Liga Polska Update by Cinekw

cinekw Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.06.2007, 21:34    Pytanie
Zapraszam do ściągania mojego pierwszego update'a, w którym uwzględnione są aktualne składy,przeniesione druzyny z II ligi do I oraz z III do II na dzien 24.06.07.Update obejmuje tylko i wyłącznie lige polską.Budżety tez zostały poprawione.
Oto link: http://files(...)73217;;/

PS.Jest to pierwsza wersja update'a i zapewne są w nim błedy ale byc moze wydam nowszą wersje.
PS2.Prosze abyscie pisali jakie błedy widzicie w tym uaktualnieniu,przez co będzie mi łatwiej je poprawic.

kyczy7 Przodownik pracy

0
25.06.2007 19:01    #1
cinekw głowe to ja mam tam gdzie trzeba bo tak samo admin powiedział : w tym temacie i koniec kropka ! a nie mysle zeby wszyscy ludzie rzeczywiscie sadzili ze to jest update tylko z pol transferami bo przeciez kadzdy szanujacy sie updater zrobi takze najwazniejsze transfery w swiecie :P ... nie chce sie kłócic i wdawac sie w niepotrzebna gatke bo zawsze źle to sie konczy wiec skończyłem ;) albo jeszcze jedno : 3 lige jest zrobic prosto ? człowieku wiesz ile nad tym trzeba pracy ?! jakby tak łatwo było to zrobic to nie sadze zeby projekt fudiego i dalszej ekipy widniał na pierwszej stronie cmreva w nowinkach tak jak zwyczajne uaktualnienia amatorów. To moze teraz pokazesz swoja klase i zrobisz 4 lige ? hmmmmm ... pokaz co potrafisz ... nie zapomnij o Aluminium Konin :D:D:D Duma Honor Tradycja :D

wawrow Partyzant

0
25.06.2007 19:08    #2
Całkiem ciekawy ten update widać że dużo pracy w to włożyłeś oby ta dalej a i mam pytanko do LOLECZeX czy uważasz ze gdy ktoś napisze np updat a nie update to juz jest niekulturalny ja kiedyś grałem na tym update tomika czy jak mu tam i nie przeszkadzała mi nazwa

wawrow Partyzant

0
25.06.2007 19:10    #3
W sumie trzeba docenić wysiłek i chęc każdego kto próbuje coś zrobić aby ten nasz fm był w miarę grywalny widzę że codziennie pojawiają się nowe uaktualnienia i to jest pocieszające oczywiście fakt że nie wszystkie będa idealne ale mimo wszystko myśle że trzeba docenić ich twórców

wolek1986 Partyzant

0
25.06.2007 19:12    #4
Heh...:D Szkoda mi słów na taką marną istotę jak ty cinekw Chciałem zasugerować rozwiązanie które byłoby najlepsze z punktu widzenia użytkownika. Uniosłeś się ambicją niczym paw. Dla twojej wiadomości 3/4 użytkowników cmrev.com potrafiłoby zrobić to co ty zrobiłeś lecz nie każdemu się chce poświęcać czas w imię wyższej idei :/ Reasumując : Zapewne nikt nie będzie korzystał z twojego update'a. Ja się piszę na projekt fudiego. karpina i seju
PS. Jeśli jesteś taki bystry to zrób tę 4 ligę bez błędów z Polską flagą i 3-literowym skrótem POL obok Polskiej flagi wtedy poprę twój projekt a nawet mogę nawiązać współpracę:/
Jeśli nie potrafisz to goń się
Pozdro

Ichabod Crane Partyzant

0
25.06.2007 19:40    #5
cinekw, ja bede korzystal z bazy na pewno ;)

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
25.06.2007 20:28    #6
Nie no nie mówcie, że nikt na tym nie będzie grał bo zniechęcacie chłopaka, który się stara. A co do nowego tematu, to nie twórz takowego, poproś jakiegoś admina o zmianę nazwy tego tematu, a zrobi to na pewno. Znam tu adminów i nie będzie kłopotu ze zmianą nazwy tematu. Nie wdawaj się w kłótnie, nie daj się wyprowadzić z równowagi. Spokojnie odpowiadaj lub przemilcz to co ktoś do Ciebie pisze. A co do transferów zagranicznych lig, to próbuj uzupełniać z nich dane coraz częściej, teraz Francja i Holandia, może Portugalia i Szkocja, potem kolejne ligi, tak, aby update był coraz lepszy. A ze stron to do Polskiej Ligi najlepsze 90minut.pl oni zanim jakiś transfer ukażą na stronie czekają na oficjalną wiadomość. Na transfery.info często podają nie potwierdzone info, chyba, ze dopisują Oficjalnie, więc tam nie radzę sięgać. Do zagranicznych transferów to transfermarkt.de najlepszy jest chyba.
PS. Napisz do mnie na gg, jak możesz, mam kilka pytań (8534354)

fudi Przodownik pracy

0
25.06.2007 20:59    #7
Dokładnie.

Nie wjeżdżajcie na niego, im więcej grup, bądź samodzielnych update'erów tym te update'y stają się coraz lepsze - moje zdanie.

Każdy nowy Update sciągam i sprawdzam, update CinkaW (jak zle odmienilem to przepraszam) jest naprawdę dobry i prosze sprawdźcie go najpierw.

Cinek W - uwierz że bardzoi trudno było stworzyć 3 ligę. Mowisz ze wystarczy czasu i cierpliwosci a to dotyczy tylko tworzenia klubów. Pod górkę zaczyna się dopiero przy przenoszeniu klubów. Sam spróbuj przenieść np Inter do Angli, tak by był to angielski klub.

cinekw Partyzant

0
25.06.2007 21:13    #8
Dzięki Karpin i fudi7

Fudi7 wiem, ze bardzo dużo pracy włozyłes w 3 lige,ale wiedz ze w tamtym poscie nie miałem na mysli nic co miałoby cie skrytykowac czy cos takiego ale wręcz przeciwnie bo twoja 3 liga(i twoich kolegów)nie miała praktycznie żadnych błedów.
PS.Dobrze odmieniłes moj nick.;]

cinekw Partyzant

0
25.06.2007 22:12    #9
Mam prośbe do adminów.Czy moglibyście zmienic nazwe tego tematu na "FMC Update by Cinekw"?

cinekw Partyzant

0
26.06.2007 18:32    #10
Dzisiaj daje do waszej dyspozycji update w którym zawarłem:
Transfery aktualne na dzien 26.06.07 z panstw:
-Polska
-Niemcy
-Hiszpania
-Włochy
-Anglia
Zaktualizowane ligi (przeniesione zespoly)to:
-Polska
-Niemcy
-Hiszpania
-Włochy
-Anglia
-Portugalia
-Francja
-Holandia

Oto link http://files(...)89433;;/
Zapraszam do pobierania i oceny!!

PS.Prośba do adminów aby zmienili nazwe na "FMC Update by Cinekw"

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution