Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

delgard Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.09.2008 13:40    #1271     Sufler - Porady do gry - Dobieranie mentora
Wiem, że 20-latek wiele nie nauczy, ale dlaczego zdarzają się sytuacje, że 21-latek może uczyć, a np. 29 czy 30-latek już nie? Od czego to zależy? Poza tym czym zmierzyć doświadczenie piłkarza? Wiekiem? Reputacją? Ilością występów?
Carlosowi Veli nie mogę dodać żadnego mentora, mimo że ma dopiero 19 lat. Przez 6 miesięcy uczył się od van Persie'go, niczego nie przyswoił i teraz nie mam już takiej opcji w player interaction u niego. Podobnie jest z Walcottem, który też ma 19 lat, z tą różnicą, że on jeszcze od nikogo się nie uczył - sprawdzałem opcję co tydzień, minęło już półtora sezonu i ciągle nie mogę mu dodać mentora (a są doświadczeni piłkarze na jego pozycji bez uczniów, czyli FC oraz AMR).
Może jest na to jakiś timer, podobnie jak z prośbą o afilliated club.

Rodri Partyzant

23.09.2008 15:12    #1272     Sufler - Porady do gry - Trening i Trenerzy
1. Raczej nie można. Może jak Ci się podniesie reputacja będziesz mógł więcej zatrudnić.
2. Najlepiej niech wszyscy trenują razem. Cyba, że ktoś wraca po poważnej kontuzji lub chcesz poracować nad jakimiś poszczególnymi atrybutami.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

22.09.2008 20:55    #1273     Sufler - Porady do gry - Fenix SuperUpdate - WYDANY!
Ech, komentarz mi zjadło. Trudno, powiem tak. Dla mnie, te uaktualnienie jest tragiczne.

Pomijam fakt, że Marcelo nie ma najmniejszego zamiaru przenieść się pod Wawel, nawet w przyszłości. Pomijam fakt, że kontrakty zawodników zostały nieruszone, podobnie jak degradacje i finanse.

Swoją drogą fajna reputacja. Do Wisły chce przejść Celsinho, Jiranek, Lulinha czy Marco Ruben

Zagranica:

Berbatov nie ma najmniejszego zamiaru przenieść się do United, nawet w przyszłości.
Appiah nadal gra w Fenerbahce mimo, że w rzeczywistości jest wolnym zawodnikiem.

I, gwóźdź programu, Lampard po sezonie odchodzi do Interu. Jeśli ten update ma polegać na wkręcaniu ludziom kitu i dawaniu bzdurnych transferów, to dziękuję, postoję.

Alessandro DP Partyzant

21.09.2008 13:21    #1274     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Szukając wyzwania w Fm'ie postanowiłem "nagiąc" rzeczywistość w edytorze i zamieniłem w I lidze Dolcan Ząbki na Pogoń Szczecin i sobie portowców poprowadzę... reputacja klubu 250 (zdecydowanie najsłabsza w lidze) więc pewnie będzie ciężko ale zobaczymy :P

sirmichal16 Partyzant

12.09.2008 11:13    #1275     Sufler - Porady do gry - Zasady Treningu
w cm 03/04 i fm 2005 grając w obu przypadkach arką gdynia (chyba gdzies z 15 sezonow) rada gminy nigdy się nie zgodziła na rozbudowe mimo iż w pewnym momencie udało mi się przełamać prymat wisły i z roku na rok awansować do ligi mistrzów..to ma może związek z reputacją zarządu czy są po prostu jakieś ograniczenia?

Rafal9116 Partyzant

02.09.2008 23:20    #1276     Sufler - Porady do gry - reputacja klubu
[quote=Robi2009]Oprócz reputacji klubu liczy się też reputacja kraju i ligi. W ostateczności zawsze zostaje FM Modifier, ale wtedy trzeba by też popodwyższać budżety ligowcom, żeby na takich ich było stać.[/quote]

wszystko jest w podanym przeze mnie linku wiec nie musisz malpowac xD

Robi2009 Młody aktywista

02.09.2008 21:54    #1277     Sufler - Porady do gry - reputacja klubu
Oprócz reputacji klubu liczy się też reputacja kraju i ligi. W ostateczności zawsze zostaje FM Modifier, ale wtedy trzeba by też popodwyższać budżety ligowcom, żeby na takich ich było stać.
There's nothing to fear except the fear itself

Rafal9116 Partyzant

02.09.2008 18:33    #1278     Sufler - Porady do gry - reputacja klubu
http://www.cmrev(...)ubu.html

tu masz wszystko co cie interesuje

sam gram lechem i mam taki sam problem

Hunter91 Młody aktywista

02.09.2008 18:25    #1279     Sufler - Porady do gry - reputacja klubu
Ja grałem ostatnio Śląskiem i po pierwszym sezonie, po zajęciu 3 miejsca w lidze reputacja wzrosła mi z 3500 do 4100.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

02.09.2008 17:31    #1280     Sufler - Porady do gry - reputacja klubu
Dodam od siebie, że musisz regularnie daleko być w europejskich pucharach. Jeśli raz dojdziesz do ćwierćfinału, to raczej reputacja za mocno Ci nie skoczy.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution