i nawet dostac się do Ligi Mistrzów ;)[/quote]

;d Jednak coś wniosłem ;)
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

Poszukaj - Są już takie tematy .

Killer Rogi: http://www.cmrev(...)___.html

Najlepszym haxem jest Pójście na urlop przed każdym meczem i powrót po spotkaniu (Asystent prowadzi w spotkaniu drużynę za Ciebie). Czasami jest tak, że ze słabiutkiej Odry Wodzisław Śląski dzięki asystentowi możesz zrobić mistrza kraju i nawet dostac się do Ligi Mistrzów ;)
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Tobi Partyzant

17.08.2008 15:48    #1146     Sufler - Porady do gry - Komputer nie umie przegrywać?
Ja jak wygrywam pod koniec meczu ( 70 min. ) jedną bramką to biore urlop na jeden dzien . Jest bardzo mało prawdobodobne ze stracę bramkę... ( komputer sam siebie nie oszuka ;) )

Poul Partyzant

[quote=hadaszyszek]Dobra, żeby znowu nie zaśmiecać mojego problemu osobnym tematem mam takie oto tylko tutaj pytanie : Czy jak wygram przed sezonem Ligę (Hiszpańską) to mogę zrezygnować już z udziału gier w następnych meczach dając np. Walkowera, żeby przygotowywać się raczej do innych rozgrywek pucharowych, skoro już inni, nie mają nawet matematycznych szans, na dogonienie mnie w ligowej tabeli?[/quote]

Zawsze możesz pójść na jednodniowy urlop, oddając drużynę swojemu asystentowi. Osobiście jednak tego nie polecam :)

kondzio93 Partyzant

09.08.2008 00:02    #1148     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=kunXon]Kondzio, taka rada- jak widzisz, że wygrywasz, to w ostatnich minutach meczu idź na urlop na jeden dzień. Przegrać- chyba nie przegrasz, a przynajmniej unikniesz problemu.[/quote]

wczytalem autosave i zrobilem urlop na jeden dzien, skonczyl sie mecz i wrocilo do pulpitu...

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

08.08.2008 23:25    #1149     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
No bank, wpakujemy im szybko dwie bramy i już nie będą mieli po co przyjeżdżać na Śląski. :D Polska patriotami stoi jak widzę...

Kondzio, taka rada- jak widzisz, że wygrywasz, to w ostatnich minutach meczu idź na urlop na jeden dzień. Przegrać- chyba nie przegrasz, a przynajmniej unikniesz problemu.

klajwert Partyzant

może spróbować przeczekać do następnego sezonu? dłuższy urlop sobie zrobić i wrócić przed nowym sezonem.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.