FMM 2.11 a FM 2007

Tores ReDevil Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.07.2007, 18:07    Pytanie
Czy po zabawie FM 2.11, takiej jak np.: zmienianie strojów w klubie i dodawanie różnych drobiazgów, może się coś popsuć z sejwem ? Jeśli tak to jak temu zapobiec ?
Mam też inne pytanie: czy jest jakaś umiejętność dla scouta, która stwierdza jak szybko bądź jaką ilość znajduje od zawodników ? Bo mam scouta klasy światowej, który przez 2 lata non-stop był w różnych krajach na obserwacjach i nikogo mi nie znalazł.

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
04.07.2007 18:24    #1
1. Gadżety typu FM Genie Scout, czy FMM zawsze troszkę "uszkadzają" (nie mogłem znaleźć lepszego określenia :/) save'a, ale przez ich stosowanie na pewno od razu Ci się nie popsuje.
2. Może po prostu nie znalazł nikogo odpowiedniego? Dla scouta najważniejsza jest nie reputacja, tylko Ocena Umiejętności i potencjału gracza i pod tym względem dobieraj takich wspólpracowników. :)

Użytkownik uznał post za pomocny

Mariuch_xD Partyzant

0
04.07.2007 18:27    #2
to ze skoutem zalezy tez chyba od bazy danej... jak wyslesz go do kraju ktorego przy starcie gry nie wybrales raczej za duzo tam nie znajdzie... a to z fm 2.11 niestety nie wiem bo nie uzywam :)

Użytkownik uznał post za pomocny

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
04.07.2007 20:28    #3
Scout klasy światowej to scout bardzo znany, nie koniecznie z pracy jako scout, być może był bardzo dobrym piłkarzem i ma taką reputację. Ale z drugiej strony jeśli taką reputację zyskał dzięki scoutingowi to po prostu musi dobrze dobrać gracza do zespołu€, nie poda byle kogo. Najlepiej wysyłaj go do jednego kraju cały czas, aby miał więcej czasu na wyszukiwania graczy w tym samym regionie. A co do FMM to on powoduje błędy aplikacji typu Crash Dumps.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution