Polska Scena FM

IamTheSwarn Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.06.2016 21:46    #1651
Widzisz Bolson, nie wszystkich bawią również kawały o żydach, czy martwych płodach.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
22.06.2016 21:50    #1652
Mnie bawią, co nie znaczy że opowiadam te same w kółko i to jeszcze gdy ludzie mają tego dość.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

romantico Partyzant

0
22.06.2016 22:49    #1653
Zarówno ja, jak i wiele innych osób, nie możemy bronić swojego dobrego imienia w obawie przez banami (czy też ogólnie rozumianymi „nieokiełznanymi nerwami" współwydawcy, wicemistrza i ojca założyciela), jak też dobrego imienia rev na łamach serwisu MFM.
Mimo to, myślę, iż mogę zrobić coś innego, większego i o wiele bardziej pożytecznego. Mogę Wam zakomunikować, iż po wielu tygodniach działań, zwłaszcza w UK, udało mi się ustalić aktualny adres zamieszkania właścicieli serwisu mfm/organizatorów RM, by było jeszcze śmieszniej po numerze telefonu, który Agnieszka podała. Liczę na to, że wyjaśni się kwestia co jest ważniejsze Etos czy zapisy regulaminu.
Szczegóły za jakiś czas.

Bolson Minister ds. Nagłych

0
22.06.2016 23:59    #1654
Mieliśmy swoje utarczki, wymienialiśmy przepełnione żółcią komentarze, ale napiszę to otwarcie.
Zapraszam byłego redaktora naczelnego portalu Mój Football Manager, Nascimento1998 do publikacji blogów na portalu FM Revolution.
Jeśli zostałeś wykolegowany z tej funkcji zakładam, że usprawiedliwienia brakuje. Nie sądzę, żeby ktokolwiek wymagał tutaj od Ciebie pisania wszystkich zakulisowych rozgrywek - nie o to tu chodzi. Nie chcę też traktować Cię w kategoriach jakiejś karty przetargowej czy urządzać tutaj przeciągania liny. "Drzwi" na FM Revolution są dla Ciebie otwarte.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

DobiFm Partyzant

0
23.06.2016 00:11    #1655
Przykro mi z tego powodu, bo jako jeden z niewielu coś pozytywnego cały czas robił na MFM. Jak widać nie łatwo wytrzymać z Panem Łukaszem, nawet najwytrwalsi nie dają sobie z tym rady.
bo warto grac

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
23.06.2016 00:13    #1656
Redaktor Naczelny, Kontroler RM Teamu, Wicemistrz Polski FM 2015, Root Admin, Ojciec Założyciel oraz Matka Smoków
twitter.com/Ceyvol

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

0
23.06.2016 10:16    #1657
[quote="Ceyvol"]Redaktor Naczelny, Kontroler RM Teamu, Wicemistrz Polski FM 2015, Root Admin, Ojciec Założyciel oraz Matka Smoków[/quote]

Jeszcze nie zrozumie aluzji, bo raczej nie ma czasu na nic poza FM (książki? seriale?) i pomyśli, że ostatni "tytuł" to obraza jego żony. Niedługo jeszcze dojdzie "tytuł" Szefa RM Teamu i gospodarza RM. Pali wszystkie mosty, ale to z Nascimento przewidziałem już kilka dni temu, jak bana dostał Dobi. Murzyn zrobił swoje, murzyn może odejść - wykorzystać jak wszystkich (np.: Piotra Sebastian, btw. jeździ po nim jak po łysej kobyle, a dalej na MFM jest Centrum jako strona partnerska. Perfidia.) i porzucić. Jeszcze zrobi z siebie ofiarę, a część mu przyklaśnie. Tyle, bo na więcej szkoda słów.

Yrkomm16 Partyzant

0
23.06.2016 10:22    #1658
Ku pamięci wspaniałego redaktora i człowieka na Polskiej Scenie. Choć na pewno nie o taką walczył i dbał przez cały okres swojej pracy, aby jakaś Matka Smoków pomiatała ludźmi jak ołowianymi żołnierzykami.

http:(...)ot;.html

Brazzo Młody aktywista

0
23.06.2016 10:39    #1659
Ciekawe rzeczy tu się dzieją. Szokujące! Nawet Nascimento? Nie może być! Z racji ogromnej chęci zaspokojenia swojej niepoprawnej ciekawości chciałoby się tam wejść... Ale wystrzegam się jej jak ognia piekielnego. Chyba każdy wie dlaczego :)

Yrkomm16 Partyzant

0
23.06.2016 10:48    #1660
[quote="Brazzo"]Ciekawe rzeczy tu się dzieją. Szokujące! Nawet Nascimento? Nie może być! Z racji ogromnej chęci zaspokojenia swojej niepoprawnej ciekawości chciałoby się tam wejść... Ale wystrzegam się jej jak ognia piekielnego. Chyba każdy wie dlaczego :)[/quote]

Nic tam nie ma prócz zgliszczy. Wszystkie blogi Norberta zostały usunięte z zasobów serwisu.

EDYTKA: Poza jednym z jakże wymownym komentarzem NatGirl.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 23.06.2016 o godz. 10:50

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.