Liga Szwajcarska - brak terminarza

sefko1 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.05.2007, 10:04    Pytanie
Wiem, że było pare takich tematów, ale proponowane roziązania były różne. A problem podobno pojawiał się tylko na piratach. Stąd moje pytanie. Oto garść informacji, żeby pomóc w rozwiązaniu mojego problemu.
1. Mam orygianał
2. Gram na oficajnym patchu 7.0.2 (bez żadnych updejtów)
3. Mam załączonone tylko 2 ligi (szwajcarskie)
4. Nie uzywam FMM
5. Używam FMScouta
6. Wgrałem logosy ligi szwajcarskiej
7. Nie mam sejwa przed rozpoczęciem nowego sezonu
A teraz problem. Awansowałem z Neuxatel Xamax do Szwajcarskiej Ekstraklasy. Dopiero po jakimś czasie zauważyłem, że terminarz na ten sezon kończy sie po rundziej jesiennej (ostani mecz 1.12.2007).Chyba, że w Lidze Szwajcarskiej terminarz jest dogrywany dopiero po 1 rundzie (kiedyś chyba był podział na grupe mistrzostrzowską i spadkową). Grałem już w tego FM-a z dobrych 30 sezonów różnymi klubami i pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło. Czy da się coś zrobic, żeby moża kontynouwać tę rozgrywkę. Szczególnie, że dobrze mi idzie i jestem na 1 miejscu. Co będzie jak dogram sezon do końca. Jeśli będe na 1 miejscu po 18 meczach. Zostanę mistrzem, czy sezon będzie uznany za nie ważny, a na przykład do europejskich pucharów dostaną się takie samy kluby jak w 1 sezonie. Wiem,że bodajże obserwator pisał kiedyś, że może pomóc reinstal gry. Próbował to ktoś kiedyś?? Mam wgraną dużą liczbe logosów i trochę mi sie to nie uśmiecha, jeśli pomoc byłaby wątpliwa. Dziekuje za pomoc. Pozdrawiam.

matulik Partyzant

0
02.05.2007 10:31    #1
jak ci sie niechce sprawdzic i grac, to zapisz i skopiuj ja gdzies na bok i pusc sobie urlop do konca sezonu. Z godzinke powinno to potrwac nie wiecej a ty zobaczysz jak to jest ;-]

Użytkownik uznał post za pomocny

AandrzejJ Partyzant

0
02.05.2007 10:45    #2
Nie znam się na lidze szwajcarskiej ale może tam jest tylko jedna runda?

pavlov99 Żołnierz frontu ideologicznego

0
02.05.2007 10:58    #3
Już były takie tematy, a to jeden z nich:
http://www.cmrev(...)716.html

Santosinho Żołnierz frontu ideologicznego

0
02.05.2007 11:32    #4
To bug też mi się zdarzył musisz poczekać około 1roku na rozpoczęcie nowego sezonu.Tamten jakby przepadł.

Maaty86 Partyzant

0
02.05.2007 11:38    #5
ja miałem podobną sytuacje w barcelonie(!!!) mojemu bratu nagle tak z nikąd zniknęła dalsza częśc terminarza!ale chodziło tylko o lige!puchary w których grał pozostały niezmienione!

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
02.05.2007 11:44    #6
Radzę Ci, abyś utworzył kopię save'a i dograł sezon do końca. Jeśli wszystko będzie OK [będziesz mistrzem i dostaniesz się do europejskich pucharów] to graj dalej, jeśli nie to zrób reinstal gry. P:)

Użytkownik uznał post za pomocny

sefko1 Przodownik pracy

0
02.05.2007 11:46    #7
POwiem tak. Zrobiłem jak powiedział matulik i włączyłem urlop. Dograła się do końca runda jesienna i .... terminarz na runde wieosenna się pojawił. Szukałem wiadomości, ale nic tam takiego nie było. Dziwna sprawa. No nic wróce do sejwa sprzed urlopu i mam nadzieję, że także się pojawi. Może to urok tej ligi??? Najlepsze jest to, że mo asystent nie tylko awansował do półfinału Pucharu Szwjacarii, ale również wywalczył 9 punktów przewagi na drugim zespołem. Trzeba się sprężyć, aby to powtórzyć. Dzięki za pomoc.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution