Jestem uzależniony.

supertaktyk Proletariat

0
04.05.2007, 23:46    Pytanie
Sorka jeśli to pytanie nie na sufler, ale chcę wiedzieć, czy coś mi możecie doradzić.

Jestem "uzależniony" od brania urlopów. Rozegram np. 2 mecze z czego w tym drugim meczu gram słabo i na następne biorę urlop. Czy jakoś można się od tego odzwyczaić?

marask506 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.05.2007 00:24    #10
Karpin ale on co 3 mecz daje urlop, no to jeśli takie dzieci nie mają ojca co 3 dzień to na pewno będzie im źle i z czasem moa pomyśleć że mu na nich niezbyt zależy - tak samo jest z manago, jeśli piłkarze widzą że się nie przykładasz to oni też się nie będą przykładać
a w ogóle to te staty menagerskie lecą w dół

Post pomocny

big0sS Partyzant

0
05.05.2007 00:38    #11
Poprostu graj ... Mialem ten sam problem , rowniez porazki zniechecaly mnie do dalszej gry . Mysle ze dobrym rozwiazaniem bylo by gdybys wymyslil wlasna taktyke , jesli wygrasz poczujesz sie naprawde dobrze i nie bedziesz juz az tak bardzo sie przejmowal przegranymi . Musisz sie przelamac i gram w FM znowu Ci bedzie sprawiac przyjemnosc.

Użytkownik uznał post za pomocny | Anuluj

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
05.05.2007 09:52    #12
Głupie pytanie, a tyle osób odpowiada. Ciekawe tylko po co. Wg. mnie najlepszym rozwiązaniem jest konsultacja z jakimś, dobrym, płatnym psychologiem, bo ten publiczny Cię wyśmieje.

Post pomocny

supertaktyk Proletariat

0
05.05.2007 10:05    #13
Możliwe. A co tam obserwator słychać na gamerpro? Trochę denna ta Wasza strona, ale jakoś z tym trzeba żyć, prawda?

Dzięks Karpinowi i big0sS. Oni jedyni chyba tutaj potrafia pomóc.

Post pomocny

0
05.05.2007 10:28    #14
Mi się strona podoba, a kiedyś będzie lepsza. CM Rev miało gorszy start od nas, a teraz mają status oficjalnej strony. Ty natomiast nie zrobiłbyś nawet takiej strony, więc twoja opinia jest mało istotna.

PS. Nie obrażaj się że Ci w moim ostatnim poście pojechałem, ale takie problemy to już przesada.

Post pomocny

supertaktyk Proletariat

0
05.05.2007 10:38    #15
Pojechałeś? O lol sprawdź w słowniku co to słowo znaczy. Płatnym? najwidoczniej mnie stać.

Nie zrobiłbym? Wiesz każda strona będzie lepsza od Waszej, a czy ja nie umiem robić? Jeszcze się przekonamy...

Post pomocny

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
05.05.2007 10:42    #16
Temat do zamknięcia xD

Jeśli chcesz wiedzieć co na gamerpro, to tam zajrzyj, ewentualnie zapytaj kogoś na priv.
Masz problemy psychiczne, zgłoś się do psychologa, tak jak mówił obserwator-najlepiej prywatnie, bo publiczni nie leczą takich śmiesznych schorzeń. Polecam hipnotyzera, potrafi wyciągnąć z ludzi nawyk sikania do łóżka, jedzenia orzeszków po północy, więc dlaczego miałby Twych problemów nie usunąć?
Nie wiem w jakim celu ciągle się pytasz superpatyku o 'gamerpro', ale chyba masz w tym jakiś cel? Śmieszny, bo śmieszny, ale masz. Więc zaniechaj ataków na nasze osoby, bo obrażając pana, który napisał posta nade mną, obrażasz i mnie.
Ciao.

Post pomocny

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
05.05.2007 10:44    #17
O, Seju się znów pojawił.

Post pomocny

0
05.05.2007 10:46    #18
[quote=supertaktyk] Pojechałeś? O lol sprawdź w słowniku co to słowo znaczy. Płatnym? najwidoczniej mnie stać.

Nie zrobiłbym? Wiesz każda strona będzie lepsza od Waszej, a czy ja nie umiem robić? Jeszcze się przekonamy...[/quote]

Pojechać -> w slangu podwórkowym, w słowniku wyrazów bliskoznacznych - przydeptać, dopiec, przygadać, zasmucić.

Nie zrobiłbyś, patrząc na Twój poziom intelektualny wydaje mi się, że nie potrafiłbyś zrobić zwykłej strony w html. Poza tym jesteś osobą chorą psychicznie, co z resztą przyznałeś, tak więc nie słucham Cię, bo gadasz nieracjonalnie.

Post pomocny

supertaktyk Proletariat

0
05.05.2007 10:46    #19
Dziwne, bo ja mam posta nad Tobą. Okulary ważna rzecz.

A po drugie mówisz, że sikanie do łóżka? Widać już tam byłeś skoro znasz te sprawdzone metody.

Post pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.