[quote="Kostinho"]Widzę że jeszcze sporo osób się zasntawia co do zakupy gry. Dla mnie póki co jest rewelacyjnie. Gram Legią, własnie rozpocząłem 3 sezon. Póki co gra nie płata mega figli aczkolwiek miałem parę wyników od czapki. Zauważyłem natomiast że jest teraz dużo trudniej sprzedać gracza za na prawdę duże pieniądze za granicę. W poprzednich wersjach dwóch wersjach nie grywałem drużynami z Polski, za to pamiętam że chyba 3 lata temu można było spokojnie pogonić zawodnika za kilkanaście milionów jurków. Obecnie bardzo ciężka sprawa
ale może to też kwestia jakości zawodników
chociaż muszę przyznać że jeśli chodzi o młodzież jestem pozytywnie zaskoczony bo jest kilka perełek jak Hołownia,Majecki czy przede wszystkim Kulenović.
Rozwikłał ktoś zagadkę czy zajmuje się analityk, naukowiec itd ?[/quote]
Też mnie zastanawia rola nowych osób w sztabie szkoleniowym. Też gram Legią. Ogólnie strasznie duży budżet dostałem w 1 sezonie po awansie do ligi mistrzów poprosiłem prezesa o większy budżet transferowy i mu mojemu zaskoczeniu dostałem 6 mln euro XD. Ja dopiero skończyłem 1 sezon- udało mi się minimalne wygrać ligę. Nie było to łatwe bo Lech w rundzie jesiennej nie przegrał ani jednego meczu i 2 zremisował. Na szczęście wiosną już tak dobrze nie grał. Do tej listy młodych dobrych zawodników mogę jeszcze dodać Ryczkowskiego. Jednak najleoszym mlodym został Tomczyk z Lecha, który zajął 2 miejsce w klasyfikacji strzelców.
Najnowsze posty