[UWAGA] Sondaż społeczny! Pomóż nam w realizacji pięciolatki!

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.05.2008, 20:17    Pytanie
Witajcie Towarzysze!

Rada Rewolucji zwraca się do Was z prośbą o pomoc w realizacji jednego z projektów, jakie będą w przyszłości wdrażane. Znów potrzebujemy Waszego wsparcia i zaangażowania, które tak często nam prezentujecie wypracowując kolejne normy.

Tym razem chodzi nam o odpowiedź na jedno proste pytanie: "Na co zwracasz uwagę wybierając w grze klub do prowadzenia?" - oczywiście poza sympatią. Poziom ligi? Reputacja? Średnia wieku? Budżet? Pojemność stadionu? A może jeszcze coś innego?

Wasze odpowiedzi zostaną wykorzystane przy realizacji projektu, którego celem będzie rozwiązanie raz na zawsze często pojawiającego się problemu z wyborem klubu.

Viva la Revolution!

Pawlak Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
0
09.05.2008 16:20    #30
ja lubie grać średnimi klubami które mają dużo kasy :P

Kołek Partyzant

0
09.05.2008 16:21    #31
Jeżeli jest to klub 4-toligowy, to moim celem jest wyprowadzenie go do ekstraklasy. Lubię także zaczynać grę klubem z potencjałem, aby walczyć o najwyższe cele (mistrzostwo, puchary). Również lubię grę gigantami dla czystej przyjemnosci. a jeśli chodzi o wybór:
1. Reputacja
2. Kadra
3. Poziom ligi
4. Barwy i herb

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
09.05.2008 16:21    #32
ja przedewszystkim kieruję się chęcią gry w danym klubie. Mam ochotę grać Fiorentiną to gram Fiorentiną. Przede wszystkim preferuję grę ligą włoską i najniższą angielską. Zdarzy mi się czasami grać średniakiem europejskim ( Everton ) i to wszystko ;)
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Brazzo Młody aktywista

0
09.05.2008 16:32    #33
1. Sympatia do klubu lub zawodnika (lubię FC Bayern Monachium dlatego często nimi gram; taki Ibrahimović czy Salihamidzić też czesto ma wpływ nie tylko na wybór klubu ale i na pierwsze transfery -> o ile są możliwe)
2. Liga (kraj i szczebel rozgrywek)
3. Barwa klubu
4. Średnia wieku
5. Budżet
6. Pojemność (lub jej brak ;p) stadionu
7. Data powstania klubu + sukcesy (lub brak -> tym lepiej)

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
09.05.2008 17:53    #34
Zawsze biorę Śląsk Wrocław. Nie wiem czemu, bo nie jestem związany z tamtym regionem, ale po prostu jest to moja sympatia. Ale jeśli awansują w tym roku do ekstraklasy, to nie wiem, kim będę grał w nowym FM-ie. Gdy nie gram Śląskiem to wybieram klub patrząc na:

1. Kadra klubu - jeśli biorę klub z ekstraklasy, to jakiś słabszy pod tym względem, a jeśli z niższych lig to z lepszy od pozostałych drużyn z tej samej ligi.
2. Budżet - zawsze jakaś kasa na transferki się przyda.
3. Inne - reputacja, boiska treningowe, stadion itp.

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

0
09.05.2008 18:23    #35
1. Kadra
2. Kasa
3. Talenty
4. Trenrzey klubowi
5. Europejskie Puchary
Choć zawsze muszę zachaczyć o Śląsk, Koln i zawsze Ajax (choć zawsze rezygnuje z tego ostatniego klubu po najwyzej pol roku gry). Dopiero gdy wybieram kolejny klub kieruje się tymi kryteriami.

Bartez Przodownik pracy

0
09.05.2008 18:42    #36
Różnie z tym bywa, zależnie od nastroju. Zazwyczaj jest to sympatia, czyli Legia, czasem słabsze kluby z drugiej ligi. Innym razem z najniższej angielskiej.

Towarzyszu prowadź.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 09.05.2008 o godz. 18:42

Krystian168 Partyzant

0
09.05.2008 19:46    #37
-drużyny którym kibicuję (Schalke, Wisła)
- sympatia lokalna (Lechia)
- talenty jakie grają w danym klubie
- ulubieni gracze
- budżet
- liga

mam nadzieję, że pomogłem :)

bialy13 Młody aktywista

0
09.05.2008 19:56    #38
-Historia
-Liga
-Sympatia do klubu i piłkarzy

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
09.05.2008 20:07    #39
O.K. A więc u mnie z wyborem klubu to są małe, a właściewie duże problemy. W CM 03/04 potrafiłem CAŁĄ grę przegrać jednym klubem ( Wisła Kraków). To był pierwszy CM od kolegi i tak grałem. W pierwszym FM wpadłem na genialny pomysł, aby prowadząc ten klub, którego mecz obejrzę w telewizji, i który wygra. No, ale wtedy LM leciała we wtorek i środę, więc :) Później brat mi wybierał kluby, ale i tak nie potrafiłem długo grać. Próbowałem kiedyś od bezrobotnego, ale nie za bardzo mi to wychodziło. Tak, więc mam spore problemy z wyborem klubu. W najnowszym FM głowną uwagę zwracam na:
- muszę lubić ten klub, ale jestem fanem Chelsea i nimi nie gram, bo to jest bezsensu najlepszym klubem, tak więc gram Lechem
- nie może być w tym klubie nielubianych przeze mnie zawodników ( Ronaldinho )
- często upodabniam się do innych graczy i gram tymi klubami co oni ( np. B! )
- jak widzę fajny skład ( np. NUFC B! to zaczynam nimi grę
- nie lubię, gdy klub jest zadłużony :) bo jeszcze komornik wejdzie :))
- musi być jakaś kasa na tranfery
- lubię, gdy w klubie są jacyś młodzi, dobrzy zawodnicy i klub jest opierany na młodych wychowankach

Sorka, że tak przynudzam, ale musiałem :) Mam nadzieję, że to się przyda/.

P.S. Do redakcji !!!!!!!!

Tak z ciekawości to skąd nazwa pięciolatka ?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution