Polska Scena FM

Yrkomm16 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.03.2016 12:44    #1241
[quote="Lucas."]Jak już ktoś ma na mnie stawiać to chyba znaczy, że moje posty idą w złą stronę lub są źle odebrane. Smuteczek. Żadnych multikont nie mam, wypraszam sobie i proszę nie podawać do wierzenia kłamstw i pomówień, bo skończy się to dwutygodniowym banem i sprawą w sądzie.

Ja sobie kulturalnie wymieniam maile z panią Agnieszką, licząc że dostanę jakiś dowód na moje złamanie regulaminu, ale na razie w odpowiedzi dostałem tylko typowo żeńskie 'nie bo tak' oraz bardzo zabawny błąd ortograficzny w słowie orientować- mianowicie 'oriętować'. O, no i od dwóch dni dostaję tylko pogardę, bo widocznie nie jestem godzien, by otrzymać odpowiedzi na moje pytania.[/quote]

Nie masz co marnować czasu i strzępić ryja. To muszą być bardzo nieszczęśliwi ludzie, skoro tak traktują innych. A mój tato mówi, że za komuny było lepiej... Cóż, ze starszymi się nie dyskutuje :).

Poza tym, ten cały Diakon89 to jest jakiś hmmm... dziwny. Był podobno jakimś misjonarzem na Bałkanach. Dziwne.

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
0
19.03.2016 13:32    #1242
co tu się działo...

IamTheSwarn Partyzant

0
19.03.2016 13:33    #1243
To również nie jest moje dubelkonto ;/ Naprawdę, mam bardziej kreatywne nicki, więc widzisz nie miałbyś już dwóch dych. A taki z Ciebie łowca talentów i scout.... ( wielokropek zastosowany celowo). Lucas spróbuj na fejsbuku, ja wymieniłem z Panią Agnieszką, kilka uprzejmości, było całkiem na poziomie, gdyby nie forma pożegnania "powodzenia w opluwaniu nas na wiadomej stronie". Lepiej miejcie się na baczności nadchodzi Diakońska Inkwizycja ; ). Ps. słyszałem takie plotki że Taslop = Speed, bo w ten sam sposób wykonał bloga technicznie i wtedy dostałem raka i umarłem. Tak dobrze myślicie, piszę do was z nieba, z nieba dla użytkowników strony cmrev. Dobra kończe, bo chyba jeszcze mnie trzyma.

paweldemon Partyzant

0
19.03.2016 13:40    #1244
No i taki ze mnie bukmacher...też już nie pamiętam kiedy coś wygrałem ;P

Lucas. Partyzant

0
19.03.2016 13:53    #1245
[quote="IamTheSwarn"]Lucas spróbuj na fejsbuku, ja wymieniłem z Panią Agnieszką, kilka uprzejmości, było całkiem na poziomie, gdyby nie forma pożegnania "powodzenia w opluwaniu nas na wiadomej stronie".[/quote]

Nie zamierzam ujawniać swoich danych osobowych takim osobom, ponieważ twierdzę, że w prosty sposób by to wykorzystali kontynuując oczernianie mojej osoby, tyle że już na płaszczyźnie w pełni personalnej. Z moich doświadczeń nie są to osoby godne zaufania, wręcz przeciwnie, więc raczej staram się trzymać od nich z daleka- na bezpieczną odległość.

romantico Partyzant

0
19.03.2016 13:59    #1246
Wlasnie wszedlem na fejsową RM i przejrzalem zgłoszenia - fajne zdjęcia ma Marian (eddymaniolo) i inni. Zero prywatności.

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

0
19.03.2016 13:59    #1247
Właśnie nadrobiłem zaległości w komentarzach i sytuacji. Skomentuje to tak - patologia ELITY MFM; pokazanie Piotrowi swej drugiej twarzy przez wydawców w prywatnej korespondencji (też tego doświadczyłem i parę innych osób również). Żałuje, że nie da się tego "odzobaczyć", bo aż mi się wstyd zrobiło, jak czytałem te wiadra pełne pomyj. Teraz zobaczymy ile osób się zgłosi (póki co 4, w tym redNacz MFM) i ciekawe ile tych internetowych napinaczy nie jest prawdziwych ;)
Co do Diakona - nie obchodzi mnie czy to dubelkonto, nie mój cyrk, nie moje małpy, ale jak Mahdi wyrzucił użytkownika hidalgo za awatar (brak zgody właściciela twarzy, czyli Mahdiego), to czemu Diakon używa "twarzy przyjaciela i Mentora"? Przedstawił zgodę na użycie wizerunku?

romantico Partyzant

0
19.03.2016 14:02    #1248
Rednacz fajne ma zdjęcia, aż kusi by wykorzystać :-). Publicznie udostępnione :-)

IamTheSwarn Partyzant

0
19.03.2016 14:03    #1249
Nie, ale tak samo jak Rednacz ma Linetty'ego, dopóki ów przyjaciel, czy Linetty nie wparuje na strone i nie będzie żądał zmienienia przez niego awataru to spoko. a mahdiusz nie wyraził zgody

kondi192 Minister Kultury

0
19.03.2016 14:03    #1250
[quote="SuperZiemniak"]Właśnie nadrobiłem zaległości w komentarzach i sytuacji. Skomentuje to tak - patologia ELITY MFM; pokazanie Piotrowi swej drugiej twarzy przez wydawców w prywatnej korespondencji (też tego doświadczyłem i parę innych osób również). Żałuje, że nie da się tego "odzobaczyć", bo aż mi się wstyd zrobiło, jak czytałem te wiadra pełne pomyj. Teraz zobaczymy ile osób się zgłosi (póki co 4, w tym redNacz MFM) i ciekawe ile tych internetowych napinaczy nie jest prawdziwych ;)
Co do Diakona - nie obchodzi mnie czy to dubelkonto, nie mój cyrk, nie moje małpy, ale jak Mahdi wyrzucił użytkownika hidalgo za awatar (brak zgody właściciela twarzy, czyli Mahdiego), to czemu Diakon używa "twarzy przyjaciela i Mentora"? Przedstawił zgodę na użycie wizerunku?[/quote]

To samo można powiedzieć o Karolu Linettym w awatarze Nasciego :))

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.