Dyskwalifikacja

biniu5152 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.02.2007, 19:25    Pytanie
Tak sie zastanawiam. Jak Polska zostanie zdystkwalifikowana za to co się dzieje na naszym "podwórku", to czy jakoś to może wplynąć na nastepne uaktualnienia???

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
13.02.2007 19:31    #1
Oby nie było dyskwalifikacji, ale nawet jeśli to myślę, że zanim to się stanie zdąży jeszcze wyjść parę uaktualnień.

martin Przodownik pracy

0
13.02.2007 19:31    #2
narazie poczekajmy czy w ogóle będziemy zdyskwalifikowani.może polskie drużyny nie będą grać w europejskich pucharach.a z reprezentacją to niewiem

machenry Partyzant

0
13.02.2007 19:39    #3
Mysle ze jesli zdyskfalifikowano by nas to nie przelozylo by sie na grę poniewaz gdy grecja zostala zdyskwalifikowana w fm grala w eliminacjach.

martin Przodownik pracy

0
13.02.2007 19:39    #4
reprezentacja może być automatycznie przesunięta na ostatnie miejsce w grupie w el.do ME.ale oby tak nie było

Mattii Przodownik pracy

0
13.02.2007 20:06    #5
Koupcja,koripcja i jeszcze raz korupcja!Wkażdej gazecie jest o tym(Oczywiście sportowej).Ja mam takie zdanie według mnie Polska gdyby została zdyskwalifikowana to by nas bardzo zasmuciło,poruszyło,osłabiło(osłabiło oczywiście Polski FUTBOL)ale...to mogłoby też pomóc spójrzcie na to z innej perspektywy gdyby rzeczywiście udało się oczyścić nasz FUTBOL z korupcij(w co wątpie,a jeszcze bardziej wątpie w to że oczyścimy futbol we własnym gronie do tego musi się wtrącić FIFA i UEFA bo inaczej to nic z tego nie bęzie)byłoby wspaniale.Polska by się po tej dyskwalifikacji szybko nie pozbierała ale jak już by się udało wszystko poukładać wrócilibyśmy może do grona najlepszych zespołów(bez korupcij)ale...nawet jakbyśmy zaklinali,zamknęli tych którzy tą korupcję rozpoczęli albo w niej uczestniczyli(uczestniczą)kto wie czy oni po wyjści z więzienia znowu nie zaczną korupcji i terez pytanie czy to wogóle ma sens?A co się stanie z Polską Piłką pożyjemy zobaczymy,a jeśli chodzi o FM to wątpie żeby się dużo zmieniło mi się wydaje żę jeśli nas już zawieszą to w grze zostanie to uruchomione dopiero w następnej części:FM2008(jeśli wyjdzie a powiem wam żę chodź rok się dopiero zaczął już nie mogę się go doczekać).

Bartosinho10 Partyzant

0
13.02.2007 20:12    #6
Już na pewno polska nie zostanie zdyskwalifikowana , wiec nie ma o czym gadac .

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution