Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

Marian B Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.04.2007 11:47    #1551     Sufler - Porady do gry - Reputacja klubu
Obejmując Borussię Dortmund klub ma reputacją na poziomie krajowym (7500 pkt), zdobywam mistrzostwo Niemiec, wygrywam ligę mistrzów, w kolejnym sezonie półfinał ligii mistrzów , reputacja na chwilę wskakuje na kontynentalną aby po chwili spaść znowu na krajową (do poziomu 7250 !) I tak w kółko. O do tu kurcze chodzi. Dodam ze w rankingu europejskim co roku awansuje coraz to wyżej. Reputacja to jest ważna sprawa bo od tego zależy czy najlepsi piłkarze będą chcieli zostać , albo czy najzdolniejsi przyjść do klubu.

baraneeq Partyzant

20.04.2007 17:40    #1552     Sufler - Porady do gry - Reputacja managera
Moim Zdaniem TO Reputacja o tym nie swiadczy swiadczą o tym osiagane wyniki przez ciebie jesli w kazdym sezonie wygrywasz wszystko to napewno predzej czy puzniej ktos ci złozy oferte:))ja Grałem Lechem Poznan Wygrałem Puchar Uefax1 Lige Mistrzówx2 Puchar Ligix3Puchar Polskix3 i Lige x3 w ciagu 3sezonów i jak wywalili ancelotiego z Milanu TO mi złozyli oferte:))wiec Powodzenia

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

20.04.2007 15:53    #1553     Sufler - Porady do gry - Reputacja managera
Rozczaruję Cię, ale żeby zechciał Cię ktoś z Serie A będziesz musiał odnosić sukcesy na arenie międzynarodowej, bo działaczy z takich lig nie obchodzą wyniki w polskiej lidze. Dobra reputacja napewno się bardzo przyda, ale nie jest ona koniecszna do zatrudnienia w którymś z tych klubów. Jeśli uda Ci się daleko zajść w Pucharze UEFA, bądź w Lidze Mistrzów masz duże szanse.

bury86 Młody aktywista

20.04.2007 15:35    #1554     Sufler - Porady do gry - Reputacja managera
Gram 5 sezon Slaskiem( moj rekord) no i mam zamiar odejsc do serie A bo tlyko to mam zaznaczone. Czy koniecznie musze miec reputacje kontynentalna zbey zechcal mnie ktos z serie A . narazie mama krajowa, kontynentalna mialem ale po jakims czasie znowu mam krajowa. Idzie mi teraz super i Polska tez wiec powinno sie to poprawic ale z ciekawosci chce wiedziec jak to jest.Sory jesli taki temat juz byl ale wyszukiwarka mi cos nie dziala a bez niej nie chce mi sie szukac.

Kyniu_Widzew Partyzant

09.04.2007 18:11    #1555     Sufler - Porady do gry - Reputacja, a zatrudnienie
Wybrałem sobie przy tworzeniu managera, ze jestem reprezentantem kraju i mam reputacje kontynentalna(gram m'gladbach). Mam szanse po 20-30 meczach przejść do np. schalke, villarealu lub kogos podobnego czy musze najpierw cos wygrac lub pograc kilka sezonow?

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

08.04.2007 15:18    #1556     Sufler - Porady do gry - Reputacja
Reputacja w FMie zależy od losu i szczęścia. U mnie Lippi miał reputacje krajową po kilku sezonach- bez sensu. Ale zrobiłem pewien eksperyment- zacząłem nową grę Interem i miał on reputacje globalną. Chwilę potem znowu uruchomiłem nową grę i Inter miał już reputacje kontynentalną. Bez sensu. P:)

k-u-b-a1 Przodownik pracy

07.04.2007 21:35    #1557     Sufler - Porady do gry - Reputacja
Heh, wytłumacznie mi, dlaczego moja reputacja tak często się zmienia? Raz gdy włączam gre, jestem znany i to bardzo dobrze: krajowa. Gdy nastęonym razem włączam gre, jestem kompletnie nieznany!! Wygrałem 2 ligi, doszedłem do połfinału pucharu anglii, mimo to jestem kompletnie nieznanym managerem, choc w opisie mam: utalentowany manager.. A i dodam jeszcze, ze dopiero co pochwalil mnie Mourinho, mówiąc ze odwalam kawał solidnej roboty... litości

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

30.03.2007 17:32    #1558     Sufler - Porady do gry - Polacy do Boju!
No bo Beńhakier powołuje tych z najwyższą reputacją. Słusznie sie martwisz, że będą chcieli odejść.

Brunix Partyzant

28.03.2007 21:52    #1559     Sufler - Porady do gry - Dobry Wujek
Włączenie tej opcji oznacza, że prezesem jest człowiek, któremu zależy na szybkim rozwoju klubu poprzez gotówkę, czyli jednym słowem BIZNESMEN. Im większa reputacja klubu, tym więcej kasy dostajesz co sezon (w okienku binwestycje).

sefko1 Przodownik pracy

28.03.2007 12:34    #1560     Sufler - Porady do gry - profesjonalność klubu
Nie koniecznie premiership. Klub musi spełnic kilka rzeczy aby stac sie w pełni profesjonalnym:
1. Podpisać z zawodnikami kontrakty profesjonalne
2. Awansowac do rozgrywek, w których graja kluby profesjonalne (w różnych ligach moze to byc różna klasa rozgrywkowa - w Angli to bodajże Leaque Two)
3. Zarząd musi powiążć taka decyzje (wiąze sie to z klubowa kasą, reputacją, kontraktami)
Ze swojej strony mozesz zrobic tylko 2 rzeczy: Awansować i podpisywać tylko kontrakty profesjonalne.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution