Reputacja

jordaneq Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.01.2007, 09:55    Pytanie
Elo
Czy istnieje cos takiego jak reputacja klubu tzn. np.gram wisla i zdobywam Lige Mistrzow to czy po zdobytych trofeach beda do mnie czesciej przychodzili lepsi zawodnicy??

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
0
19.01.2007 09:58    #1
Poniekąd :)

kurak69 Przodownik pracy

0
19.01.2007 10:09    #2
oczewiscie ze jest cos takiego. w edytorze mozesz sobie sprawdzic. reputacja klubu rosnie kiedy wygrywasz trofea. ale ma to tylko wieksze znaczenie w kraju. Lepsi zawodnicy krajowi beda do ciebie przechodzili. Jezeli chodzi o zawodnikow zagranicznych to ma to juz niestety male znaczenie. zeby zaczeli przechodzic do twojego klubu musi sie podniesc reputacje calej ligi. A podobno mozna to zrobic tylko przez edytor... :(

Użytkownik uznał post za pomocny

Mattii Przodownik pracy

0
19.01.2007 10:25    #3
Tak powinni przynajmnie ja tak miałem:)Np.Zobacz jakie są efekty kiedy wchodzisz jakimś klubem do klasy wyżej najpierw kupujesz młodych grajków a potem ciekawych,bardziej doświadczonych zawodników.

Ja w Śląsku po tym jak wszedłem do pierwszej ligi tym klubem po pierwszym sezonie to od razu moim pierwszym transferem było zatrudnie nie Waltera Centeno,przeszedł do mnie dlatego że wygrałem 2 lige,PP no i gram w Pucharze Uefa,chcieli do mnie przejść tacy piłkarze jak:

-Centeno,
-V.Hleb,
-Kislyak,
-Kisliy,
-Julcimar.

mideros Partyzant

0
20.01.2007 15:06    #4
a ja mam takie pytanie czy udalo sie kiedys komus zmienic reputacje z krajowej na kontynentalna, oczywiscie chodzi mi o kluby ze slabyszch lig, jak tak to po jakich sukcesach i po jakim czasie. poniewaz gram obecne Glebe klubem z irlandii polnocnej, mam rok 2018 calkeim dobre jak na taki klub idize mi na arenie miedzynarodowej. jak komus by bylo potrzben moge dokladnie napisac co osiaglem. prosze o pomoc poniewaz juz powoli zaczyna mi sie nudzic w tym klubie a cel jaki sobie postawilem to zmienic wlasnie reputacje na kontynentalna.

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
0
20.01.2007 15:16    #5
@kurak69 - reputacja ligi da się zmienić również poprzez grę. Oczywiście trwa to o wiele dłużej i nie zależy tylko i wyłącznie od jednego klubu z danej ligi. Tj. kluby z tej samej klasy muszą występować w pucharach kontynentalnych i to w miarę często z w miarę dobrymi wynikami - osiąganie ćwierćfinałów czy też półfinałów danych rozgrywek. Również wygranie np. Ligi Mistrzów zespołem z polskiej Ekstraklasy podniesie jej reputację, ale żeby zmiany były widoczne polskie zespoły nie moga po takim jednarazowym wyskoku popaść w przeciętność - potrzebne jest dalsze zaznaczanie swojej obecności na arenie międzynarodowej.

@mideros - żeby osiągnąć taką reputację klubem tej 'klasy' musiałbyś wygrać Ligę Mistrzów, albo Puchar UEFA klika razy :]

mideros Partyzant

0
20.01.2007 15:23    #6
moze za 10 lat mis ie uda bo jak narazie moje najwieksze osiagniecie to wyjscie z grupy LM i druga runda po fazie grupowej PE. a Irladnia polnocna jestkrajem rozwinietym czy rozwijajacym?

jordaneq Młody aktywista

0
21.01.2007 21:44    #7
chyba rozwijajacym sie . A jak mozna to sprawdzic??

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.01.2007 21:52    #8
Irlandia Północna tak jak reszta Wiekiej Brytanii oraz Iralndia, Islandia i wszystkie kraje Europy Zachodniej są krajami rozwinętymi. Można to sprawdzić w edytorze dołąćzony do gry lub w FM Modifier

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.01.2007 12:37    #9
Islandia i Irlandia krajami rozwiniętymi????????

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution