Cóż ... Ja musze przyznać że gram w CM i FM łacznie bardzo długo (od 2000 czy 2001 roku, wcześniej był jeszcze CM 97/98 który nie wiem skąd się wziął na moim komputerze i dzięki temu postanowiłem kupić CM 00/01) i nie rpzypominam sobie jakiś supersukcesów

Ale coś tam było
VFC Plauen:
- Awans do II i I Bundesligi
- Finał Pucharu Niemiec
- wyjście z fazy grupowej Pucharu UEFA
UD Las Palmas (gram nimi teraz):
- awans do Primera Division w drugim sezonie
- 1 miejsce po 8 kolejkach w sezonie 2008/09
W Las Palmas zbudowalem wraz z kumplem (ogląda jak gram) fajną ekipkę. Dla ciekawych to moja pierwsza jedenastka:
Pedro Contreras - Manuel Pablo (Geremi), Ione, Francisco Pavón, Agustin Aranzabal - Kleberson - Nauzet Aleman (Lebohang Mokoena/Miguel Angel Angulo - grałby w pierwszej ale słabo trenuje), Mika Vayrynen - Cesar Delgado - Hernan Crespo, Alejandro Peraza.
W odwodzie mam jeszcze Antonio Lópeza (nie tego z Atletico), Gyorgy Egervariego z Węgier, Patxi Punala, Juana Manuela Penię, Julio Rossiego i Fernando Delgado. Trochę gafę zrobiłem przed sezonem bo kupiłem Jerko Leko i Mohameda Kallona którzy nie mogą grać (liczba zagraniczniaków). W rezerwach mam zawodników którzy byli rezerwowymi w moim składzie w II lidze - Hasselbainka, Larssona, Conceicao, Romario (utalentowany Hiszpan, leczy kontuzję i może wrócić do pierwszego zespołu), Suarez, Marti i Rivaldo (kolejny talent, wypożyczony do Tenerife, 18 lat).
Najnowsze posty