Real Mallorca - problem.

l0rd_pr0tekt0r Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.06.2007, 22:17    Pytanie
Witam. Na wstępie chciałbym przeprosić zarząd suflera, ponieważ to co napisze łamie regulamin. jestem tak zrozpaczony, że sufler jest moją ostatnią deską ratunku;/

Problem wygląda tak: zacząłem grę Realem Mallorca. Zagrałem kilka meczów - wszystkie przegrałem ;/ Pomóżcie mi dobrac ustawienie do tej drużyny ;/ może ktoś grał Mallorca albo lige hiszpańską.. jeśli macie jakieś dobre taktyki to podajcie bo jestem załamany i nie jestem w stanie zrobić swojej ;/;/;/

Z góry dziękuję za pomoc, dobrzy ludzie. i przepraszam za nagminne złamanie regulaminu ;/;/;/

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
18.06.2007 22:23    #1
4-4-2.

Najważniejsza zasada: taktykę ustawiamy pod piłkarzy, nie piłkarzy pod taktykę.

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.06.2007 22:24    #2
z ciekawosci siedzi tam dalej Iuliano???
pomoc nie pomoge bo, choc sprobuje bo:
-podporzadkowuje sie systemowi narzuconemu przez autorytarny rzad cmrev(to mial byc zart jak niesmieszny to sory)
- z tego realu kojarze tylko kilku graczy a ta druzyna nie gralem nigdy
PS moze gra z kontry z uzyciem arango na rozgrywajacego, o ile ta czesc skladu ktorej nie znam sie do tego nadaje
PS2 pkt nie dawaj bo sie beda rzucac ze jestem skrytym wrogiem systemu

Użytkownik uznał post za pomocny

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

0
18.06.2007 22:25    #3
No dobra... skoro jest, aż tak źle ;/
1. Zatrudnij dobrych trenerów tak aby gwiazdki w treningu mieć prawie wszystkie na 5
2. Zresetuj ustawienia taktyczne i powoli po zastanowieniach umieszczaj piłkarzy na jakiejś pozycji im odpowiadającej.
3. Poczekaj jakiś czas może, twoja obecna taksa jest dobra, ale potrzebuje czasu.
4. Spróbuj kupić jakichś już dobrych piłkarzy a nie talentów, tak aby przypadkiem nie spaść z ligi. Młodość też się przyda ale bez przesady.
5. Podpowiem tylko tyle, że w Hiszpanii gra się raczej krótką, szybką i techniczną piłkę.
6. Spróbuj ustawić odpowiedni trening dla danych pozycji.

Użytkownik uznał post za pomocny

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution