W lidze cudownie w Pucharach fatalnie dlaczego ?

efemowiec Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.11.2006, 16:55    Pytanie
Gram obecnie Lechem Poznan. Mam silny sklad po pierwszym sezonie sciagnolem kilku klasowych graczy (glownie polakow). Zaczelem przygote z LM doszedlem do grupy tam dostalem Lyon Spartak Moskwe i do tego BSC Young Boys. Pierwsza kolejka z Lyonem - ugralem remis (na wyjezdzie). Potem porazka u siebie ze Spartakiem wygrana z BSC Young Boys u siebie next porazka z Lyonem wyjazd do Moskwy tez nieudany podobnie jak z Young Boys z ktorymi przegralem 0-1. Natomiast w lidze od dwoch sezonow wygrywam wszystkie mecze. Ogrywam Legie Wisle Krakow i reszte stawki. Nie ma znaczenia czy na wyjezdzie czy w domu wszyscy dostaja baty zreszta podobnie w Pucharze Polski. Wiec w czym tkwi problem z Liga Mistrzow? Dlaczego skoro zespol ma tak wysoka forme w lidze nie radzi sobie w rozgrywkach miedzynarodowych?

krwl Partyzant

0
25.11.2006 14:49    #30
save/load ujest nie dla mnie-za dlugo sie laduje, a ja leniwy jestem. czekac;P a na powaznie, to wszystko jest mozliwe-sam nie wygralem LM poslkim zespolem, bo generalnie nie gram Polskimi(znaczy sie teraz gram Jaga).

0
25.11.2006 18:16    #31
Rozwinela sie dyskusja widze. Co do Rem'a-8 - to bylo dobre ;D stwierdzenie brawo :)

0
25.11.2006 18:56    #32
Wiec tak. Trzeci sezon Leszkiem. Sklad ulegl minimalnej zmianie. LM - zakwalifikowalem sie bez problemu. Grupa z Szachtarem FC Barcelona i z Roda JC uplasowalem sie ostatecznie na 2 lokacie ustepuja uwaga! - Szachtarowi (Barcelona 3). Mecze wygladaly nastepujaco : z Barca na wyjezdzie przegralem 2-1 u siebie 0-0 z Szachtarem na wyjezdzie 0-0 u siebie 2-0 do przodu i Roda JC dwa razy po 1-0. Wyszedlem i coz dalej. W drugiej rundzie dostalem Celtic z Arturem i z Maciejem w skladzie. U nas bylo 0-0 a u nich 1-1 (szczesliwie bo w 87 strzelil z wolnego Junior Ross). Cwiercfinal - tutaj pojawilo sie wloskie Palermo u nas bylo 2-1 a u nich 0-0 i przeszdlem dalej. W Polfinale dostalem Everton i tu moja przygoda sie skonczyla - otoz u nas bylo 0-0 natomiast u nich sromotnie 4-1 przegralismy. Wnioski sa proste. Wzielem pod uwage wszystkie uwagi i porady z tego tematu suflera (te ktore wydawalay sie najbardziej 'trafne';) wlacznie z zmiana taktyki (od ustawienia poprzez polecenia do wykanawcow stalych fragmentow gry) zmienilem trening poczynilem kilka transferow - co ciekawe chyba najlepiej w LM radza sobie brazylijczycy (mam ich w skladzie 5 i tylko dwoch z nich nie zagralo w jednym meczu w ciagu calej mojej przygody w tym sezonie). Wniosek - prosze o wybaczenie ze strony Bartosha! za moje nie dowierzanie odnosnie jego sukcesu w LM z Polonia Bytom jeszcze raz sry. Druga sprawa zalecam wszystkim podzielenie treningu na podgrupy (bramkarze osobno obroncy pomocnicy i napastnicy itd) bo to na serio dziala. Dzieki jeszcze raz za wszystko. Pozdrawiam.

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
25.11.2006 20:21    #33
ja wygralem uczciwie wislą puchar UEFA bez save/load mimo ze przyszlo to bardzo ciezko to jednak wygralem. sam final to bylo moje najlepsze spotkanie w życiu do przerwy przegrywlem 2-1 ale to odrobilem no i w karnych to bylo najbardziej emocjanujace 8 serii, bo wlasnie w ósmej serii tomasz wisio wykorzystal jedenastke

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution