Mam problem z Fm 15. Gram jedną z niższych lig w Afryce, na dodatku Claasena. Słabe zespoły, słabe atrybuty. Jest problem taki, że piłkarze rywali grają tak jakby do ich atrybutów w czasie meczu dodawano +5 punktów, albo więcej. Np. środkowy pomocnik, podania 1, przegląd pola 1, decyzje 1, technika 2, opanowanie 2 robi w meczu 88 podań na 90% skuteczności, w tym 5 kluczowych - pomimo ścisłego krycia, pressingu odpowiadającego mu zawodnika w mojej drużynie. Inny przykład napastnik wykańczanie 1, opanowanie 1, gra głową 2, skoczność 2 strzela mi 2 bramki po rogach w jednym meczu. Mój zespół też jest słaby, ale mam obrońców z kryciem na poziomie 6-9, odbiorem 7-9 - no lepszych niż beznadziejni rywale, ale i tak w meczu okazuje się, że zawodnik z dryblingiem 2, przyspieszeniem i szybkością 4 jedzie moich obrońców jak chce i lobuje mojego bramkarza. Czy to jakiś bug dodatku lig egzotycznych claasena czy co? Jak gram teraz 2 sezon to widzę czarno na białym, że atrybuty nie mają ŻADNEGO znaczenia. Przynajmniej na tak niskim poziomie. Przed chwilą analizowałem mojego pomocnika, niezły, technika 10, podania 10, strzał z dystansu 14! - ile bramek zdobył w 2 sezonach po strzałach z dystansu? - 1. mimo że ładuje co mecz po kilka strzałow. Tymczasem dziś przegrałem mecz gdzie w 2 minucie gość z 35 metrów strzelił mi bramkę, gość z atrybutem strzałów z dystansu 2. potem dobili mnie w tym meczu dośrodkowaniami lewego obrońcy z atrybutem dośrodkowania 2. Posłał 4 dośrodkowania w meczu, wszystkie celne i wszystkie z asystą mojego obrońcy (agresja 15, odbiór 8) po jednym padła bramka. Bug czy po prostu tak jest? bo zaradzić się chyba temu nie da?

Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty