Ekran który widzimy pomiędzy jedną akcją a drugą podczas oglądania spotkań ogólnie jest spoko, ale brakuje mi tam tej ikonki "i" po najechaniu na którą wyświetlają nam się atrybuty i kilka innych informacji o zawodniku przy którym jest owa ikonka. W poprzednich FMach miałem gdzieś na ekranie meczowym zawsze oceny jednej i drugiej drużyny i miedzy akcjami zawsze mogłem sobie zerknąć na atrybuty tego czy innego piłkarza. Obecnie nadal mogę to robić, ale tylko gdy trwa akcja, gdy jest ten czas między nimi już niestety nie.
I jak już przy meczach jesteśmy to rozmowy motywacyjne zdecydowanie na minus, jest zdecydowanie więcej klikania, a efekt i opcje są te same co rok temu. Nie rozumiem zmiany w tym aspekcie bo w poprzednich FMach dobrze to działało i wyglądało.
No i może jestem ślepy, ale teraz gdy krzyczymy do naszych piłkarzy w trakcie meczu to chyba nie możemy wybrać jakim tonem do nich krzyczymy, tak? (Gdyby ktoś nie do końca zrozumiał o co mi chodzi, w FM17 mogliśmy krzyknąć "asertywnie - skupcie się na taktyce" a teraz możemy tylko "skupcie się na taktyce!". Jeśli to nie wina mojej ślepoty i faktycznie usunięto tą opcję to zastanawiam się czemu, bo jakby nie patrzeć to krok wstecz...
Najnowsze posty