Asystent

michcio1991 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.07.2008, 13:18    Pytanie
Witam. Gram Liverpoolem pierwszy sezon. Problem przedstawia sie tak. Obecny asystent Gary Abblet ma słabe punkty Kondycji. Chce sprowadzić jak z za dawnych czasów Pako Ayesterana. On charakteryzuje sie maksymalną ilości. Moi piłkarze są strasznie zmęczeni i sprawia mi to problem. Oferuje Pako maksymalny kontrakt (bo jest wolnym szkoleniowcem) i nie wiadomo czemu Pako odrzuca. ja sprawdzam a tu zamiast w oferownym kontrakcie 18,000 Ł za tydzień zmniejszyło się do 10,xxx. Pako śmieje sie z takiej oferty a mimo tego że zmieniam na lepsza on automatycznie zmniejsza się na tą drugą. Co zrobić z tym fantem???

PS. dodam że mam jeszcze wolnych 450 tys funduszy na pensje tygodniowe.

Brazzo Młody aktywista

0
27.07.2008 13:21    #1
Może to być wina tego, że twój klub (tzn. prezes) uważają, że kolejny asystent jest w klubie niepotrzebny. Zwolnij Garego Ableta i spróbuj ponownie złożyć ofertę. Jeśli to nie poskutkuje poszukaj innego szkoleniowca, który spełni twoje wymagania (polecam na asystenta Vito Scale z Romy).

michcio1991 Partyzant

0
27.07.2008 13:23    #2
Ale klub nic takiego nie mówi tzn. pisze :D

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.07.2008 13:27    #3
wydaje mi sie ze pako nie chce byc juz asystentem tylko managerem...wiec za chiny go nie zatrudnisz

Tofu Młody aktywista

0
27.07.2008 13:29    #4
Hmm, zamiast oferty pensji może zaoferuj mu pokaźną sumkę za podpis kontraktu. A jesli i to nei skutkuje to wyszukaj sobie innego dobrego szkoleniowca z wysokim atrybutem. A może po prostu zatrudnij dobrego trenera siłowego? :)

Brazzo Młody aktywista

0
27.07.2008 13:33    #5
U mnie raz było, że klub nic nie pisał o tymz że sprzeciwia się zatrudnieniu przeze mnie Thomasa Linke jako trenera (i nic nie wyszło). Spróbuj poszukać kogoś innego jeśli ci z nim nie wychodzi.
Tofu: mu chodzi o asystenta z dobrym treningiem siłowym, ale masz w tym co piszesz dużo racji.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.07.2008 o godz. 13:34

szegemege! Partyzant

0
27.07.2008 13:41    #6
[quote=jarek19883]wiec za chiny go nie zatrudnisz[/quote]

A za Francję ?

sokół Partyzant

0
27.07.2008 13:58    #7
Cześć.
Wydaje mi się, że Paco po prostu nie chce pracować w swoim byłym klubie i tyle.

michcio1991 Partyzant

0
27.07.2008 16:02    #8
No dzięki ziomki ale przedstawie wam jeszcze raz
Pkt 1 . http://www.fotos(...)22b.html początkowa oferta.

Pkt 2. Pako ją wyśmiewa

Pkt 3 http://www.fotos(...)49.html- moja druga oferta.

pkt 4 pako znowu sie smieje. Wkurzony patrzę na wysokość oferty a ona jest taka jak w pierwszym pkt. Zatwierdzam jak w pkt drugim. Mimo tego że daję większa to gra jakoś automatycznie daje tą mniejsza kwote prościej mówiąc zostaje ona nie zatwierdzona.

W tym tkwi problem. czy to jakis bug???

Jeśli wasze rady nie dadzą nic to polećcie mi dobrego asystenta z dużym współczynnikiem kondycji. W miarę mozliwości wolny transfer.

Brazzo Młody aktywista

0
27.07.2008 16:22    #9
To jasne jak słońce po tych screenach. On nie chce u ciebie pracować/może czeka ona ofertę z lepszego klubu/chce spróbować swych sił jako menedżer. Nic na to nie poradzisz. To nie bug komputer podaje płacę, na jaką powinien (ale nie musi) się zgodzić. On zdecydował, że nie chce i tyle. Możesz robić wciąz to samo co napisałeś. Ale go nie zatrudnisz. Poczekaj trochę (parę miesięcy) i spróbuj znowu. Jeśli nie chcesz czekać to poszukaj kogoś lepszego. W swoim pierwszym poście napisałem swoją propozycję (jest świetny jako trener fizyczny i asystent Vito Scala z Romy). Życzę powodzenia.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.