Zaplecze dla VIPów

wigrus Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.02.2009, 23:53    Pytanie
Witam, mam pytanko, czy można jakoś zmienić, czy w jakiś sposób zbudować, rozbudować zaplecze dla VIPów na stadionie? Mając dobry klub dobrze jest mieć jakieś tam małe luksusy. Jeżeli chodzi o pieniądze to spokojnie, Miliard jest(zł).
I jeszcze może jedno, grał ktoś Leeds United? Pytam się, bo chcę wybudować stadion nowy, ale nie wiem czy w ogóle w kodzie gry jest to zapisane. Mógłby ktoś się wypowiedzieć na ten temat? Po sezonie 13/14 oczywista :)

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.02.2009 03:42    #1
Loży VIPów nie da się rozbudować, a co do 2 pytania, to nie grałem nigdy Leeds, więc sorry xD

Robi2009 Młody aktywista

0
17.02.2009 17:09    #2
Jak się domyślam, zaplecze VIP zależy pewnie od poziomu bazy klubu, możliwe, że także od reputacji klubu/ligi.
There's nothing to fear except the fear itself

wigrus Partyzant

0
17.02.2009 17:23    #3
Robi, baza klubu najwyższa, liga jak wiadomo PL. Reputacja też dużo wzrosła od awansu z 3 do 1 ligi :)
No ale pewno jest jak mówi Edek...
Dzięki panowie ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution