Witam. Pisałem już przy okazji komentowania newsa o tym co zmeini łatka o problemie z historią klubów, zawodników i rozgrywek. Sprawa wyglada tak, ze ( u mnie juz pod koneic pierwszego sezonu) - po pierwsze nagle znika zapis wszystkich poprzednich triumfatorów danych rozgrywek obojetnie czy LM, Primera Division czy MŚ i zapisany jest tylko aktualny obronca tytułu. Po drugie - w historii wszystkich piłkarzy pojawia sie dziwaczny zapis mowiacy o tym ze zawodnicy w danym sezonie (zawsze niemal jest to sezon poprzedni do tego w którym obecnie gram) i np w mojej Barcei wg gry wszyscy zawodnicy w sezonei wczesniejszym do danego grali w zagadkowej druzynie 2 ligi brazylijskiej...mimo iz przeciez nei grali bocały czas byli w mojej Barcie ( Ronaldinho np przeszedł do tej egzotycznej druzyny na zasadzie wolnego transferu ale i tak gra u mnie) i tak jak mowie jest z kazdym zawodnikiem. Niby nie ma to zadengo wpływu na rozhgrywkę ale zawsze fajnei jest sobie zobaczyc ile sie zdobyło trofeów z kjlubem, jak grali zawodnicy w poszczegolnych zesonach , w koncu jakie sa nasze sukcesy ale nei ma takeij mozliwosci:/ Sprawdziłem na zagranicznym forum - jest tam osobny cały topic załozony dotyczacy tylko tego problemu i okazało sie ze bardezo wielu graczy ma ten sam problem. Pojawiły sie przypuszczenia ze to Antywirus aktywny podczas gry w FM to powoduje (ale co ma piernik do wiatraka?)...jest to dosc powazny bug. Tym gorzej że w liscie poprawek jakie wniesie nowy patch nei ma wogole o tym, wzmianki...:/ Czy ktos z was miałpodobny problem i co wazne udało mu sie jakos mu zaradzic, ewentualnei poznac jego przyczynę? Byłbym bardzo wdzieczny bo jestem juz na maksa zirytowany ta sytuacja cały czas zaczynam gre od nowa i to sam opo pewnym czasie bez wzgledu na to czy zaczynam gre po reinstalacji FM czy nie:/:/:/
Najnowsze posty