Ciągłe porazki...

DaReQ Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.08.2007, 19:51    Pytanie
Mam w miareniezły skład jak na pierwszy seon w Man Utd, a cały czas przegrywam... Nie potrafie pokonać nawet Wigan (3:4), ale przyszedł mecz z Watford i wygrałm 5:0 i myslałem, że to przęłomowy moment, ale w nastepnym mefczu Totenhamem przegrał m już 3:0! Jak moge temu zaradzić!

maro21 Partyzant

0
13.08.2007 21:33    #10
sorry za drugi post poprawie sie tylko ;) wicemistrza Swiata reprą zdobylem oczywiscie ;)

bartek707 Partyzant

0
13.08.2007 21:46    #11
Ja też tak miałem ostatnio rozpoczynając nową grę Chelsea. Dodam że na w letnim okienku transferowym ściagnąłem R.Ferdinanda. C.Ronaldo (najlepszy drybler na całym świecie), Lucasa (z Gremio), Walcotta, Naniego. Sparingi wygrywałem nawet po 12-0. Ale gdy spojrzałem że po 12 kolejkach premiership mój bilans wynosił 3-7-5. A grając tą samą taktyką jakieś 2 miechy temu również Chelsea mój bilans na koniec sezonu wynosił 30-6-2. Naprawdę nie mam pojęcia od czego to zależy

bartek707 Partyzant

0
13.08.2007 21:47    #12
Sorki za drugi post. Pomyliłem się nie po 12 kolejkach tylko po 15. Sorki mój błąd

RobinRob Partyzant

0
13.08.2007 22:35    #13
ja teraz gram lechem i idzie mi fatalnie ;/ raczej nie dlatego ze nieumiem grac , bo wczesniej juz sporo gralem w fm-y i cm-y.

moj bilans (OE i PP) 3-2-5

jesli jest ktos kto dobrze umie grac Lechem , prosze o kontakt , moje gg 9904578 moj
email

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
13.08.2007 23:53    #14
podaj mi swoje transfery i sprzedanych pilkarzy.ja ManU gram 3 sezon i w pierwszym mimo ze mialem mistrza nie szlo mi najlepiej ale teraz gram w lidze mistrzow i wygrywam po 4:0 na wyjezdzie wiec sproboje ci pomoc

Troll13 Partyzant

0
14.08.2007 01:49    #15
1. Zmień taktyke, bo ta twoja to porażka :P zostaw ustawienie takie jakie masz tylko usuń strzałki Def pomocnikowi i bocznym obrońcom i skróć strzałki bocznym pomocnikom powinno pomóc.
2. do jedenastki wystawiaj najlepszych a nie swoje sympatie :P
3. no i zmiana treningu

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

0
14.08.2007 08:01    #16
1. W tej grze nie obejdzie się bez kupowania wielkich talentów do klubów takich jak Chelsea, Barcelona, Milan czy Real Madryt
2. Zauważyłem ostatnio, że jeśli dba się bardzo skrupulatnie o kondycję zawodników, to grają oni o niebo lepiej.
3. Taktyka ma być dopasowana do zawodników, ale czasami przydaje się gdy zawodnicy robię coś niekonwencjonalnego... (tutaj Gary Neville na srodku obrony to skrajna przesada...)
4. Koniecznie trzeba patrzeć co kto potrafi i na jakiej pozycji(przynajmniej w tak silnych klubach), w słabszych klubach liczy się głównie potencjał...
5. To co u ciebie robią boczni obrońcy to zdecydowanan przesada, usuń te strzałki- zresztą to już wyżej powiedziano ;)
6. No i nie faworyzuj Polaków ;)

wrzask1992 Młody aktywista

0
14.08.2007 10:51    #17
twoim błędem jest niewłasciwa proporcja siły między obroną , a atakiem. JeSli ustawiłeś Carricka jako DP to niech gra joko DP, a nie OP u ciebie jest praktycznie 8 zawodników ofensywnych(licząc O L i O P) a jedynie 2 i bramkarz defensywnych. to trzeba zmienić przynajmniej niech carrick, i jeden z bocznych obrońców będą graczami defensywnymi. Propnuje taki manewr- wysyłasz O L na atak (czyli ta strzałka) a carricka ustawiasz mega defensywnie i robisz mu strzałkę do rajdów na pozycję O L i w ten sposób będzie on asekurował twojego bocznego obronce. Patrz na kondycje najlepiej wystawiać tylko tych z 99 i 100% musisz robić rotacje w składzie i po cięzkich meczach całej 11 ustawić jeden dzień odpoczynku. Nie mów im też ,że oczekujesz zwycięstwa bo to nie pomaga. Skład masz dość dobry, nawet "Magic" którego uważam za jednego z najskuteczniejszych na początku gry. I zmieniaj taktykę w zależnosci od miejcsa w którym grasz , bardziej ofensywnie u siebie mniej na wyjezdzie.:-) myślę, ze te wskazówki cipomogą

Dereds Przodownik pracy

0
14.08.2007 15:35    #18
http://files(...)09395;;/ a to jest moja taxa na mecze wyjazdowe z najcięższymi klubami typu FC Liverpool arsenal chelsea i liga mistrzów 2 defensywnym pomocnikom dawaj krycie przez cały mecz na 2 najlepszych zawodników z drużyny przeciwnej dzięi temu miałem 2:1 z manchesterem i 1:1 z Interem grając liverpoolem opłaca sie sie w tej taxie na ostatnie 15 min. zastąpić skrzydłowych i napadziora bo wtedy najlepiej idzie atakowanie przez cały mecz praktycznie atakuje rywal a ty ostatie 15 min wtedy kiedy on nie ma sił a swoją drogą ja potrzebuje jakiejś taxy gdzie mbedzie można wykorzystać skrzydła(mam babela pennanta cardenasa benayuna downinga leto) i napadziorów pozdro

bialy13 Młody aktywista

0
14.08.2007 17:16    #19
ja grałem manu i wszystko(prawie) wygrywałem. tylko chelsea była na przezszkodzie. proponuje usunąć te strzałki od bocznych obrońców. sqad powinien być taki: Kuszczak-Heinze,o;shea/vidic,van den borre, rafinha-carrick(usuń tą strzałke!!!!)-giggs(jako że masz kontuzjowanego ronaldo), de guzman-elano/rooney-ronney/smolar-żuraw. Powinno pomóc bo masz skład podobny do mojego. a i obrońcom środkowym ustaw nastawienie ultradefensywne, a bocznym i o L/P usuń te strzałki!!! napastnikom ustaw żeby zmieniali się miejscami. tak powinieneś przetrwać do końca. w kułku kup sobie thiago motte( za carrica który u mnie się szybko męczy) i rezerwowego skrzydłowego(np. d'alessandro). ja jak grałem sprzedałem: smitha, sahe, browna, silvestra, scholsa i ferdinanda

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution