sztab medyczny

wojciech1505 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.11.2006, 17:50    Pytanie
Ogólnie wiadomo , intuicyjnie , do czego jast sztab medyczny.Ale czy ktos sprawdził
lub wie z własnego doświadczenia z gry, na co faktycznie w grze ma on wpływ.
Gdzieś czytałem , że im leprzy "medyk" to jedynie lepiej wie ile będzie trwała kontuzja, i tyle
Znaczyłoby to , że nie należy się sztabem medycznym nie przejmować. Co myślicie?

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
30.11.2006 17:59    #1
[quote=wojciech1505] Ogólnie wiadomo , intuicyjnie , do czego jast sztab medyczny.Ale czy ktos sprawdził
lub wie z własnego doświadczenia z gry, na co faktycznie w grze ma on wpływ.
Gdzieś czytałem , że im leprzy "medyk" to jedynie lepiej wie ile będzie trwała kontuzja, i tyle
Znaczyłoby to , że nie należy się sztabem medycznym nie przejmować. Co myślicie? [/quote]
Myślę że lepszy pisze się przez "sz" a nie "rz" [quote] (...) im leprzy "medyk" to jedynie lepiej wie (...) [/quote]
A wracajac do tematu, to chyba wiedza medyczna odpowiada za to, że piłkarz będzie miał kontuzje np. 3dni - 2 tygodnie i max. może trwać tyle, a im lepszy medyk, tym szybciej wyleczy.

kurak69 Przodownik pracy

0
30.11.2006 18:02    #2
jezeli masz lepszych medykow to sa wstanie nieznacznie skrocic kontuzje ale zawsze skracaja. poza tym jezeli masz dobrych lekarzy to proszac o raport masz jakies sensowne odpowiedzi a jak twoj lekarz ma slabe umiejetnosci to napisze ci czasami takie bzdury ze smiac ci sie chce

Liber92 Partyzant

0
30.11.2006 18:08    #3
Im lepsi medycy to tym szybciej wyleczą zawodnika i dokładniej sprecyzują czas kontuzji.

wojciech1505 Młody aktywista

0
30.11.2006 18:26    #4
O. K. to mi wystarczy. Dzięki za informacje.
AD. Obserwator to tylko literówka

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution