Witam ponownie.
To kolejny temat nie na sufler, ale mimo wszystko pragnę poinformować wszytkich, że jestem w trakcie prac nad apdejtem ligi polskiej z sześcioma klasami rozgrywek. Na chwilę obecną mam podmienione wszystkie zespoły ze wszystkich lig
To kolejny temat nie na sufler, ale mimo wszystko pragnę poinformować wszytkich, że jestem w trakcie prac nad apdejtem ligi polskiej z sześcioma klasami rozgrywek. Na chwilę obecną mam podmienione wszystkie zespoły ze wszystkich lig

wszyscy obicuja potem nie dotrzymuja słowa i ludzie sie na nich rzucaja maja pretensje ( moim zdaniem słuszne ) i tak sie wszystko kreci od jedengo obiecanego update po obiecane opowiadanie ( a raczej kariere ) itp. itp.
łooooooo ziomki prosze Was : NIE OBIECUJCIE JUŻ WIECEJ BO NIGDY NIE DOTRZYMUJECIE SŁOWA !!! piszcie dopiero jak update lub kariera bedzie skończona a nie przedwcześnie przed ukończeniem dzieła
osobicie nic nie mam do twórcy e tej chwili bo nie bede grał na tym update ale ten który na nie czekał ma prawo sie wkurw*** bo po co obiecywac jak sie słowa nie dotrzymuje ?
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty