Jaka taktyka do Legii i problem z CMF.

lokibb Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.06.2007, 14:01    Pytanie
Hej.
Pogrywam właśnie Legią i na półmetku jestem 4. Liczy się tylko mistrzostwo, ale moi piłkarze grają bardzo słabo. Remisy są na porzadku dziennym, a jak wygram 2-0 lub 3-1 to święto narodowe:/ Chociaż mam najlepszy skład w lidze męcze się nawet z Jagiellonnią.
Skład w załączniku.

-----------------------------------------------

Mam problem z forumcm.net
Mam swoje konto pod nickiem lokibb. Gdy chcę wejść w temat o taktykach: http://forum(...);st=2420

wyskakuje mi taki błąd: http://img26(...)dsj5.jpg

Proszę o pomoc.

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
25.06.2007 14:06    #1
Zmień graczy, taktykę, przeprowadzaj rotację w składzie.

A jeśli masz taki błąd na forumcm to sprawdź skrzynkę mailową i aktywuj konto [też tak miałem i po jego aktywacji wszystko było ok].

lokibb Partyzant

0
25.06.2007 14:07    #2
No tak. Na jaką taktykę.

P.S Punkt dam jak uzyskam pełną odpowiedź, chyba że nie wiesz na jaką zmienić.

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

0
25.06.2007 14:26    #3
Powinienes sam dojsc do tego na jaka taktyke... Co to za przyjemnosc korzystac z cudzej taktyki? Jak sam wymyslisz jakas i bedzie odnosic pozadane efekty w postaci zwyciestw bedziesz bardzo zadowolony :D

lokibb Partyzant

0
25.06.2007 14:30    #4
Zanim to zrobię to będę zwolniony. To jest mój pierwszy FM (kiedyś miałem CM 3) i nie odnoszę w nim żadnych sukcesów, no może tylko kopenhagą na swojej taktyce.

Ja będę się cieszył nawet ze zwycięstw cudzą taksą.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution