mam problem z tymi wszystkimi facepakami, logi...,itp.
Jak mam je wgrać??
Tutaj na suflerze znalazłem 2 wersje miejsc do wgrania:
Moje dokumenty/Sports Interactive/Graphics*/Facepacks*/England* - to było najpierw
Moje Dok./Sports Inter./FM08/Graphics*/FACEPACK - potem to
jak widać jest różnica więc nie wiem gdzie wreszcie.
kolejnym problemem jest fakt,iż nie wiem z kąd mam pobierać te pliki. Z tej strony(transfer kiepski) czy z innej i czy to wogóle jest jakaś różnica w nazwie pliku i w miejscu z którego ściągamy??
Czy może mi ktoś jeszcze raz wyjaśnić to wszystko i podać linki gdzie mógłbym większość tych różnych face,logo itp. packów sciągnąć.
Jak mam je wgrać??
Tutaj na suflerze znalazłem 2 wersje miejsc do wgrania:
Moje dokumenty/Sports Interactive/Graphics*/Facepacks*/England* - to było najpierw
Moje Dok./Sports Inter./FM08/Graphics*/FACEPACK - potem to
jak widać jest różnica więc nie wiem gdzie wreszcie.
kolejnym problemem jest fakt,iż nie wiem z kąd mam pobierać te pliki. Z tej strony(transfer kiepski) czy z innej i czy to wogóle jest jakaś różnica w nazwie pliku i w miejscu z którego ściągamy??
Czy może mi ktoś jeszcze raz wyjaśnić to wszystko i podać linki gdzie mógłbym większość tych różnych face,logo itp. packów sciągnąć.

. Do Facepacks - wypakowujemy zdjecia - do logopacks - loga druzyn i rozgrywek. W folderze graphics tworzymy folder "kits" a w nim folder "clubs" i "nations" - Do folderu "clubs" wypakowujemy koszulki klubow a do folderu "nations" koszulki reprezentacji. Aby wgrac uaktualnienia (nie wszystkie dzialaja!!!) Otwieramy katalog gdzie jest zainstalowana gra np. CProgram FilesSports InteractiveFootball Manager 2008datadb800incall (z folderu "inc" usuwamy plik "french names" a z folderu "all" usuwamy wszystko i wypakowujemy to uaktualnienie ktore pobralismy). Skiny wypakowujemy do folderu "skins" ktory jest tak gdzie utworzylismy foldery "facepacks" i "logopacks" i tam wypakowujemy pobrane z neta skiny. Gdy wlaczamy gre w "ustawieniach" odznaczamy "buforowanie skorki" i ustawiamy nowego skina. TO TYLE
MAM NADZIEJE ZE POMOGLEM. MILEJ GRY
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty