KONKURS THE BEST TACTICS KING

raveniasty Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.03.2008, 15:47    Pytanie
Proponuje stworzyć kącik na NAJLEPSZĄ TAKTYKĘ. czyli TACTICS KILL the KING !!!
Każdy mógłby przedstawić swoje propozycje oraz dokonania.
Każdy mógłby sobie z nich skorzystać.
Wystawić ocenę.
... a REDAKCJA nagrodzić zwycięzcę np. FM2008 lub inną wersją FM czy CM !!!
hehehehehe

raveniasty Partyzant

0
02.04.2008 00:51    #1

We’ll drink a drink, a drink,
To Raveniasty the king, the king, the king,
He’s the leader of our football team,
He’s the greatest Reakcjonista,
That the world has even seen.

Ooh, ah, Raven.
Say ooh, ah, Raven.

What a friend we have in Jesus,
He’s a saviour from afar,
What a friend we have in Jesus,
And his name is Raveniasty!

raveniasty Partyzant

0
03.04.2008 00:48    #2
DRODZY PANOWIE I PANIE koniec zartów
Czas podjąć decyzje TAK czy NIE ???
Nikt nikogo zmuszać nie będzie jak nie chcesz podzielić sie swoją TAKSĄ to twoja sprawa a kto chce to BÓG zapłać !!!
Niech ją zabierze sobie do grobu albo na jakiejś aukcji sprzeda ;-)))
Ale niech pamięta że za parę lat będą inni mówili ale ten wymyslił ZAJEBIASZCZĄ TAKTYKE ten to miał łeb, a innym pozostanie tylko samoocena no ból że nikt nie widział co stworzył i jaka była wielka jego TAKSA a była naprawdę GREAT KILL`EM ALL no ale jak nie to nie trudno życie leci dalej i lata lecą ... chyba zaczynam już filozofować to chyba po tym browarku albo już dwóch które wysączyłem hehehe.
Cóż mam jeszcze rzecz chyba już za dużo powiedziałem ten sport jest dla ludzi i to ludziom powinno sie go pokazywać a nie tylko swojej żonie, siostrze, bratu, kochance czy kochankowi !!! TAK wiec wiem że macie ZAJEBIŚCIE ZAJEBISTE TAKSY
wiec pokażcie innym, że naprawdę takie są bo miną lata i te TAKTYKI nic nie beda warte bo znajdzie się ktos kto zrobi to za was a wam potem bedzie tego żal ...
Juz nie pije koniec pisania bo zaraz napisze książkę o tym hehehehe
Dobra bracia i siostry FManiacy zrobicie jak bedziecie chcieli zrobic jak wam sumienie podpowiada nikt do was żalu ani pretensji mieć nie będzie nawet ja stary wyjadacz taktyczny to mówie jestescie spoko i szanuje wasz wybór ... ale koncik by sie przydał na takiej dobrej i znanej stronce o FM-mie nawet z myśla o innych młodych, amatorach, poczatkujących zapalenców. To by wzmocniło ta stronke i wzbogaciło jeszcze bardziej ... co wy na to decyzje pozostawiam wam ...
WASZ oddany FMowiec obecnie REAKCJONISTA hehehe
..... RAVENIASTY ;-)

loswroblitos Młody aktywista

0
03.04.2008 09:17    #3
Ja jestem na tak czytałem komentarze. Najbardziej mnie śmieszą te ze ktoś sie męczył nad taktyka dwa sezony o ktos sobie ściągnie i ma gotowe i wygrywa.. i co z tego niech ściąga i się bawi po to ta gra jest jak ktoś ma swoją własną taksę to niech jej nie wysyła tylko kisi na swoim kompie. Jak nie ściągnie z tej strony to z innej co to za róznica to tak jak graniem na EASY lub na HARD ktoś się lubi męczyć a ktos bawic i wygrywać i nie można tego zabronić jeszcze raz pisze po to ta gra jest do zabawy a nie do napinania się na stronce bo ja to sam... a ja z kumplami. Pozdro i wyluzujcie troch e

loswroblitos Młody aktywista

0
03.04.2008 09:28    #4
PS. to po co jest dział Talenty czyż to nie to samo, ułatwianie gry? Ja osobiście mam swoją taktykę czasem zmieniam czasem nie idzie czasem dobrze czasem zle hehe pozdro

raveniasty Partyzant

0
03.04.2008 23:38    #5
... a co na to reszta FManiaków.
kto jest za TAK a kto za NIE !!!
... czekam na wasze propozycje !!!
siemka ;-)))

raveniasty Partyzant

0
03.04.2008 23:42    #6
Piszcie bo to tylko od was zależy czy ten kąck powstanie czy nie !!!
Wszystkie pinie mnie interesują nawet jak macie jakies ciekawe propozycje to jestem otwarty na to.
Zróbmy to razem
... AVOIR

robinho09 Młody aktywista

0
04.04.2008 16:02    #7
Ja jestem na tak. Dobry pomysł. Jeżeli ktoś nie chce się podzielić swoją taktyką to przecież nikt go nie zmusza, ale na pewno znajdą się tacy, którzy chętnie się podzielą swoimi taktykami.

bartex55 Przodownik pracy

0
04.04.2008 18:26    #8
Według mnie pomysł dobry. Chociaż jestem za tym by powstały dział dotyczył bardziej porad taktycznych aniżeli gotowych już taktyk. Co jak co, ale drugi temat z przechwałkami nie jest konieczny.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.04.2008 19:40    #9
dla mnie tam moze byc....jak bedzie to dobrze jak nie bedzie to muki nie ma....a tak poza tym to watpie zeby wogole powstal taki dzial....kolega wyzej madrze pisze ze przydalby sie dzial z poradami taktycznymi....ale jak napisalem raczej watpie zeby powstal sadzac po zainteresowaniu adminow.....zreszta jeszcze nic konkretnego nie padlo...elo

Muszel Partyzant

0
04.04.2008 20:09    #10
W sumie nie jest to taki glupi pomysl;) Jestem za. Moze najpierw zrobic wlasnie takie cos na probe, a jak sie spodoba to zostawic;) a jesli nie to wlasnie wspomniany wyzej kacik porad w ktorych Brudas i inni zdolni mogliby radzic;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.04.2008 o godz. 20:13

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution