Liga Polska Update by Cinekw

cinekw Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.06.2007, 21:34    Pytanie
Zapraszam do ściągania mojego pierwszego update'a, w którym uwzględnione są aktualne składy,przeniesione druzyny z II ligi do I oraz z III do II na dzien 24.06.07.Update obejmuje tylko i wyłącznie lige polską.Budżety tez zostały poprawione.
Oto link: http://files(...)73217;;/

PS.Jest to pierwsza wersja update'a i zapewne są w nim błedy ale byc moze wydam nowszą wersje.
PS2.Prosze abyscie pisali jakie błedy widzicie w tym uaktualnieniu,przez co będzie mi łatwiej je poprawic.

cinekw Partyzant

0
25.06.2007 14:12    #30
1.Oznacza Football Manager Cinekw bo innego nie chciało mi sie wymyslac ale mysle ze jest niezły.
2.Korzystam ze stron Onet.pl,90minut.pl i innych(jest ich dużo).Oczywiscie w moich update'ach są zawarte tylko potwierdzone oficjalnie transfery.
3.Inne zródła to moje wiadomosci uzbierane z telewizji,internetu i gazet.
4.Tak, w następnej wersji zaktualizuje lige francuską oraz holenderską i być moze portugalską
i szkocką.

cinekw Partyzant

0
25.06.2007 15:22    #31
Grzechoo jednak mysle ze lepiej było załozyc nowy temat bo ten nie wzbudza zainteresowania,więc nowa wersja bedzie w nowym temacie

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

0
25.06.2007 15:45    #32
czy tomik byl wieluniakiem bo nie jestem w temacie?

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

0
25.06.2007 15:50    #33
ps polecam serwis www.transfermarkt.de

kyczy7 Przodownik pracy

0
25.06.2007 16:18    #34
cinekw jak nie wzbudza zaineteresowania tzn. ze jest nedzny i tyle na te temat ! myslisz ze jak założysz drugi taki temat o tym samym to bedzie o nim głośno ?! przeciez z kazda nowa odpowiedzia temat idzie na sama góre ( czyli na 1 strone ) i kazdy bedzie widział ze sa w nim nowe odpowiedzi. Wtedy jak bedzie chciał to skorzysta z info zawartych w nim. Wiec lepiej nie zakładaj nastepnego tylko dziekujj adminom ze nie usuneli tego tak jak wielaniuka i tomika ;P

cinekw Partyzant

0
25.06.2007 17:08    #35
Dla rozwiania wszelkich wątpliwości nie jestem ani Tomikiem ani wieluniakiem tylko jestem cinekw.wisniczanin dzieki za ta strone ale ją znam i takze z niej korzystam ale mimo to dziekuje.

Do kyczy7
Od czego ty człowieku masz głowę?Przeciez napisałem że lepiej będzie załozyc nowy temat bo wszyscy myślą ze ten temat jest o updadecie do ligi polskiej a obecnie zrobiłem update z uaktualnionymi ligami zagranicznymi i nie mów ze jest nędzny jak sam w niego nie grałeś!Owszem mozesz go skrytykowac ale nie bezpodstawnie!

LOLECZeX Młody aktywista

0
25.06.2007 17:38    #36
Ojoj na przyszłość nie radziłbym używać informacji z Onetu nie chce ich urażać ale oni często wypisują bajeczki i transferach których jeszcze nie ma albo nie będzie :P, a tak się czepiliście go że to Tomik czy jakoś tak :P, macie dowody lubi robić update to czemu miałby go nie ujawniać?? przecież ma do tego prawo co nie? Widzę że jestem jedną z niewielu osób która go poparła przecież Polska to wolny, demokratyczny kraj(zależy od kadencji) i może robić to co chce bo co, macie konkurencje(jakąś tak zawsze ale jest) dla fudiego i spółki, przecież połowa z was go nie sprawdzała ma tylko 2 ściągnięcia to skąd wiecie że jest EFUL ZUY co??
cinek przeczytaj to bo masz zwolennika a co mi tak poprostu nie lubie jak ktoś najeżdża ludzi a nawet nie nie sprawdził.
Już na koniec jak byłby to Tomik to by pisało Updat :P hehe, ale widać że on jest bardziej kulturalny....

wolek1986 Partyzant

0
25.06.2007 18:07    #37
Kłócicie się zamiast wspierać pomysły update'ów Jeśli chodzi o update Polska 3 liga grywalna to jest to bardzo dobra baza dla dodawania kolejnych potwierdzonych transferów Znalazłem w niej tylko drobne błędy więc nie widzę sensu robić nowego update'a. Proponuje aby każdy który chce robić świeży update zebrał informacje o transferach z danego miesiąca utworzył je w bazie 7.02 i przesłał fudiemu albo reszcie twórców 3 ligi grywalnej Wtedy chłopaki będą zamieszczać odświeżenia bazy i będzie git. Pozdro

Mattii Przodownik pracy

0
25.06.2007 18:13    #38
A ja polecam www.pilkanozna.pl tam zamieszczone są wszystkie transfery jakie są napewno potwierdzone(zwłasza do ligi polskiej).

cinekw Partyzant

0
25.06.2007 18:22    #39
Do wolek1986
Co cie pogieło?Ty myślisz ze jak Fudi i społka zrobili 3 lige to juz nikt nie umie robic updateow oprócz nich.Owszem napracowali sie przy 3 lidze ale mi nie mów ze gdyby 3 innych fm maniaków zebrało by sie to by nie zrobili 3 ligi.Prawdą jest to że każdy potrafi zrobic dobry update tylko trzeba znac piłkarzy,miec duzo czasu i cierpliwości.Bo jezeli mi mowisz ze ja mam swoją prace wysyłać do fudiego to w tym momęcie kpisz.Czy według ciebie trudno jest zrobic 3 lige?NIE.Powtarzam trzeba miec duuuużo czasu,kilku pomocników i to tyle.4 lige tez mozna byłoby zrobic ale to jest tak wiele rooty ze niewiem komu by się chciało w pojedynke siedziec i robic ponad 50 nowych klubów i ponad 300 zawodników.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution