Otóz mój problem tyczy się chyba pewnego niedopracowania SI- otóż skonczyłem sezon w moim Celticu no i chciałem rozejrzeć się za jakimiś dobrymi juniorami, aby wyłapać to co najlepsze no i na wolnym transferze znalazłem 16-letniego szkockiego bramkarze Kevin Shaw. Ucieszony jego wspaniałymi atrybutami zaproponowałem mu kontrakt, a tydzień póxniej otrzymałem wiadomośc, że go odrzuca. Postanowiłem spróbowac jeszcze raz, a tu patrze i za pare dni przychodzi informacja, ze odchodzi na piłkarską emeryture
Co z tym zrobić, można na to jakimś sposobem zaradzić, żeby jednak nie konczył? (rzadko zdarzają się aż tak dobrzy juniorzy
)
Pierwszy raz mi się to zdarza, bo nigdy wcześniej nie sięgałem po piłkarzy z wolnego transferu, więc prosze mi napisac czemu tak jest i dać jakieś porady jak ominąc
(może jakos zaproponowac odrazu kontrakt po pojawieniu się takiego pomoże)
Co z tym zrobić, można na to jakimś sposobem zaradzić, żeby jednak nie konczył? (rzadko zdarzają się aż tak dobrzy juniorzy
)Pierwszy raz mi się to zdarza, bo nigdy wcześniej nie sięgałem po piłkarzy z wolnego transferu, więc prosze mi napisac czemu tak jest i dać jakieś porady jak ominąc
(może jakos zaproponowac odrazu kontrakt po pojawieniu się takiego pomoże) //Edytowano 1 raz, ostatni raz 30.07.2008, 22:12

a tak powaznie to nie wierzy w swoje mozliwosci male CA i do tego na free transferze robia swoje
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty