Wyniki wyszukiwania dla: Reputacja

Strona

Palimpsest Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.02.2009 10:26    #1191     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=Abdulinho17]http://img413.imageshack.us/my.php?image=ogracreal.jpg :D:D

mam pytanie , wiem ze to nie tu ale nie bede zakladal nowego tematu .
Co mam zrobic zeby zatrzymac Stilicia , Peszke , Lewego , Arbolede . Bo daje im na maksa kontrakty jakie moge czyli 10.tys.euro tygodniowo i tak odrzucaja . [/quote]

Reputacja naszej ligi jest zbyt niska by zatrzymać co większe talenty, choćbyś obiecał im złote góry zawsze będą woleli grać na zachodzie, niestety.
@

tomfle Partyzant

22.02.2009 21:54    #1192     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
aha, dzieki za info, wiem, ze reputacja się nie zmienia, ale, że z Turcjii chętnie gracze przechodzą to ciekawe jest bo ligę napewno mają lepszą.

Świerzy Partyzant

20.02.2009 10:58    #1193     Sufler - Porady do gry - Problem z Złotą Piłką FF
Barca pewnie grała w LM a ty ? to też ma wpływ. Wyniki drużyny w której gra i reputacja też robi swoje.

leszcz Partyzant

tak istnieje, nazwy Ci nie podam. wiem że w FMM jest to pod reputacją klubu

wigrus Partyzant

17.02.2009 17:23    #1195     Sufler - Porady do gry - Zaplecze dla VIPów
Robi, baza klubu najwyższa, liga jak wiadomo PL. Reputacja też dużo wzrosła od awansu z 3 do 1 ligi :)
No ale pewno jest jak mówi Edek...
Dzięki panowie ;)

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

16.02.2009 21:55    #1196     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote2=Abdulinho17][quote=Vergil]Nie tych najlepszych , bo reputacja ligi i kraju się nie zmienia.[/quote]
reputacja ligi sie nie zmieni nawet jak Wisla , Legia , Lech by dostawali sie regularnie do cwiercfinalu LM ?? [/quote2]
nie, te statystyki nie ulegają zmianie

wówczas co najwyzej wzrosnie liczba druzyn mogących grac w tych rozgrywkach

Abdulinho17 Młody aktywista

16.02.2009 21:38    #1197     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=Vergil]Nie tych najlepszych , bo reputacja ligi i kraju się nie zmienia.[/quote]
reputacja ligi sie nie zmieni nawet jak Wisla , Legia , Lech by dostawali sie regularnie do cwiercfinalu LM ??
Visca el Barça !

jdr Partyzant

16.02.2009 21:33    #1198     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
[quote=Vergil]Nie tych najlepszych , bo reputacja ligi i kraju się nie zmienia.[/quote]

no wlasnie, tez zauwazylem, o bardzo solidnych ciezko, aczkolwiek wygrzebalem sporo perelek ktorzy pograli troche no i zaczeli narzekac ze chca do wiekszego klubu ;)

Badzi- robi wrazenie, na bank emocji nie braklo ;d

Vergil Młody aktywista

16.02.2009 21:21    #1199     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Nie tych najlepszych , bo reputacja ligi i kraju się nie zmienia.
El Fenomeno

batata Przodownik pracy

10.02.2009 17:20    #1200     Sufler - Porady do gry - Oferty transferowe.
[quote2=Arek96][quote=batata]Jeśli dany klub zaakceptuje ofertę i tą mniejszą i tą ( twoją ) większą to wtedy po prostu zaoferuj dużo większy kontrakt niż zawodnik oczekuje :)[/quote]
Z tym również problem. Tutaj znów kłania się reputacja. Zaoferowałem Joaquinowi tygodniówkę 125 tys. Odrzucił. Patrzę. I w Arsenalu zarabia 75 tys. I wcale nie było napisane, że nie chce przyjść czy coś... :/[/quote2]
Tak, ale na pewno wtedy masz większe szanse na podpisanie kontraktu. Jeśli klub o równej reputacji do twojej zaoferuje mniej, to raczej dany zawodnik przejdzie do Ciebie. Tak jak w rzeczywistości, tak i często w managerze: " Kasa misiu, kasa"
A teraz coś prywatnego ^^
W FM 06 zrobiłem tak, że byłem równocześnie managerem Chelsea i Wisły. Kupiłem zawodnika z Wisły za chyba 90 mln. Miałem w Wiśle kasy jak lodu, ale i tak dziwiłem się dlaczego Tevez ( czy tam ktoś ) nie chce do mnie przejść, skoro daje mu wszystko co mam :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution