Strona

Przechwałki, rekordy itp.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.03.2006, 16:48    Pytanie
Tutaj macie temat specjalnie dla tych z Was, którym chce się opisywać wszystkie swoje genialne kariery, czy niesamowite wyniki. Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów :] W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj :)
myspace.com/marneszanse

jaramaniak Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
0
08.08.2008 20:53    #3740
ooooooooooo nie... rungusik przegiąłeś:D realu nie można nie lubić, jego się Kocha :D
De profundis clamavi ad te, Domine

szegemege! Partyzant

0
08.08.2008 20:55    #3741
[quote=jaramaniak]realu nie można nie lubić, jego się Kocha :D[/quote]

... tylko w nocy.

kondzio93 Partyzant

0
08.08.2008 21:41    #3742
JASNA CHOLERA!!!!!!!

Jak mnie ten FM wnerwia!!! Grałem właśnie mecz Cambridge - Stevenage (faworytem byl Stevenage), wygralem 4-0, daje kontynuuj i.... gra wraca do pulpitu :(( Wczytalem autosave, gram dalej, wygrywam 3-1 po pieknych bramkach Jakuba Koseckiego, daje kontynuuj i.... znowu wraca do pulpitu :(((((

Żeby nie bylo offtopu - po 26 kolejkach bylbym 6 w conference z rowna iloscia pkt co Rushden na 5tym miejscu premiowanym gra w barazach o Coca Cola championship 2

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
08.08.2008 22:05    #3743
[quote=jaramaniak]ooooooooooo nie... rungusik przegiąłeś:D realu nie można nie lubić, jego się Kocha :D[/quote]
Dokładnie...coś czuje ze barca moze miec z wisla kłopoty...:P
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.08.2008 22:16    #3744
[quote=JackoBB]
Dokładnie...coś czuje ze barca moze miec z wisla kłopoty...:P[/quote]

Zależy,czy Misiek będzie na trybunach ;>

klajwert Partyzant

0
08.08.2008 23:15    #3745
A ja bym się wcale nie zdziwił gdyby sprawa awansu była jasna po 15 minutach meczu na Camp Nou :)

Vamos Blaugrana!

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.08.2008 23:25    #3746
No bank, wpakujemy im szybko dwie bramy i już nie będą mieli po co przyjeżdżać na Śląski. :D Polska patriotami stoi jak widzę...

Kondzio, taka rada- jak widzisz, że wygrywasz, to w ostatnich minutach meczu idź na urlop na jeden dzień. Przegrać- chyba nie przegrasz, a przynajmniej unikniesz problemu.

rungusik Partyzant

0
08.08.2008 23:28    #3747
[quote=jaramaniak]ooooooooooo nie... rungusik przegiąłeś:D realu nie można nie lubić, jego się Kocha :D[/quote]
[quote2=JackoBB][quote=jaramaniak]ooooooooooo nie... rungusik przegiąłeś:D realu nie można nie lubić, jego się Kocha :D[/quote]
Dokładnie...coś czuje ze barca moze miec z wisla kłopoty...:P[/quote2]

Visca el Barca ;)
Jazda jazda jazda.. Biała Gwiazda ;]

dla mnie ten dwumecz i tak zakończy się sukcesem klubu, któremu kibicuje ale jednak serce bije dla klubu z Polski a Barca niech wygra puchar UEFA xD

[quote=kondzio93]JASNA CHOLERA!!!!!!!

Jak mnie ten FM wnerwia!!! Grałem właśnie mecz Cambridge - Stevenage (faworytem byl Stevenage), wygralem 4-0, daje kontynuuj i.... gra wraca do pulpitu :(( Wczytalem autosave, gram dalej, wygrywam 3-1 po pieknych bramkach Jakuba Koseckiego, daje kontynuuj i.... znowu wraca do pulpitu :(((((

Żeby nie bylo offtopu - po 26 kolejkach bylbym 6 w conference z rowna iloscia pkt co Rushden na 5tym miejscu premiowanym gra w barazach o Coca Cola championship 2[/quote]

ja też dzisiaj miałem problem i musiałem jeszcze raz rozgrywać cały okres przygotowawczy, jeszcze raz transfery przeprowadzać itp. ale opłaciło się bo w moim debiucie w ekstraklasie mój Śląsk pokonał na Oporowskiej Zagłębie z Lubina 2-0 (0-0)

EDIT do wisiapa: można kibicować legii można realowi itp itd ale nikogo nie można obrażać ;) futbol to gra która ma łączyća nie dzielić i powodowac kłótnie

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 09.08.2008 o godz. 00:09

kondzio93 Partyzant

0
09.08.2008 00:02    #3748
[quote=kunXon]Kondzio, taka rada- jak widzisz, że wygrywasz, to w ostatnich minutach meczu idź na urlop na jeden dzień. Przegrać- chyba nie przegrasz, a przynajmniej unikniesz problemu.[/quote]

wczytalem autosave i zrobilem urlop na jeden dzien, skonczyl sie mecz i wrocilo do pulpitu...

wisniaspa Partyzant

0
09.08.2008 00:06    #3749
jak to mówią gwiazda biała znak ...

dla mnie licy sie tylko legia

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution