Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

Bartez Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.05.2007 15:37    #1531     Sufler - Porady do gry - Rozwijajaca sie -> rozwinieta
Owszem "kraj rozwijający się" ma znaczenie,ale sądzę że mniejsze niż reputacja ligi i przede wszystkim klubu.

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

05.05.2007 15:12    #1532     Sufler - Porady do gry - Rozwijajaca sie -> rozwinieta
Nie chodziło mi o Austrie bo jest to kraj rozwijający się tylko z wyższą reputacją od polski, a chodziło mi o Australie.

giersik Przodownik pracy

1. Zależy o jakie talenty ci chodzi. Zawodnicy z krajów rozwiniętych do ciebie nie przejdą. Jesli chodzi natomiast o zawodników z krajów ozwijajacych się, to wolą zostać w swoim klubie, z wyższą reputacją, niż przechodzić do polskiego klubu z niską reputacją. Możliwe też, że są tak bardzo przywiązani do swoich klubów, że za nic na świecie nie opuszczą swojego ukochanego klubu.

2. No tak jest, że w Polsce zawodnicy są warci mniej. Nie możesz nic poradzić.

3. Niekoniecznie. U mnie często jest tak, że najlepsi polscy zawodnicy przechodzą do klubów angielskich, włoskich itp.

stiv_x Partyzant

Witam
- Mam takie pytanie : Grałem Górnikiem Zabrze kilka sezonów (5x Mistrz Polski, 5x Puchar Pl.) w LM zawsze awansowałem do rozgrywek grupowych. Raz sie udało przejść jedną drużynę po rozgrywkach grupowych. W rankingu zajmowałem 45 pozycje. Mimo to młode talenty nie chciały do mnie przychodzić a proponowałem im np. 50x więcej $ niż dostawali obecnie.
Czemu tak jest ? Reputacja jest, kasa jest..

- Następnie chciałem zapytać o wartości piłkarzy grających w Polskiej lidze. W 11 marzeń którejś tam edycji LM znalazł sie mój obrońca a mimo to jego cena wynosiła 4mln zł (!). Nie udało mi sie przedłużyc z nim kontraktu i po przejsciu do Deportivo jego cena poszła w góre odrazu do 11mln zł ! :[ Przez te kilka sezonów doszedłem do wnioksu,że Polscy piłkarze mają jakieś 'ograniczenie' ponieważ nie mozna ich sprzedac za porządną kase. To samo było jak prowadząc Górnika i rep. Polski, zdobyłem z nią MS. Ceny zostały te same :/

- I na koniec ost. pytanie : Transfery z Polskiej ligi są bardzo ubogie. Tzn. jedyne kluby, które wykupują zawodników to : Lewski Sofia, Szachatr,Sparta,Rennes, itp. Nie ma transferów np. do Holandii, Niemiec, Francjii, Hiszpanii, Anglii itp. Same średniaki Europejskie kupują tych zawodników.. M.IN. Mistrzów Swiata..

delphi6 Partyzant

02.05.2007 13:19    #1535     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja Brazylii-Bug??
Poszczęściło mi się i udało mi się zostać selekcjonerem repry Brazylii. Niestety moje szczęście szybko zniknęło, po tym jak się okazało, że nie mogę nikogo zatrudnić do sztabu szkoleniowego :( próbowałem zatrudnić ludzi z różna reputacją, różnych specjalistów niestety nikt nie przyjął zaproponowanego stanowiska :( nie mam nawet asystenta i dochodzi do tego, że muszę prowadzić nawet repry U-19, U-21 i U-23 :( zaczyna mnie to już nużyć i zastanawiam się czy nie opuścić repry. We wcześniejszych prowadzonych przeze mnie reprezentacjach taki problem nie występował. Czy wię ktoś moze co należy w tym wypadku zrobić?? Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam :)

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

01.05.2007 19:24    #1536     Sufler - Porady do gry - liga polska a niemiecka
mi sie wydaje ze bys mogl prowadzic klubyz bundesligi ale z podobna reputacja jak twoj poprzedni klub.a zeby bec trenerem tych wielkich musisz zaistniec w bundeslidze jako trener.

predaktor Młody aktywista

01.05.2007 10:46    #1537     Sufler - Porady do gry - liga polska a niemiecka
Najważniejsze sa sukcesy w europie,aczkolwiek ważna jest tez reputacja .Jeśli chcesz prowadzic druzyne z 1.ligi musisz miec ja dużą.

Bartez Przodownik pracy

28.04.2007 12:30    #1538     Sufler - Porady do gry - Transfery
Można zaoferować mu jeszcze więcej kasy, a nawet trzeba, ponieważ dany grajek uważa że nie opłaca mu się przechodzić do słabszego klubu jakim jest zapewne w tym wypadku ten który prowadzisz. Więc tu główną rolę odgrywa reputacja Twojego klubu, więc musisz oferować sporą pensję podstawową oraz premie za występy, za zwycięstwo i za strzelenie gola, oraz roczną podwyżkę wynagrodzenia. Przynajmniej u mnie tak jest.

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

25.04.2007 15:57    #1539     Sufler - Porady do gry - Polska
No, może bez przesady. Myślę, że do 2012 Polska będzie krajem rozwijającym się, a od 2012 rozwiniętym. Z tą reputacją to nie powiedziałbym.

kaczy Młody aktywista

25.04.2007 15:54    #1540     Sufler - Porady do gry - Polska
Czy jeżeli w Polsce mają odbyc się mistrzostwa europy, zostaną wybudowane nowe stadiony, to czy Polska będzie już krajem rozwiniętym czy rozwijającym się? I czy jeżeli takowe mistrzostwa mają się odbyc, to czy reputacja polskich lig wzrośnie o ok.5oczek???
Pytam bo chce przygotowac update na podstawową baze gry, a wiem że ktoś już taki update przygotowywuje ale niewiem na jaką wersje.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution