Błąd - wywalanie z gry

massaro Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.12.2006, 08:13    Pytanie
Witam, mam problem od momentu w którym zainstalowałem patch. Od razu uprzedzę pytanie i odpowiem, mam oryginał. Gram Ligę Polską i zdarza się że nagle zamyka się okno z managerem i w windows wyskakuje komunikat, że wystąpił jakiś błąd i manager zostanie zamknięty. W katalogu gry w moich dokumentach tworzy się plik crash dumps. Co to może być i czy ewentualnie da się to jakoś sprawdzić ?
Pozdrawiam

kondziolek4 Partyzant

0
05.12.2006 09:04    #1
mam to samo!! ale miałem to juz przed instalacja patcha. Nie wiem gdzie tkwi problem:(

delphi6 Partyzant

0
05.12.2006 11:02    #2
mnie niestety tez wywala i to nawet dosc często :( nie rozumiem tego mam oryginalnego FM a już chyba z 20 plikow się utworzyło z tych błędów :( bardzo proszę o pomoc Nie instalowałem zadnego patcha :) mam to od początku instalacji i rozpoczęcia gry :( może ponowna instalacja bedzie lekarstwem??

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
0
05.12.2006 11:05    #3
A używaliści edytorów czasu rzeczywistego?
Bardzo możliwe, że zmiana w takich edytorach wartosci PA może mieć wpływa na tego typu błedy...

massaro Partyzant

0
05.12.2006 11:28    #4
Nie, ja nie używałem żadnych edytorów czasu rzeczywistego. Nie zmieniałem też żadnych danych gry w załączonym do gry edytorze. Jedyne co u mnie jest zainstalowane dodatkowo, to patch i logopacki oraz facepacki z tej stronki...

Kakas Partyzant

0
05.12.2006 12:16    #5
Mi też wyrzuca z gry... czasami w trakcie meczu... czasami w czasie zapisywania gry(a wtedy save już jest nie do odzyskania). Zaczyna mnie to strasznie irytować... zdecydowałem się kupić oryginała... bo ta gra na to zasługuje... i co mam?:/

DonVIto Partyzant

0
05.12.2006 12:41    #6
Problem moze byc w kilku rzeczach:

- sound pack (nie jest kompatybilny z patchem)
- przy zwijaniu do okna opcja (-windowed) (opisywane na www.forumcm.net, a moze tutaj rowniez)

przeinstaluj gre wrzuc patcha a potem sprawdz czy chodzi.

delphi6 Partyzant

0
05.12.2006 16:38    #7
A co to są te edytory czasu rzeczywistego??? Ja w ogole nic w grze nie zmienialem nie wgrywalem nic nowego zadnych pathow ani kompletnie nic gra jest taka jaką ja wyniosłem ze sklepu :) Czasem jak gram to brakuje mi tez dźwieku :( ale i tak najgorsze jest to wywalanie z gry :( zgadzam sie z kakasem jesli wywali podczas save to juz tragedia :( dlatego zapisuje na 2 savach po kazdym meczu :) skusilem sie kupoic oryginala a tu taki bug :( DonVito a o co dokladnie chodzi z tym zawijaniem okna?? moglbys dac dokładny link gdzie to znalazłeś bo na samym forum szukam ale nie widze:((

DonVIto Partyzant

0
05.12.2006 18:40    #8
Delphi6 gdzies w tym temacie: http://forum(...)amp;st=0 szukaj na ktorej ze stron jest...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution