Jestem uzależniony.

supertaktyk Proletariat

0
04.05.2007, 23:46    Pytanie
Sorka jeśli to pytanie nie na sufler, ale chcę wiedzieć, czy coś mi możecie doradzić.

Jestem "uzależniony" od brania urlopów. Rozegram np. 2 mecze z czego w tym drugim meczu gram słabo i na następne biorę urlop. Czy jakoś można się od tego odzwyczaić?

supertaktyk Proletariat

0
05.05.2007 10:47    #20
Chory psychicznie jesteś drogi Krzywicielu?

Post pomocny

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.05.2007 10:50    #21
I ja się odezwę. Skoro twierdzisz "miszczu",że owa strona jest taka słaba to czemu w prawie każdym poście o niej wspominasz? Kompleksy? Jest słaba-olej,nie pojawiaj się,nie pisz o niej.Ja takiej beznadziejnej reklamy nie uznaje i skończ już tą beznadziejną dyskusje. Bez odbioru

Post pomocny

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
05.05.2007 10:50    #22
Wiesz... Nie wszystko trzeba poznawać drogą własnych przeżyć i doświadczeń. Nie wiem czy wiesz, książki, internet - to duża skarbnica wiedzy. Żal mi ludzi, którzy rzucają się jak pchły na kołnierzu. Ten temat z mojej strony już skończony.
PS. Żal x] 1bartek- i już znikam x)

Post pomocny

supertaktyk Proletariat

0
05.05.2007 10:51    #23
Jeżeli dla Ciebie 2 posty to jest każdy to wielkie brawa.

Post pomocny

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
05.05.2007 10:53    #24
Nie zrozumiałeś sensu zdania ? lol.

Post pomocny

supertaktyk Proletariat

0
05.05.2007 10:54    #25
Niektórzy ludzie potrafią odpowiedzieć na moje pytanie, a skoro to nie wy to po co bieżecie udział w tej dyskusji? Natomiast jeśli rząd nie zamknął tematu tzn., że pytanie nie jest bez celu. bigOsS miał ten sam problem, a więc to nie tylko u mnie występuje.

Post pomocny

k-u-b-a1 Przodownik pracy

0
05.05.2007 11:13    #26
panowie panowie, spokój :P po co sie nawzajem "obrzucać błotem". jesli chce, niech gra z tymi urlopami, w końcu Fm ma dostarczać rozrywke, jesli ktos sie przy tym dobrze bawi, jego sprawa.

Post pomocny

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

0
05.05.2007 11:13    #27
'Supertaktyk'
"Możliwe. A co tam obserwator słychać na gamerpro? Trochę denna ta Wasza strona, ale jakoś z tym trzeba żyć, prawda?

Dzięks Karpinowi i big0sS. Oni jedyni chyba tutaj potrafia pomóc."

Bez komentarza chłopcze i proszę i zamknięcie twego szanownego pyszczka, jak i całego tematu. ;P

Post pomocny

supertaktyk Proletariat

0
05.05.2007 11:14    #28
Chłopcze. Wątpię, abyś był starszy ode mnie, bo wtedy byłbyś na studiach, a więc uważaj co i do kogo piszesz.

Post pomocny

sm1leY Młody aktywista

0
05.05.2007 12:21    #29
Pamiętam ,że grałem Newcastle byłem 5 w tabeli i miałem następny mecz z ManUtd. miałem 14 strzałów na bramkę z tego 3 celne a Manchester 7 strzałów 6 celnych i przegrałem 6-0
To jak sie wkur... zaczęłem rzucać klawiaturą(myszki szkoda-130zł) walić w biurku i wzięłem sobie urlop wyłączyłem monitor poszedłem sobie jakoś odreagować na dwór wracam patrze a tu jestem 4 w tabeli i już praktycznie koniec sezonu ;d.
Już więcej na urlop nie poszedłem.Nawet nie zachęciły mnie jakoś te dobre wyniki osiągane przez asystenta.

Post pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.