[quote="Yrkomm16"]Tak, tutaj się zgadzam, nie znałem Pilatovicia osobiście, i nigdy już nie poznam, ale przecież Ci, z którymi współpracował z pewnością określiliby go tak samo. Ale dobra biorę się za mojego bloga i już nikogo nie będę denerwował swoimi komentarzami.
Tak btw chciałem wziąć udział w Twojej zabawie, ale postanowiłem, że nie będę Cię denerwował swoją osobą. A szkoda, bo inicjatywa fajna

[/quote]
Yrkomm, unoszenie sie dumą wiekszości ludzi nie wychodzi na dobre. Zapewne masz tego w swoim życiu codziennym tego przykłady.
W kwestii scenowej, którą poruszasz - jeżeli ludzie sobie pozwalają na takie zachowania, to zbieraja tego żniwa.
Swego czasu słyszałem o jakiś lojalkach, zobowiązaniach. Mój znajomy prawnik z chęcią się z Nimi zapozna, czy to nie jest tylko woda na młyn, by niektórym skutecznie zamknąć usta, a w interpretacji prawnej są stekiem bzdur lub tak ogólnymi sformułowaniami, że osoba znająca się na prawie jedyne co poradzi, to wyrzucenie takiego papieru do śmieci.
A tu trochę historii:
[quote]Nazwanie mnie w sensie pejoratywnym (słówko "tfu", które miało oznaczać oplucie mnie - jak rozumiem) "komunistą" oraz "czerwoną zarazą" kwalifikuje się do sądu. Użytkownik Gigliati obraził bowiem publicznie zarówno mnie personalnie jak i moje przekonania polityczne. Przeczytajcie, co mówią o tym ustawy Unii Europejskiej i polskie prawo. Poza tym mój lewicowy pogląd na świat nie ma żadnego związku z grą. Zastanowię się zatem, czy - i przeciw komu skieruję sprawę do sądu (czy przeciwko serwisowi czy też przeciwko użytkownikowi o nicku Gigliati).
Skontaktowałem się już z moim adwokatem w Wielkiej Brytanii i na dniach spodziewam się działań z jego strony. A zatem Wy - drodzy administratorzy - powinniście zdecydowanie reagować na tego typu personalne wycieczki. Inną kwestią jest napisanie, że ktoś kogoś "wkurwia" a inną "naruszenie dóbr osobistych na forum internetowym"[/quote].
Najnowsze posty