NERWY i transfery

Mitek13 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.12.2006, 19:36    Pytanie
Proszę o pomoc w dwóch kwestiach.:)
Mianowicie pierwsza sprawa jest taka: nie lubie grac dobrymi klubami,ale gdy gram średniakiem ligi po przegranym meczu strasznie sie denerwuje,chce skonczyc gre,zacząć innym grać. Co zrobić żeby sie przyzwyczaic i zeby zaakceptowac porazki w srednim klubie dla którego przegrane są na porządku dziennym.
Druga sprawa jest następującej treści: kompletnie nie wiem jakie transfery mam robic w którym gram, jak wyszukiwac do niego zawodników i czym sie kierwoac?

Proszę Was o pomoc. Z góry dziękuję!:D

mascherano Partyzant

0
05.12.2006 22:04    #10
a ja ci powiem tak
najpierw zagraj jakimś mocnym klubem typu barca
kup tam same gwiazdy (bez talentów) same uznane nazwiska typu chivu
potem po np.5 sezonach znudzi ci się i będziesz grał jakimś słabszym klubikem i tam będziesz grał z talentami
aha napewno z nerwów boli cię brzuch
zaparz sobie mięte i weź waleriane

efemowiec Młody aktywista

0
05.12.2006 22:15    #11
No co do 1. albo zmien klub na lepszy albo przyzwyczaj sie do porazek lub tez naucz sie wygrywac. 2. ja osobiscie probuje sam szukac daje tez prace scoutom i zdaje sie na szczescie przy kupowaniu graczy. Polska lige mam opanowana Lechem i nie mam problemu z PP i z OE. Co do europejskich rozgrywek - nie jest zle ale bez sukcesu. Najpierw zbuduje team potem bede walczyl. Polecam Tobie cierpliwosc ciezka prace i dlugie zarwane dni i noce a na 100% w koncu Ci sie uda. Pozdrawiam i zycze jak najszybszych sukcesow.

Użytkownik uznał post za pomocny

veron3 Partyzant

0
05.12.2006 23:18    #12
jesli ogladales siatkowke to wiesz pewnie co powtarzal Lozano- cierpliwosc da wyniki! i Tobie tego zycze. a co do transferow poznaj wlasna kadre i warto aby miec na kazda pozycje dwoch rownorzednych graczy aby w przypadku kontuzji miec zastepce. zastanawiasz sie pewnie kogo wstawic do skladu gdy obydwaj az pala sie do gry w wyjsciowej jedenastce? najlepiej rotuj skladem fm 2007 ma to do siebie ze zaden zawodnik nie jest w stanie rozegrac kilku swietnych spotkan z rzedu jesli pod uwage wezmiemy np gre w lidze krajowych pucharach i w europie a do tego jeszcze spodziewac mozesz sie powolan na kadre zawodnicy czuja sie bardzo zmeczeni taka ilosci spotkan. tych teoretycznie silniejszych wystawiaj w waznych meczach potencjalnych dublerow np w pucharach krajowych badz w meczach ze slabszymi przeciwnikami. powodzenia w poszukiwanich

Użytkownik uznał post za pomocny

Mitek13 Partyzant

0
06.12.2006 06:52    #13
właśnie tak zrobie...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution