Strona

Przechwałki, rekordy itp.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.03.2006, 16:48    Pytanie
Tutaj macie temat specjalnie dla tych z Was, którym chce się opisywać wszystkie swoje genialne kariery, czy niesamowite wyniki. Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów :] W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj :)
myspace.com/marneszanse

Dawus Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
18.08.2008 01:02    #4030

[quote3=augustowski][quote2=Dawus][quote=augustowski]teraz pewnie będzie jeszcze większa :D szansa na grę w LM, prawa do transmisji TV :D [/quote]
oczywiście, już po zajęciu 2 miejsca w lidze oraz półfinał ligi mistrzów w sezonie 2009/2010 na transfery otrzymałem 57 mln euro :-) lecz kase szybko zainwestowałem poprzez kupno carlosa teveza (40 mln euro) manchester united oraz gonzalo rodrigueza (17 mln euro) fc villareal[/quote2]

widzę szalejesz, dla mnie płacenie za piłkarzy tyle kasy mija się z celem, wole szukać talentów, promować je i sprzedawać za grubą kasę :D hehe tak czy siak czekam z niecierpliwością na dalsze sukcesy :D [/quote3]
ja też tak robie ale jak widzisz są wyjątki, pozatym żal mi sprzedawać talentu odkrytego przezemnie no chyba że jestem do tego zmuszony przykład ostatnio manchester united zgłosił zainteresowanie za bogdana stancu ale szybko ich spławiłem

Dawus Partyzant

0
18.08.2008 01:05    #4031
[quote=augustowski]już rozumiem :D w sumie nie grałem nigdy w ligę angielską :D ciekawie to wszystko wymyślili...[/quote]
Też tak myślę ale ten system nie działa tylko w anglii ale również we wszystkich krajach wysp brytyjskich oraz norwegii

Dawus Partyzant

0
18.08.2008 01:09    #4032
[quote=augustowski]już rozumiem :D w sumie nie grałem nigdy w ligę angielską :D ciekawie to wszystko wymyślili...[/quote]
no ciekawie ale jeżeli taki np 29 letni brazylijczyk nie otrzyma pozwolenia o prace to zanim zdobędzie obywatelstwo na wypożyczeniu będzie już 32 latkiem ( może zgubić forme jego kariera moża się powoli kończyć) ten system jest dobry dla młodych graczy

augustowski Partyzant

0
18.08.2008 01:09    #4033
[quote2=Dawus][quote=augustowski]już rozumiem :D w sumie nie grałem nigdy w ligę angielską :D ciekawie to wszystko wymyślili...[/quote]
Też tak myślę ale ten system nie działa tylko w anglii ale również we wszystkich krajach wysp brytyjskich oraz norwegii[/quote2]

jedyny problem to chyba dobry klub filialny ? bo zdarzało mi się ze dobry gracz nie chciał iść do słabszego klubu filialnego :D

szymon91 Partyzant

0
18.08.2008 01:14    #4034
najlepsze do tego są kluby filialne z Belgii i bodajże Holandii - trzeba czekać chyba tylko 2 lata... jeszcze w FM2007 wypożyczałem tak Falcao do Gent czy Genk ;D

augustowski Partyzant

0
18.08.2008 01:16    #4035
[quote=szymon91]najlepsze do tego są kluby filialne z Belgii i bodajże Holandii - trzeba czekać chyba tylko 2 lata... jeszcze w FM2007 wypożyczałem tak Falcao do Gent czy Genk ;D[/quote]

Niby tak, tylko ty jako trener chyba nie masz żadnego wpływu jaki klub zarząd Ci zaproponuje...to istna loteria jest :D

Dawus Partyzant

0
18.08.2008 01:19    #4036
no właśnie, ale wydaje mi się że klasa klubu filalnego zależy od wyników klubu patronackiego.Gd Q.P.R zaczełem gre poprosiłem o klub filalny przydzielono mi jakiś wolking z niższych lig angielskiej lecz po wystepach w lidze mistrzów dano mijuż drugoligowy norwich city

Dawus Partyzant

0
18.08.2008 01:27    #4037
[quote2=augustowski][quote=szymon91]najlepsze do tego są kluby filialne z Belgii i bodajże Holandii - trzeba czekać chyba tylko 2 lata... jeszcze w FM2007 wypożyczałem tak Falcao do Gent czy Genk ;D[/quote]

Niby tak, tylko ty jako trener chyba nie masz żadnego wpływu jaki klub zarząd Ci zaproponuje...to istna loteria jest :D
[/quote2]
właśnie to jest jeden minus jedynie o czym moożesz decydowac to czy klub filalny będzie z kraju czy z zagranicy

szymon91 Partyzant

0
18.08.2008 01:29    #4038
no nie mam wpływu na przyznanie go, ale po jakimś czasie mam wybór klubów filialnych, do których mogę zawodnika wypożyczyć ;]

też zauważyłem, że przy lepszych wynikach dostajemy lepsze kluby filialne... gdy odnosiłem sukcesy Atletico Madryt dostałem Arminię Bielefeld i Auxerre ;D

loras Partyzant

0
18.08.2008 01:40    #4039
Nareszcie w drugim sezonie udało mi się zdobyć mistrzostwo Rosji ;) w pierwszym sezonie zabrakło mi do CSKA 1pkt.

Tabela http://img36(...)alq6.png
Skład http://img51(...)duo0.png
Transfery http://img35(...)yec1.png
Tabela LM http://img37(...)mwu8.png

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution