[quote="diabelek26"][quote="ASSE"][quote="diabelek26"]Chodzi głównie o grę obronną niezłymi zespołami. W moim przypadku bramki tracę w te same 2 sposoby. Piłkarz na skrzydle schodzi do środka w pole karne, moja obrońce jak pachołka, podaje na środek, a napastnik z pierwszej piłki strzela do bramki. Drugi przypadek z którym nie mogę sobie poradzić, to długie podania za plecy. Ogólnie obrońcy mają słabe noty 6,5- 7.0 to rzadkość.[/quote]
A grasz na ofsajdy ? Ja parę razy dostałem za plecy to zmieniłem na kontrole i full wysoko obrona plus full pressing i agresywny odbiór,teraz nie mają nawet czasu zagrać takiej piłki,ja gram 4-3-3 i w środku pola gram w chuj wąsko dzięki czemu skrzydłowi strzelają dopiero jak grają do bocznego obrońcy na obieg ale na to też mam patent,daje odpierającego piłkę dla środkowego pomocnika i bocznym często pomaga[/quote]
Gram dwoma taktykami DOM/WYJAZD. U siebie gram na offsajd. Spróbuję coś zastosować z tego co napisałeś, dam znać o efektach

[/quote]
Nie patrz na to,ziom. Ja się wczoraj wkurwiłem,w taktyce zmieniłem tylko nastawienie z kontroli na kontre a reszta została tak samo,którkie podania,wysoka linia,wolne tempo,utrzymanie piłki,bez rajdów,dałem na miesiąc urlopu wracam z psem a tutaj na 5 meczy w Ligue 1 4 wygrane plus remis z Liverpoolem w LE,nie ma sensu aż tak bardzo przywiązywac wagi do realizmu w FMie
Najnowsze posty