[quote=Convict]do zenekrolnik:
GRAM NA FUNTACH (pozatym Martins jest wart 6 mln funtow i 9 mln byla maksymalna cena)
do kuba_the_reds:
nie wiem jak moglem ich za darmo miec jak trzeba rekompensate placic [/quote]
Mogłes złożyc oferte 0Ł i oni by tam negocjowali że chcą np. 20%następnego transferu, Ty byś sie zgodził na to i są za darmo. Pozdro.[quote3=JackoBB][quote2=kuba_the_reds][quote=JackoBB]Rzeczywiście sukces

..wróć tu chłopcze jak Ligę Mistrzów wygrasz ..a nie ja mam tu wrzucać screen'a nawet jak np. oo Getafe wicemistrza miałem w pierwszym sezonie?[/quote]
no wrzuć tego screena, bo ja jestem ciekaw jak wyglądała tabelka[/quote2]
Z chęcią bym wrzucił gdybym nie robił formata ;/ pierwsza była barca 10ppkt przewagi potem ja i potem real madryt 20 pkt straty do lidera!
[/quote3]
A ja w 3 sezonie gry Wartą Poznań wygrałem LM, miałem w składzie Messiego, Quaresme, Farfana, Matiasa Fernandeza, bez żadnych edytorów i FMM niestety screenów nie moge dać miałem formata.
Każdy mzoe sobie takie kity wciskać przeczytaj 1 post tego tematu, [quote=Reaper]Tutaj macie temat specjalnie dla tych z Was, którym chce się opisywać wszystkie swoje genialne kariery, czy niesamowite wyniki. Jednakże, żeby nie były to tylko puste przechwałki to chciałbym aby każdy udokumentował swoje wyniki w formie screena lub screenów
![:] :]](/upload/emots/krzywy.gif)
W tym celu wybierzcie ekran w FM, w którym widnieje najpełniejsza dokumentacja Waszych sukcesów i naciśnijcie PrintScreen (na górze klawiatury). Wklejcie obraz do dowolnego edytora grafiki (może być nawet Paint), zapiszcie (najlepiej jako *.jpg) i wrzućcie na jakiś serwer (polecam
www.imageshack.us), po czym wklejcie link do screena tutaj

[/quote]
Wyraźnie napisane, że najlepiej żeby swoje osiągnięcia pokazywac na screenach i kondzik123 to zrobił, a Ty nie i jeszcze krytykujesz go, że nie ma sie czym chwalić.
// Edytowano 2 razy, ostatni raz 09.07.2008 o godz. 12:18
Najnowsze posty